Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI D'OCUPACIÓ DE LES ILLES BALEARS

Núm. 11221
Resolució de la directora del Servei d’Ocupació de les Illes Balears, de 4 de novembre de 2019, per la qual es concedeixen els ajuts, s’autoritza i disposa la despesa, es reconeix l’obligació i es proposa el pagament de la primera mensualitat dels ajuts prevists a l’ Ordre del Conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball i president del SOIB, de 11 d’octubre de 2019, per la qual s’aproven les bases reguladores i la convocatòria d’ajuts puntuals per pal.liar els impactes econòmics produïts pel concurs de creditors als treballadors vinculats a empreses incurses a un procés de creditors a conseqüència del concurs de creditors de l’empresa Thomas Cook

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

 Antecedents

  1. En data 5 d'octubre de 2019 s'ha publicat al BOIB núm. 136, el Decret llei 2/2019, de 4 d'octubre, que té com a objecte d'establir, amb caràcter immediat, ajuts puntuals destinats a pal·liar els impactes econòmics que produeix el concurs de creditors de l'agència de viatges Thomas Cook sobre l'economia de les Illes Balears.

  1. L'esmentat Decret llei regula el marc per establir i executar les ajudes corresponents a l'anomenat Programa II: En aquest programa es preveuen ajudes als treballadors afectats per un procediment concursal, mentre aquest procediment es tramita.

  2. Així mateix, al darrer paràgraf de l'article 2 del Decret llei es preveu que la concreció de les ajudes, de l'import d'aquestes, com també dels requisits per ser-ne beneficiari i del procediment per atorgar-les s'ha de dur a terme mitjançant les bases reguladores i les convocatòries corresponents.

  3. En compliment de la disposició anterior, Mitjançant l'Ordre del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball i president del Servei d'Ocupació de les Illes Balears, d'11 d'octubre de 2019, es van aprovar les bases reguladores i la convocatòria d'ajuts puntuals per pal·liar els impactes econòmics produïts pel concurs de creditors als treballadors vinculats a empreses incurses a un procés de creditors a conseqüència del concurs de creditors de l'empresa Thomas Cook (BOIB núm. 140 de 15 d'octubre de 2019).

  1. En data 4 de novembre de 2019, el Departament d'Orientació i Intermediació ha emès un informe favorable sobre la concessió d'ajuts a favor dels treballadors de l'agència de viatges a l'engròs Thomas Cook que consten en la llista de persones beneficiàries de l'annex d'aquesta Resolució.  El Departament informa que s'ha comprovat que aquestes persones reuneixen els requisits establerts en l'apartat 2 de l'Ordre esmentada i determina de la quantia de l'ajut a percebre per les  persones sol·licitants de l'annex de l'informe, en base a la  situació d'alta a la Seguretat Social de les persones beneficiàries en una empresa distinta de la que es troba en procés concursal amb l'objectiu d'informar els dies treballats, en concret entre dia 1 i el 31 d'octubre. 

  1. L'apartat 4 de l'Ordre  del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball i president del SOIB, d'11 d'octubre de 2019 estableix que el termini de presentació de sol·licituds és de 30 dies naturals comptadors de de l'endemà de l'inici del procediment concursal. L' Ordre es va publicar al BOIB dia 15 d'octubre de 2019.

L'empresa Thomas Cook va iniciar el procediment concursal dia 1 d'octubre de 2019. Malgrat això, els treballadors sol·licitant compleixen els requisits amb efectes al dia de l'inici del procediment concursal de l'empresa, per quan, encara que el termini de presentació de sol·licituds no estès obert, els treballadors de l'empresa, a través d'un equip del SOIB especific per l'atenció d'aquest treballadors, varen estar informats de les mesures que es durien a terme i dels procediments, rebent accions d'orientació i informació des de el 30 de setembre de 2019.

  1. L'apartat 6 de l'Ordre del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball i president del SOIB, d'11 d'octubre de 2019 estableix que l'import de l'ajut és de 500 € mensuals màxim per persona beneficiària, amb una quantia màxima de 2.000 € per persona beneficiària que correspon a quatre mensualitats. En el cas que la persona beneficiària percebi una prestació laboral o salarial inferior a una mensualitat, l'ajut que ha de percebre ha de ser proporcional als dies que no hagi rebut aquest tipus de prestació i, en tot cas, el prorrateig s'ha d'aplicar sobre 30 dies.

