Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

ESCOLA BALEAR D'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA (EBAP)

Núm. 11456
Resolució de la consellera d’Administracions Públiques i Modernització de 8 de novembre de 2019, a proposta del director gerent de l'Escola Balear d'Administració Pública, per la qual s’aproven les llistes definitives de persones aspirants admeses i excloses, amb indicació de les causes de l’exclusió, del concurs per constituir una borsa extraordinària per cobrir, amb caràcter d’interinitat, places vacants del cos facultatiu superior, escala sanitària, especialitat medicina, de l’Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, a les illes de Menorca i Eivissa

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Per Resolució de 24 de setembre de 2019 (BOIB núm. 132, de 28 de setembre) es va convocar un concurs per constituir una borsa extraordinària per cobrir, amb caràcter d'interinitat, places vacants del cos facultatiu superior, escala sanitària, especialitat medicina, de l'Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, a les illes de Menorca i Eivissa.

2. Mitjançant la Resolució de 25 d'octubre de 2019 es varen aprovar les llistes provisionals de persones aspirants admeses i excloses en el concurs esmentat, amb la indicació de les causes de l'exclusió. Aquesta Resolució es va publicar en data 30 d'octubre de 2019.

3. El 7 de novembre de 2019 ha finalitzat el termini que preveu la Resolució esmentada en el punt anterior perquè les persones excloses o omeses esmenin les deficiències que s'han detectat a les sol·licituds de participació i aportin els documents que són preceptius.

Fonaments de dret

1. L'article 54.1 a) de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

2. L'article 12  de l'annex del decret 31/2012 de 13, d'abril, pel qual s'aproven els Estatuts de l'Escola Balear d'Administració Pública.

3. L'article 6.3 c) de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

4. L'article 10 del Decret 27/1994, d'11 de març, pel qual s'aprova el Reglament d'ingrés del personal al servei de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

5. Decret 10/2019, de 2 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual es disposa el nomenament dels membres del Govern de les Illes Balears.

6. Decret 12/2019, de 2 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual  s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de  l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

7. La base 5 de la Resolució de 24 de setembre de 2019 (BOIB núm. 132, de 28 de setembre)  per la  qual es convoca un concurs per constituir una borsa extraordinària per cobrir, amb caràcter d'interinitat, places vacants del cos facultatiu superior, escala sanitària, especialitat medicina, de l'Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, a les illes de Menorca i Eivissa.

Proposta de resolució

Propòs a la consellera d'Administracions Públiques i Modernització que dicti una resolució en els termes següents:

1. Aprovar la llista definitiva de persones aspirants admeses en el concurs, en els termes que estableix l'annex 1 d'aquesta Resolució.

2. Publicar la Resolució en el Butlletí Oficial de les illes Balears, en la seu electrònica de l'administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i en el web <http://oposicions.caib.es>.

 

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant la consellera d'Administracions Públiques i Modernització, en el termini d'un mes comptador a partir de l'endemà que s'hagi publicat la Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà que s'hagi publicat aquesta Resolució, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, 8 de novembre de 2019

El director/gerent de l'EBAP

Jaime Tovar Jover

 Conforme amb la proposta. En dict resolució.

La consellera d'Administracions Públiques i Modernització

Isabel Castro Fernández

                                                                                                                                   

ANNEX 1 Llista definitiva de persones aspirants admeses

Cos facultatiu superior, escala sanitària, especialitat medicina, de l'Administració especial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, a les illes de Menorca i Eivissa.         

 

MENORCA

 DNI

Llinatges, nom

***6311*

JUNOY SALAS, JUAN

 

 

EIVISSA

 DNI

Llinatges, nom

***8409*

CASQUEIRO BARREIRO, AURORA

***3057*

RICARTE DIEZ, JOSE IGNACIO

***4020*

RIERA MARI, MARIA NIEVES