Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)

Núm. 11458
Resolució de la consellera d’Administracions Públiques i Modernització de 12 de novembre de 2019, de correcció de les errades advertides en la publicació de la Resolució de la consellera d’Administracions Públiques i Modernització de 31 d’octubre de 2019 per la qual s’aproven les llistes provisionals de persones aspirants admeses i excloses, amb expressió de la causa d’exclusió, de les proves selectives convocades per a l’ingrés, pel torn lliure i pel torn de promoció interna vertical, inclosa la reserva per a persones amb discapacitat, al cos auxiliar de l’Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, convocades per Resolució de 25 d’abril de 2019

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. En el BOIB núm. 151, de 7 de novembre de 2019, es va publicar la Resolució de la consellera d'Administracions Públiques i Modernització de 31 d'octubre de 2019 per la qual s'aproven les llistes provisionals de persones aspirants admeses i excloses, amb expressió de la causa d'exclusió, de les proves selectives convocades per a l'ingrés, pel torn lliure i pel torn de promoció interna vertical, inclosa la reserva per a persones amb discapacitat, al cos auxiliar de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, convocades per Resolució de 25 d'abril de 2019.

2. S'ha advertit una errada per omissió que afecta les persones aspirants que estan marcades amb un asterisc (admeses condicionalment)* a la llista de persones aspirants admeses al cos auxiliar de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Fonaments de dret

1. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, estableix que es poden rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància de les persones interessades, els errors materials, de fet o aritmètics que hi hagi en els seus actes.

2. D'altra banda, l'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratius correspon a l'òrgan que hagi dictat l'acte o la disposició.

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

1. Rectificar l'errada per omissió advertida en la Resolució de la consellera d'Administracions Públiques i Modernització de 31 d'octubre de 2019 per la qual s'aproven les llistes provisionals de persones aspirants admeses i excloses, amb expressió de la causa d'exclusió, de les proves selectives convocades per a l'ingrés, pel torn lliure i pel torn de promoció interna vertical, inclosa la reserva per a persones amb discapacitat, al cos auxiliar de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, convocades per Resolució de 25 d'abril de 2019, en el sentit d'afegir, a l'acabament de la llista de persones aspirants admeses al cos auxiliar de l'Administració general de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, l'aclariment del significat de l'admissió condicional, en els termes que s'estableixen a continuació.

«(admès condicionalment)*

Admissió condicionada a la presentació de la resolució d'homologació del nivell corresponent de coneixements de llengua catalana per l'òrgan competent del Govern de les Illes Balears, abans de la finalització del termini de 20 dies naturals establert en el punt 13.1 de les bases generals (BOIB núm. 33, de 12 de març de 2019).»

2. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB), en el taulers d'anuncis de l'EBAP i de la conselleria d'Administracions Públiques i Modernització, i al Portal de l'Opositor (http://oposicions.caib.es).

 

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució —que exhaureix la via administrativa— es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant la consellera d'Administracions Públiques i Modernització en el termini d'un mes comptador a partir de l'endemà que s'hagi publicat aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

També es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa de Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà d'haver-se publicat aquesta Resolució, d'acord amb els articles 8.2 i 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, 12 de novembre de 2019

La consellera d'Administracions Públiques i Modernització Isabel Castro Fernández