Els pagaments dels ajuts seran mensuals, per mesos vençuts, prèvia comprovació que la persona beneficiària compleix o mantén els requisits de l'apartat 2 de l'Ordre.

  1. Totes les persones que consten a l'annex d'aquesta Resolució són beneficiàries de la quantia que correspon a cada una d'elles en funció del compliment dels requisits de la convocatòria,  l'ajut màxima o la quantia proporcional als dies que no hagin rebut cap prestació laboral o salarial inferior a una mensualitat completa   

  1. Hi ha crèdit adequat i suficient a la partida pressupostària 76101 322D02 48000 00 19020 dels pressuposts del SOIB  per a l'any 2019. La despesa també s'imputa a la partida pressupostària 76101 322D02 48000 00 20020  del pressuposts del SOIB per l'exercici 2020,  per a l'any 2020, sota la condició suspensiva d'existència de crèdit adequat i suficient.

Aquesta convocatòria es finança amb fons provinents de Conferència Sectorial.

  1. Les persones beneficiàries han de complir amb les obligacions estipulades a la normativa aplicable a aquests ajuts.

  1. Els treballadors sol·licitants percebran els ajuts prevists a l'Ordre del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball i president del SOIB, d'11 d'octubre de 2019 mentre es tramita el procediment concursal, d'acord amb el disposat a l'art. 2 del Decret Llei 2/2019, de 4 d'octubre, i/o fins a un màxim de 4 mensualitats des de l'inici del procediment concursal.

  1. Aquest ajut es incompatible amb la percepció d'una prestació laboral o salari complet amb còmput mensual que es generi dins aquest període del procediment concursal.

Fonaments de dret

  1. El Decret llei 2/2019, de 4 d'octubre, pel qual s'estableixen ajuts puntuals per pal·liar els impactes econòmics produïts pel concurs de creditors de l'agència de viatges majorista Thomas Cook sobre l'economia de les Illes Balears (BOIB núm. 136, de 5 d'octubre de 2019).

  2. L'Ordre del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball i president del Servei d'Ocupació de les Illes Balears, d'11 d'octubre de 2019, per la qual s'aprova les bases reguladores i la convocatòria d'ajuts puntuals per pal·liar els impactes econòmics produïts pel concurs de creditors als treballadors vinculats a empreses incurses a un procés de creditors a conseqüència del concurs de creditors de l'empresa Thomas Cook (BOIB núm. 140, de 15 d'octubre de 2019).

  3. L'article 2.2 del Decret 37/2015, de 22 de maig, d'aprovació dels Estatuts del Servei d'Ocupació de les Illes Balears ‎(BOIB núm. 77, de 23 de maig) estableix  que el SOIB, per a l'acompliment dels seus fins, pot dur a terme, entre altres, les funcions necessàries per gestionar les polítiques actives d'ocupació; gestionar el conjunt de programes i mesures d'orientació, ocupació, formació i formació amb alternança amb l'ocupació, que tenen per objecte millorar les possibilitats d'accés a la col·locació de les persones desocupades en el mercat de treball, per compte propi o d'altri; l'adaptació de la formació i requalificació per a l'ocupació dels treballadors, així com les altres accions destinades a fomentar l'esperit empresarial, l'economia social i a millorar les condicions dels treballadors.

  1. D'acord amb l'article 3.3.c) del Decret llei 2/2019 en concordança amb l'article 5.5 de l'Ordre del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball i president del Servei d'Ocupació de les Illes Balears, d'11 d'octubre de 2019 correspon a la directora del SOIB dictar les Resolucions corresponents a aquesta Ordre.

  2. La Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, té per objecte la regulació del règim jurídic general de les subvencions atorgades per les administracions públiques (BOE 276, de 18 de novembre).

  3. El Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de subvencions (BOIB núm. 196, de 31 de desembre) té per objecte determinar el règim jurídic de les subvencions, la gestió de les quals correspon a l'Administració de la comunitat autònoma de les Illes Balears o a les entitats públiques que en depenen.

  1. La concessió d'aquests ajuts s'ha de fer de manera directa mitjançant un procediment que no és de concurs, atès que no és necessària la comparació i la prelació en un únic procediment de totes les sol·licituds entre sí, en virtut de la urgència i del que disposa l'article 17.3 del Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de subvencions.

