Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

FONS DE GARANTIA AGRÀRIA I PESQUERA DE LES ILLES BALEARS (FOGAIBA)

Núm. 11581
Resolució del president del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA) per la qual s’incrementa el crèdit destinat a la convocatòria prevista en la Resolució del president del FOGAIBA, de 25 de gener de 2018, per la qual s’aprova la convocatòria, per a l’any 2018, de les ajudes destinades al pagament compensatori per a zones amb limitacions específiques

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El 30 de gener del 2018 es va publicar al BOIB núm. 14 la Resolució del president del FOGAIBA, de 25 de gener de 2018, per la qual s'aprova la convocatòria, per a l'any 2018, de les ajudes destinades al pagament compensatori per a zones amb limitacions específiques.

L'apartat segon d'aquesta resolució estableix en 3.004.085,68 € el crèdit destinat a aquesta mesura, el qual es podrà incrementar amb crèdits que es puguin destinar a aquesta finalitat.

Atès que el nombre de sol·licituds per aquesta mesura és molt superior a la dotació econòmica, s'han d'aplicar coeficients de prorrateig elevats.

Una vegada incorporats els crèdits romanents de la convocatòria anterior, ateses les disponibilitats pressupostàries i el volum de peticions, es considera convenient incrementar aquesta convocatòria.

Per tot això, a proposta del director gerent del FOGAIBA, i en virtut de les competències que m'han estat atorgades, dicto la següent

 

RESOLUCIÓ

Primer

Incrementar en cent cinquanta-nou mil nou-cents cinquanta-vuit euros amb vint-i-dos cèntims (159.958,22 €) el crèdit destinat a la convocatòria 2018 de la línia de pagaments compensatoris per a zones amb limitacions específiques, que preveu la Resolució del president del FOGAIBA de 25 de gener de 2018 (BOIB núm. 14, de 30.01.2018), amb la qual cosa es destina a aquesta convocatòria un crèdit final de tres milions cent seixanta-quatre mil quaranta-tres euros amb noranta cèntims (3.164.043,90 €).

Segon

Les subvencions esmentades les cofinançaran en un 41%, a càrrec del Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER), en un 4,10% el MAPA i en un 54,90%, la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Tercer

Aquesta resolució s'ha de comunicar a la Base de Dades Nacional de Subvencions i s'ha de publicar, juntament amb la correcció del seu extracte, al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 18 de novembre de 2019

La presidenta del FOGAIBA

María Asunción Jacoba Pía de la Concha García-Mauriño