Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 11233
Departament de Mobilitat - Designació de les dates i la composició del tribunal qualificador de la convocatòria de les proves sobre de capacitació professional per a l’exercici de l’activitat de transport nacional i internacional de mercaderies i viatgers convocades per mitjà de resolució de data 27/09/2019, núm. 2019/172 de la consellera executiva de Mobilitat

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fem pública la resolució de la Consellera Executiva de Mobilitat del Consell Insular de Menorca, de dia 04/11/2019, núm. 2019/215 mitjançant el qual es comunica la data y la composició del tribunal qualificador de la primera convocatòria de les proves sobre competència professional per a l'exercici de les activitat de interior i internacional de viatgers i mercaderies, que diu el següent:

“Atesa l'Ordre de 28.5.1999, sobre expedició de certificats de competència professional.

Atesa la llei 13/1998, de 23 de desembre d'atribució de competències als consells insulars de Menorca i d'Eivissa i Formentera en matèria de transport per carretera.

Com a titular del Departament de Mobilitat, en exercici de les competències atribuïdes pel Decret de presidència núm. 425/2019 de 10 de juliol (BOIB núm. 95 ext. d'11 de juliol de 2019) en relació amb els Decrets de presidència núm. 421/2019 i núm. 422/2019 de 9 de juliol (BOIB núm. 93 ext. de 10 de juliol de 2019).;

RESOLC

PRIMER.- Fer públic que les proves sobre la competència professional per a l'exercici de l'activitat de TRANSPORT NACIONAL I INTERNACIONAL DE MERCADERIES I VIATGERS convocades per mitjà de resolució de data 27/09/2019, núm. 2019/172 de la consellera executiva de Mobilitat, tindran lloc els propers dies 28 (mercaderies) i 29 (viatgers) de novembre de 2019, a la seu del Consell Insular de Menorca a Maó, Plaça Biosfera, 5, a les 9:00 hores.

SEGON.- Als efectes que disposa el RD 462/2002, el tribunal al que es refereix la present convocatòria es classifica en la categoria primera i estarà constituït per les persones següents:

a) TRANSPORT NACIONAL I INTERNACIONAL DE MERCADERIES

President:

Titular: José Luis Florit Moll

Suplent: Ana Fernández Villaverde

Vocals:

Titular: Gabriela Mir Losada

Titular: Míriam Soliveras Sintes

Titular: Dolores Mier Aliga

Secretari:

Titular: Jordi Garí Prats

Suplent: Jesús Cuesta Tàrraga

b) TRANSPORT NACIONAL I INTERNACIONAL DE VIATGERS

President:

Titular: José Luis Florit Moll

Suplent: Míriam Soliveras Sintes

Vocals:

Titular: Gabriela Mir Losada

Titular: Ana Fernández Villaverde

Titular: Jesús Cuesta Tàrraga

Secretari:

Titular: Jordi Garí Prats

Suplent: Dolores Mier Aliga"

 

La qual cosa us comunic perquè en prengueu coneixement i tengui els efectes que corresponguin, al mateix temps que us faig saber que contra l'acord precedent, que no esgota la via administrativa, podeu interposar, en el termini d'un mes a partir de l'endemà de la data de recepció d'aquesta notificació, recurs d'alçada davant la Presidència del Consell Insular, sens perjudici que pugueu utilitzar qualsevol altre recurs que considereu procedent en dret.

L'esmentat recurs s'entendrà desestimat si no se us n'ha notificat la resolució quan hagin transcorregut tres mesos des de la seva interposició. Contra la desestimació del recurs d'alçada per silenci administratiu podreu interposar recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma.

  

Maó, 5 de novembre de 2019

La consellera Executiva de Mobilitat

Francesca Gomis Luis