Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

SINDICATURA DE COMPTES

Núm. 11508
Resolució de 13 de novembre de 2019 del síndic major per la qual es nomenen funcionaris de carrera del cos d'auditors de l'SCIB

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. Mitjançant l'Acord del Consell de la Sindicatura de 22 de gener de 2018 (BOIB núm. 15, d'1 de febrer de 2018, rectificat en el BOIB núm. 53, d'1 de maig de 2018 i en el BOIB núm. 68, de 2 de juny de 2018) es varen aprovar la convocatòria i les bases de les proves selectives per a l'ingrés en el cos d'auditors de l'SCIB.

2. Mitjançant la Resolució del síndic major de 22 de gener de 2019 (BOIB núm. 12, de 26 de gener de 2019) es varen nomenar funcionaris en pràctiques del cos d'auditors de l'SCIB els senyors José María Valiente Arche i Francisco Javier Muñoz Pizá, i la senyora Maria Munar Ferrer.

3. Els funcionaris esmentats han realitzat un període de pràctiques de nou mesos de durada, del 4 de febrer al 3 de novembre de 2019.

4. Avui, el Consell de la Sindicatura ha qualificat d'apta la feina que han desenvolupat els dits funcionaris.

Fonament de dret

1. La base onzena de la convocatòria esmentada disposa que els funcionaris en pràctiques que obtinguin la qualificació d'aptes han de ser nomenats funcionaris de carrera de l'SCIB, mitjançant resolució del síndic major, que s'ha de publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, i han de continuar prestant servei com a funcionaris en pràctiques fins a la seva presa de possessió com a funcionaris de carrera. La presa de possessió s'ha d'efectuar en el termini d'un mes, comptador des de l'endemà de la publicació del seu nomenament com a funcionaris de carrera en el Butlletí Oficial de les Illes Balears

Per tot això,

Resolc

1. Nomenar funcionaris de carrera del cos d'auditors de la Sindicatura de Comptes de les Illes Balears els funcionaris en pràctiques del cos d'auditors que s'identifiquen a continuació:

  • Senyor José María Valiente Arche, amb DNI núm. 43073779T.
  • Senyor Francisco Javier Muñoz Pizá, amb DNI núm. 43056569V.
  • Senyora Maria Munar Ferrer, amb DNI núm. 43003932G

Aquests funcionaris han de continuar prestant servei com a funcionaris en pràctiques fins a la seva presa de possessió, que s'ha d'efectuar en el termini d'un mes comptador des de la data de publicació d'aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

2. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

D'acord amb la disposició addicional primera de la Llei 4/2004, de 2 d'abril, de la Sindicatura de Comptes de les Illes Balears i la disposició addicional primera del Reglament de règim interior de la Sindicatura de Comptes de les Illes Balears, contra aquesta Resolució, que no exhaureix la via administrativa, podeu interposar un recurs d'alçada davant el Consell de la Sindicatura en el termini d'un mes, comptador a partir de l'endemà de la seva publicació, de conformitat amb els articles 121 i següents de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Palma, 13 de novembre de 2019

El síndic major Joan Rosselló Villalonga