Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

INSTITUT D'INNOVACIÓ EMPRESARIAL DE LES ILLES BALEARS

Núm. 11303
Correcció d’errades advertides en la Resolució del conseller de Transició Energètica i Sectors Productius de 24 d’octubre de 2019 per la qual s’aprova la convocatòria del Concurs de Premis ICAPE als millors projectes empresarials en l’àmbit de l’economia social efectuats per estudiants de cicles formatius i formació professional bàsica

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 151, de 7 de novembre de 2019, es va publicar la Resolució del conseller Transició Energètica i Sectors Productius de 24 d'octubre de 2019 per la qual s'aprova la convocatòria del Concurs de Premis ICAPE als millors projectes empresarials en l'àmbit de l'economia social efectuats per estudiants de cicles formatius i formació professional bàsica.

S'ha observat una errada en la publicació pel que fa al termini per presentar les sol·licituds.

Segons l'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratives correspon a l'òrgan que hagi dictat l'acte o la disposició; així mateix, la rectificació d'errors ha d'especificar, si escau, els efectes jurídics que se'n deriven, i s'ha de notificar o publicar preceptivament quan faci referència a actes que hagin estat notificats o publicats.

L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, estableix que les administracions públiques poden, així mateix, rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes.

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

1. Corregir l'errada advertida en relació amb el termini per presentar les sol·licituds.

On diu:

8.1. El termini per presentar les sol·licituds és de cinc dies comptadors a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Hi ha de dir:

8.1. El termini per presentar les sol·licituds finalitza el 17 de desembre de 2019.

2. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

  

Palma, 7 de novembre de 2019

El conseller de Transició Energètica i Sectors Productius,

Juan Pedro Yllanes Suárez