Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE SALUT I CONSUM

Núm. 11510
Rectificació d’errors del requeriment d’esmena de 6 de novembre de 2019 de les deficiències de les sol·licituds i acreditació dels mèrits al·legats presentats en el concurs de mèrits per a l’adjudicació de 34 oficines de farmàcia convocat per Resolució de 25 de novembre de 2015 (BOIB núm. 154, de 12 de novembre de 2019)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data 12 de novembre de 2019 s'ha publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears el requeriment d'esmena de les deficiències de les sol·licituds i acreditació dels mèrits al·legats presentats en el concurs de mèrits per a l'adjudicació de 34 oficines de farmàcia convocat per Resolució del director general de Planificació, Avaluació i Farmàcia de 25 de novembre de 2015 (BOIB núm. 154, de 12 de novembre).

S'ha advertit un error a l'annex del requeriment d'esmena relatiu a l'omissió a la llista d'esmenes de deficiències de les sol·licituds de la participant Maria Adrover Rigo, amb DNI ***2721**.

L'article 105.2 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, disposa que les administracions públiques podran rectificar qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes.

L'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'administració de la comunitat autònoma de les Illes Balears, disposa que la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratives correspon a l'òrgan que hagi dictat l'acte o la disposició.

Atès tot això,

1. S'afegeix la Sra. Maria Adrover Rigo, amb DNI ***2721**, a l'annex de la llista d'esmena de les deficiències de les sol·licituds.

2. Requerir la Sra. Maria Adrover Rigo, amb DNI ***2721**, d'acord amb l'article 71 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, en relació amb la base 4.1 de l'annex 2 de la convocatòria del concurs, que esmeni la deficiència de la sol·licitud d'acord amb el que estableix l'annex 2 de la convocatòria del concurs, en el termini de deu dies hàbils, a comptar des del dia següent de la publicació d'aquesta rectificació d'errors en el Butlletí Oficial de les Illes Balears. Transcorregut aquest termini sense que s'hagi procedit a l'esmena, la participant serà exclosa del concurs.

Aquesta rectificació es publicarà en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i en la pàgina web del Servei d'Ordenació Farmacèutica, de la Direcció General de Prestacions i Farmàcia.

Palma, 15 de novembre de 2019

La presidenta de la comissió

Isabel Iglesias Martín

 

 

ANNEX

LLISTA DE EMSENA DE DEFICIÈNCIES DE LES SOL·LICITUDS

S'afegeix a la llista de esmena de deficiències de les sol·licituds la participant següent:

Llinatge 1

Llinatge 2

Nom

DNI

 

Adrover

Rigo

Maria

***2721**

Numerar la documentació adjuntada amb la sol·licitud