  1. La Llei 13/2014, de 29 de desembre, de pressuposts generals de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per l'any 2015, en la disposició final setena modifica l'article 1 de la Llei 7/2000, de 15 de juny, de creació del Servei d'Ocupació de les Illes Balears, i el defineix com un organisme autònom dotat de personalitat jurídica pròpia i plena capacitat d'obrar, adscrit a la conselleria competent en matèria de treball. D'acord amb el Decret 12/2019, de 2 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 88, de 3 de juliol) , el SOIB està adscrit Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball.

  1. Les autoritzacions i disposicions de despeses objecte d'aquesta Resolució  resten excloses de la prohibició d'adquirir nous compromisos de despesa en fase D establerta a l'article 5.1 de l'ordre de la consellera d'Hisenda i Relacions Exteriors, de 26 de setembre de 2019, per la qual es regulen les operacions de tancament i d'obertura de l'exercici pressupostari (BOIB núm. 132, de 28 de setembre de 2019), d'acord amb el seu article 5.2.f) en tractar-se de despeses finançades amb fons finalistes.

  1. D'acord amb l'apartat 7 de l'Ordre del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball i president del Servei d'Ocupació de les Illes Balears, d'11 d'octubre de 2019, el SOIB ha de fer el pagament de l'ajut una vegada es dicti la resolució.La resolució de concessió reconeix el dret a l'ajut i ordena el primer pagament. Els pagaments són per mesos vençuts. Per al segon pagament i següents, el servei corresponent ha de comprovar, prèviament a la resolució de pagament, que la persona beneficiària mantén els requisits prevists en aquesta convocatòria. En el cas que es comprovi que no compleix els requisits, s'ha de suspendre el pagament i s'ha de requerir la persona interessada perquè esmeni la falta o acompanyi els documents preceptius, d'acord amb l'article. 73.2 de la Llei 39/2015, de 1 d'octubre.

En cas que la persona beneficiària esmeni amb temps i forma corresponent, l'òrgan competent ha de dictar una resolució de pagament.

En cas que no s'esmeni o s'incompleixin els requisits, aquest fet constitueix causa de pèrdua del dret a percebre l'ajut.

  1. D'acord amb l'apartat 8 de l'Ordre del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball i president del Servei d'Ocupació de les Illes Balears, d'11 d'octubre de 2019, en el cas que es verifiqui l'incompliment de les condicions i obligacions previstes en aquesta Ordre, en la normativa aplicable, en aquesta convocatòria o en la resolució de concessió s'iniciarà un procediment de reintegrament de les quanties rebudes de forma indeguda, de conformitat amb el Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de subvencions.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Aprovar la concessió d'una subvenció per pal·liar els impactes econòmics del concurs de creditors de l'empresa Thomas Cook, a favor de les persones beneficiàries que figuren a l'annex, per un import total de 386.000,00€ en el marc de la convocatòria aprovada per Ordre del Conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball i president del SOIB, de 11d'octubre de 2019, per la qual s'aproven les bases reguladores i la convocatòria d'ajuts puntuals ( BOIB núm. 140 de 15 d'octubre).  

2. Autoritzar i disposar una despesa a favor dels beneficiaris que figuren a l'annex d'aquesta resolució per import de 193.000,00€ a càrrec de la partida pressupostària 76101 322D02 48000 00 19020 del pressupost del SOIB de l'any 2019.

3. Autoritzar i disposar una despesa a favor dels beneficiaris que figuren a l'annex d'aquesta resolució per import de 193.000,00€ a càrrec de la partida pressupostària 76101 322D02 48000 00 20020 del pressupost del SOIB de l'any 2020.

4. Reconèixer l'obligació i proposar el pagament de la primera mensualitat de l'ajut,  per l'import total de 96.500,00 €, a favor de les persones beneficiàries i pels imports que consten en l'annex d'aquesta Resolució, amb càrrec a la partida pressupostària 76101 322D02 48000 00 19020 dels pressuposts del SOIB per a l'any 2019.

