Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

FONS DE GARANTIA AGRÀRIA I PESQUERA DE LES ILLES BALEARS (FOGAIBA)

Núm. 11580
Correcció d'error de l'extracte de la Resolució del president del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA) del dia 25 de gener del 2018 per la qual s’aprova la convocatòria, per a l’any 2018, de les ajudes destinades al pagament compensatori per a zones amb limitacions específiques

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS (Identif.): 383313

Atès que s'ha detectat un error en l'extracte de la Resolució del president del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA) del dia 25 de gener del 2018 per la qual s'aprova la convocatòria, per a l'any 2018, de les ajudes destinades al pagament compensatori per a zones amb limitacions específiques, publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 14, de 30 de gener de 2018, es procedeix a la rectificació oportuna.

En el apartat quart, de crédit;

On hi diu:

«1. Per a la present convocatòria es destina un import màxim de tres milions quatre mil vuitanta-cinc euros amb seixanta vuit cèntims (3.004.085, 68 €) amb càrrec als pressuposts del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA) de l'any 2018, quantia que es podrà incrementar amb crèdits que es puguin destinar a tal finalitat. 

2. Les subvencions esmentades seran cofinançades en un 41% a càrrec del Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER), en un 4,10% a càrrec del MAPAMA i en un 54,90% a càrrec de la comunitat autònoma de les Illes Balears.»

Hi ha de dir:

«1. Per a la present convocatòria es destina un import màxim de tres milions cent seixanta-quatre mil quaranta-tres euros amb noranta cèntims (3.164.043,90 €), amb càrrec als pressuposts del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA) de l'any 2018, quantia que es podrà incrementar amb crèdits que es puguin destinar a tal finalitat. 

2. Les subvencions esmentades seran cofinançades en un 41% a càrrec del Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER), en un 4,10% a càrrec del MAPA i en un 54,90% a càrrec de la comunitat autònoma de les Illes Balears.»

 

Palma,  18 de novembre de 2019

La presidenta del FOGAIBA

María Asunción Jacoba Pía de la Concha García-Mauriño