Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 11255
Acord de la Comissió de Govern del Consell Insular de Menorca de 21 d’octubre de 2019, relatiu a la resolució del recurs presentat per Menorca Natura Turisme i Cultura, SL, contra l’acord del Consell Executiu de dia 17 de juny de 2019 pel qual es denegava una sol·licitud presentada a la convocatòria d’ajuts per a accions per millorar el coneixement històric de Menorca corresponent a l’any 2019

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Consell Executiu del Consell Insular de Menorca, en la sessió de 4 de febrer de 2019 (BOIB núm. 24 de 23-2-2019), aprovà les bases i la convocatòria dels ajuts per a accions per millorar el coneixement històric de Menorca corresponents a l'any 2019.

Així mateix el Consell Executiu de data 17 de juny de 2019 (BOIB núm. 86 de 29-6-2019), aprovà entre d'altres, la concessió dels ajuts a les diferents entitats participants en la convocatòria abans esmentada, i també l'exclusió de la línia 2, d'intervencions arqueològiques i paleontològiques, de la sol·licitud presentada per l'entitat Menorca Natura i Cultura, SL, per incompliment del punt 2 de la base 3 de l'esmentada línia en no justificar alguns documents necessaris.

Admès a tràmit i estimat el recurs d'alçada presentat per l'entitat Menorca Natura i Cultura, SL, la Comissió de Govern del Consell Insular de Menorca en sessió de caràcter ordinari de 21 d'octubre de 2019, acordà concedir a l'entitat abans esmentada, l'ajut de 2.000€ sol·licitats per a la campanya 2019 del projecte d'investigació arqueològica a Rafal Rubí.

La qual cosa es comunica per general coneixement i perquè tengui els efectes que corresponguin, al mateix temps que es fa saber que contra l'acord precedent, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma en el termini de dos mesos a partir de l'endemà de la publicació d'aquest edicte en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, Tot això sens perjudici que es pugui utilitzar qualsevol altre recurs que es consideri procedent en dret.

Tot l'anterior d'acord amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, que regula de la jurisdicció contenciosa administrativa, i a la Llei 39/2015 d'1 d'octubre del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

Finalment, escau d'indicar que la interposició dels recursos pertinents no suspèn l'eficàcia de la resolució impugnada ni interromp els terminis que se'n puguin derivar, excepte que l'autoritat competent ho acordi expressament.

 

Maó, 11 de novembre de 2019

Per delegació de la presidenta, La secretària

Rosa Salord Olèo

(Decret 427/2019, d'11 de juliol )

(BOIB núm. 97 de 16-7-2019)