5. Aquestes autoritzacions i disposicions de despeses resten excloses de la prohibició d'adquirir nous compromisos de despesa en fase D establerta a l'article 5.1 de l'ordre de la consellera d'Hisenda i Relacions Exteriors, de 26 de setembre de 2019, per la qual es regulen les operacions de tancament i d'obertura de l'exercici pressupostari (BOIB núm. 132, de 28 de setembre de 2019), d'acord amb el seu article 5.2.f)  en tractar-se de despeses finançades amb fons finalistes

6. Aquests expedients comptables estan exempts de fiscalització prèvia segons el Decret llei 2/2019, de 4 d'octubre, pel qual s'estableixen ajuts puntuals per pal·liar els impactes econòmics produïts pel concurs de creditors de l'agència de viatges majorista Thomas Cook sobre l'economia de les Illes Balears (BOIB núm. 136, de 5 d'octubre de 2019)

7. Publicar aquesta Resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears i a la pàgina web del Servei d'Ocupació de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que no exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs administratiu d'alçada davant el conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball i president del Servei d'Ocupació de les Illes Balears en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la seva publicació, d'acord amb el que disposen l'article 58 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'administració de la comunitat autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 44, de 3 d'abril) i els articles 121 i 122 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques (BOE núm. 236, de 2 d'octubre).

Contra la resolució del recurs d'alçada, es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà d'haver-se publicat, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa (BOE núm. 167, de 14 de juliol).

 

Palma, 4 de novembre de 2019

La directora del Servei d'Ocupació de les Illes Balears Ana Aguaded Landero

 

ANNEX PERSONES BENEFICIÀRIES

Ordre del Conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball i president del SOIB, de 11 d'octubre de 2019, per la qual s'aproven les bases reguladores i la convocatòria d'ajuts puntuals per pal·liar els impactes econòmics produïts pel concurs de creditors als treballadors vinculats a empreses incurses a un procés de creditors a conseqüència del concurs de creditors de l'empresa Thomas Cook

COD. EXP

LLINATGES

NOM

DNI

IMPORT

DIES D'ALTA A SEGURITAT SOCIAL A EMPRESA DISTINTA A L'EMPRESA IN DESTINATION INCOMING (01/10/2019-31/10/2019)

NÚM. CONCE.

