Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 11549
Correcció d’ errors de la resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 28 d’octubre de 2019 per la qual s’aprova la convocatòria per cobrir, pel procediment de promoció interna temporal, una plaça del grup auxiliar administratiu de la funció administrativa de la plantilla orgànica autoritzada de l’Hospital Universitari Son Llàtzer

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Mitjançant la resolución del director gerent de l'Hospital Universitari Son Llàtzer de 28 d'octubre de 2019 – publicada en el BOIB núm. 148, de 31 d'octubre-  es convocà un procediment de promoció interna temporal, una plaça del grup auxiliar administratiu de la funció administrativa de la plantilla orgànica autoritzada de l'Hospital Universitari Son Llàtzer.

2. S'ha advertit d'una errada en el punt 3.1.e. de l'apartat de requisits per optar a la plaça.

Fonaments de dret:

1. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, de 1 d'octubre, de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, estableix que “les Administracions públiques podran, així mateix, rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instàncies dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes”.

2. L'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que la revocació dels actes de gravamen o desfavorables i la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratives correspon a l'òrgan que ha dictat l'acte o la disposició.

Per tot això, dicto la següent

Resolució

Rectificar l'error observat en el apartat 3.1.e de requisits de la resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 28 d'octubre de 2019 per la qual s'aprova la convocatòria per cobrir, pel procediment de promoció interna temporal, una plaça del grup auxiliar administratiu de la funció administrativa de la plantilla orgànica autoritzada de l'Hospital Universitari Son Llàtzer

On diu:

e. Acreditar el nivell corresponent de coneixements de català previst pel Decret 8/2018 per a la categoria que es tracta (nivell B2) per mitjà del títol o certificat oficial corresponent, expedit per l'Institut d'Estudis Baleàrics, l'Escola Oficial d'Idiomes o un ens equivalent segons la normativa reguladora de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Ha de dir:

e. Acreditar el nivell corresponent de coneixements de català previst pel Decret 8/2018 per a la categoria que es tracta (nivell B1) per mitjà del títol o certificat oficial corresponent, expedit per l'Institut d'Estudis Baleàrics, l'Escola Oficial d'Idiomes o un ens equivalent segons la normativa reguladora de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Les persones candidates disposen d'un nou termini de vint dies naturals a explicar des de l'endemà al de la publicació d'aquesta correcció d'errors en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Palma, 15 de noviembre de 2019

El director gerente Francisco Marí Marí

Por delegación de la consejera de Salud (BOIB 10/2016 y BOIB 119/2017)