TC186

OBRADOR HIDALGO

MARIA FERNANDA

*338B

500,00 €

0

10915/2019

TC198

CERDA OBRADOR

DAVID

*037T

500,00 €

0

10367/2019

TC261

MIR LOPEZ

PEDRO

*569J

500,00 €

0

10376/2019

TC276

MASTROMAURO

LUCILA

*399K

500,00 €

0

10382/2019

TC285

GOMEZ VILCHEZ

SARAY

*614R

500,00 €

0

10395/2019

TC319

ZIBECHI

ALDO

*342C

500,00 €

0

10439/2019

TC371

VAN ZYL

NICOLETTE

*052G

500,00 €

0

10399/2019

TC372

ROSSELLO ELVIRA

MARIA DEL CARMEN

*526G

500,00 €

0

10402/2019

TC376

KNIAZ

VALERIA IVANA

*251D

500,00 €

0

10404/2019

TC401

GUILLEN MARIN

VERONICA

*896F

500,00 €

0

10406/2019

TC410

BINIMELIS JAUME

ANA MARIA

*401J

500,00 €

0

10409/2019

TC427

ASENSIO RUIZ

MARIA PILAR

*523Z

500,00 €

0

10418/2019

TC456

GOMIS MUÑOZ

ROSA MARIA

*238S

500,00 €

0

10446/2019

TC468

NAVARRO BOON

CATALINA MARIA

*709V

500,00 €

0

11003/2019

TC474

MORALES RAMOS

TANIA PAMELA

*336J

500,00 €

0

10448/2019

TC019

CRESPI FONT

FRANCISCA

*130K

500,00 €

0

10456/2019

TC020

EL OUAKILI EL MEROUANI

HALIMA

*043K

500,00 €

0

10461/2019

TC021

BURGOS

MARIA CANDELARIA

*813Z

500,00 €

0

10466/2019

TC022

FEMENIA GELABERT

MARIA FRANCISCA

*965K

500,00 €

0

10470/2019

TC023

PINTOS CHIESA

ANA VERONICA

*837C

500,00 €

0

10475/2019

TC024

BRETTSCHNEIDER

DANIELA

*866G

500,00 €

0

10480/2019

TC025

DE LUCAS WARNDERS

DANIELA

*054E

500,00 €

0

10485/2019

TC026

RUIZ HINOJOSA

ALEJANDRO

*293R

500,00 €

0

10489/2019

TC027

HINOJOSA DE RUIZ

CLAUDIA MARIA

*801N

500,00 €

0

10500/2019

TC028

MORALES GUTIERREZ

MARTA LORENA

*373E

500,00 €

0

10586/2019

TC029

SAN HONORIO LABRADOR

ISABEL

*314N

500,00 €

0

11007/2019

TC030

FERNANDEZ AZAROLA

ISABEL

*179C

500,00 €

0

10533/2019

TC031

DEL CAMPO PONS

CARLOS

*675E

500,00 €

0

10587/2019

TC032

RIERA COVAS

FRANCISCA MARGARITA

*538L

500,00 €

0

10536/2019

TC033

BOSCH CRUZ

MARCOS

*329R

500,00 €

0

10538/2019

TC034

COZMUTA

IULIA ALEXANDRA

*474R

500,00 €

0

10542/2019

TC035

NUÑEZ ALVAREZ

ANTONIO

*224Q

500,00 €

0

10545/2019

TC036

RODRIGUEZ MARQUES

RAQUEL

*380G

500,00 €

0

10548/2019

TC037

VIDAL RUIZ

ROCIO

*924N

500,00 €

0

10551/2019

TC038

CERDA CRESPI

PEDRO

*618J

500,00 €

0

10916/2019

TC039

FEMENIA VERGER

JOAN

*911J

500,00 €

0

10554/2019

TC040

ALVA MADUEÑO DE LUJÁN

ELIZABETH

*469V

500,00 €

0

10558/2019

TC041

LE TENO HIDALGO

CRISTINA MARIA

*734Z

500,00 €

0

10560/2019

TC042

ROCHA RIPOLL

ELENA

*846D

500,00 €

0

10563/2019

TC043

VALLE GONZALVO

DAVID

*867F

500,00 €

0

10564/2019

TC044

RODRIGUEZ DREXLER

ALEXANDER

*701T

500,00 €

0

10565/2019

TC045

SEREROLS RAMOS

SERGI

*507M

500,00 €

0

10567/2019

TC046

REYNES BONNIN

MARIA LUISA

*177Y

500,00 €

0

10568/2019

TC047

ROBERT CARMONA

AMANDA

*946M

500,00 €

0

10570/2019

TC048

BELTRAN FRANCEPA

VIRGINIA

*293B

500,00 €

0

10589/2019

TC049

EL WAFAI

MOHAMAD

*388Z

500,00 €

0

10594/2019

TC051

RODRIGUEZ RAMIREZ

ALFONSO

*796M

500,00 €

0

10377/2019

TC052

SALAS HERNANDEZ

IVAN

*611Q

500,00 €

0

10383/2019

TC053

LLORT ALCACER

LUIS DAVID

*877B

500,00 €

0

10390/2019

TC054

HUSSON

YOHANN

*476H

500,00 €

0

10397/2019

TC055

SERRA FRANCO

MARIA DEL MAR

*746T

500,00 €

0

10400/2019

TC056

GOMEZ GOZALO

MARIA DEL PILAR

*743E

500,00 €

0

10403/2019

TC057

SERRA FRANCO

ALBERT

*745E

500,00 €

0

10407/2019

TC058

CASUSCELLI

SILVIA

*379H

500,00 €

0

10641/2019

TC059

GONZALEZ MORO VADELL

LUCIA

*665G

500,00 €

0

10412/2019

TC060

MAS DALMAU

FRANCISCO

*196P

500,00 €

0

10417/2019

TC062

ROMERO BARCELO

LOURDES

*398W

500,00 €

0

10433/2019

TC064

FRANCIA ESCANELLAS

CATALINA

*622N

500,00 €

0

10588/2019

TC065

SECCO

RONISE

*307X

500,00 €

0

10444/2019

TC066

CAÑELLAS CABOT

JAUME

*131X

500,00 €

0

10590/2019

TC068

SOCIAS POCOVI

JUAN PEDRO

*422Y

500,00 €

0

10473/2019

TC070

MARTINEZ GRANDE

LIDIA CRISTINA

*221N

500,00 €

0

10482/2019

TC071

OLMO CANO

NURIA

*713C

500,00 €

0

10492/2019

TC072

ENSEÑAT CROHEN

CATALINA MARIA

*775K

500,00 €

0

10503/2019

TC073

SERRA SEGURA

ANTONIA

*481R

500,00 €

0

10508/2019

TC074

OLIVA COLOMAR

ANDRES

*189R

500,00 €

0

10513/2019

TC075

MORAGUES CALAFELL

ANTONIO

*534B

500,00 €

0

10917/2019

TC076

SASTRE COMAS

AJEJANDRO JAIME

*913S

500,00 €

0

10522/2019

TC077

SANCHO GOMEZ

LAURA

*952N

500,00 €

0

10525/2019

TC078

HERNANDEZ EXPOSITO

JOSE

*366A

500,00 €

0

10531/2019

TC079

CASTRO MARTINEZ

JUAN ALBERTO

*001Y

500,00 €

0

10534/2019

TC080

MORENO MERLO

LAURA

*506Q

500,00 €

0

10539/2019

TC081

VILLEGAS IZQUIERDO

FRANCISCO JOSE

*784E

500,00 €

0

10543/2019

TC082

MARTORELL CUNILL

DAVID SEBASTIAN

*536H

500,00 €

0

10549/2019

TC083

STRONG

DANIELLE DOMINIQUE

*650W

500,00 €

0

10556/2019

TC084

IVANOVA

YULIA

*790G

500,00 €

0

10561/2019

TC085

GARCIA MARTINEZ

ESTHER

*119B

500,00 €

0

10566/2019

TC086

ESCOBAR PADILLA

IVAN

*618X

500,00 €

0

10569/2019

TC087

LOPEZ BELMONTE

SONIA

*679Y

500,00 €

0

10572/2019

TC088

ROIG MORENO

NATALIA

*467W

500,00 €

0

10597/2019

TC089

PEDREGAL RODRIGUEZ

DAVID

*925B

500,00 €

0

10573/2019

TC091

MOREY GARCIA

MARTA

*644N

500,00 €

0

10575/2019

TC092

CALVO RUBIO ALBONS

AINHOA

*735H

500,00 €

0

10576/2019

TC093

GAVIÑO CUENCA

CRISTINA

*172Z

500,00 €

0

10577/2019

TC094

MENDOZA MORALES

MELISSA DENNISE

*748J

500,00 €

0

10578/2019

TC095

ROTGER ROSELLO

GABRIEL

*223X

500,00 €

0

10607/2019

TC096

TIHOMIROVA NYAGOLOVA

PAMELA

*302K

500,00 €

0

11020/2019

TC099

RABELO BECKER

MONICA

*442R

500,00 €

0

10610/2019

TC100

MARTORELL CERRATO

MARIA TERESA

*523T

500,00 €

0

10580/2019

TC110

KOOIJ

NICOLE FRANCISCA

*709W

500,00 €

0

10708/2019

TC112

PIWONSKA

MONIKA EWA

*813Y

500,00 €

0

11036/2019

TC117

MARTINEZ ROSER

MIGUEL ANGEL

*524P

500,00 €

0

10719/2019

TC124

RODRIGUEZ NIEVES

MERCEDES

*803L

500,00 €

0

10736/2019

TC127

STOYANOVA

MARCHELA DIMITROVA

*267G

500,00 €

0

10739/2019

TC130

BAÑUELOS LOZANO

RUTH VANESA

*695Y

500,00 €

0

10742/2019

TC132

ROMERO PEREZ

MARTA

*607J

500,00 €

0

10755/2019

TC138

COTIGA

IULIA LOREDANA

*197Y

500,00 €

0

10758/2019

TC144

TROPPMANN

STEFAN

*730K

500,00 €

0

10760/2019

TC146

LEBSIR NAVARRO

MARIE HELENE

*116W

500,00 €

0

10692/2019

TC157

SUAREZ GOGIN

CLAUDIA ISABEL

*403N

500,00 €

0

10715/2019

TC169

CALAFELL MORENO

MARIA LUISA

*445C

500,00 €

0

10731/2019

TC174

RIUTORT FLAQUER

JUAN ONOFRE

*744S

500,00 €

0

10740/2019

TC179

NEGRI BONA

CANELA AYELEN

*133P

500,00 €

0

1920/2019

TC192

HIRUMA MADRID

ANDREA ETSUKO

*986E

500,00 €

0

10757/2019

TC193

JIMENEZ AGUILERA

LORENA

*230B

500,00 €

0

11046/2019

TC194

GARCIA CUELLO

MARIA DE LOS REMEDIOS

*454P

500,00 €

0

10763/2019

TC203

VIVES JUAN

ANA MARIA

*551F

500,00 €

0

10353/2019

TC206

POMAR SUÑER

CRISTINA

*616P

500,00 €

0

10366/2019

TC207

MONJO OLIVER

JUAN SEBASTIAN

*744Q

500,00 €

0

10370/2019

TC208

ECHAURI PEDROARENA

MARIA NATIVIDAD

*210N

500,00 €

0

10374/2019

TC210

MARTORELL MUCKE

MARIA ANGELES

*692L

500,00 €

0

10380/2019

TC211

GARCIA SOBERATS

SEBASTIAN

*927H

500,00 €

0

10401/2019

TC212

VAN DER STRAETEN VAN DER NIEPEN

MONICA SIMONE

*883L

500,00 €

0

10405/2019

TC213

OLIVER MONSERRAT

CARLOS

*146M

500,00 €

0

10408/2019

TC214

GALVEZ RODRIGO

JOAN DAVID

*706B

500,00 €

0

10411/2019

TC215

FERRER BALAGUER

MARGARITA

*478K

500,00 €

0

10415/2019

TC216

GIMENEZ MECO

JOSEFINA

*570F

500,00 €

0

10419/2019

TC218

NADROWSKI

DAVID

*139X

500,00 €

0

10734/2019

TC228

JAUME WITTERT VAN HOOGLAND

MARGARITA

*204F

500,00 €

0

10759/2019

TC229

FERNANDEZ MENDOZA

SANDRA

*868A

500,00 €

0

10424/2019

TC230

SIMO NAVARRO

SEBASTIA

*359M

500,00 €

0

10425/2019

TC233

PERALTA JIMENEZ

RUBEN

*381V

500,00 €

0

10428/2019

TC234

HASAKOVA

DANA

*753J

500,00 €

0

10435/2019

TC274

LI

MENG ZE

*997Y

500,00 €

0

10783/2019

TC298

ROSENDAAL

MARLENE

*242T

500,00 €

0

10787/2019

TC305

BENTFELD

IRMHILD

*033A

500,00 €

0

10922/2019

TC310

TALLON RIVAS

LORENA

*940G

500,00 €

0

10349/2019

TC311

PAREJA MANCILLA

FRANCISCO JAVIER

*594S

500,00 €

0

10351/2019

TC312

GOLDKAMP KUCAN

RENATE

*507Z

500,00 €

0

10355/2019

TC313

SAIDI

ASMA

*240A

500,00 €

0

10356/2019

TC314

MONTALBAN SALAR

DAVID

*620G

500,00 €

0

10358/2019

TC318

COMAS ARENAS

MARINA

*739X

500,00 €

0

10928/2019

TC321

ROMERO HERNANDEZ

CLAUDIA

*209Q

500,00 €

0

10363/2019

TC323

AGUIRRE BARRERA

BEATRIZ ARACELI

*635L

500,00 €

0

10647/2019

TC324

MATA ANDRES

SERGIO

*646L

500,00 €

0

10649/2019

TC325

BIBILONI ANDREU

GABRIEL

*018P

500,00 €

0

10652/2019

TC326

ZELENINA

MARIA

*273D

500,00 €

0

10368/2019

TC327

VALLESPIR RAMIS

ANTONIO

*695D

500,00 €

0

10653/2019

TC328

ABRINES MORENO

ANGELES

*798F

500,00 €

0

10668/2019

TC330

RAMIS ALOMAR

LORENZO

*559N

500,00 €

0

11051/2019

TC331

SALAS FONT

MARIA JESUS

*969A

500,00 €

0

10672/2019

TC333

MARTI DIAZ

MARINA

*815W

500,00 €

0

10673/2019

TC334

HERNANDEZ MAÑAS

ASUNCION

*535T

500,00 €

0

10675/2019

TC335

TERRAZAS GARCIA

INGRID VERONICA

*874N

500,00 €

0

10677/2019

TC336

JIMENEZ GARCIA

RICARDO

*328Y

500,00 €

0

10678/2019

TC337

BREEDE

RALF

*510P

500,00 €

0

10679/2019

TC339

REYNES DE LA CRUZ

ESTHER

*697H

500,00 €

0

10372/2019

TC340

GUAL ROSIÑOL

FRANCISCO

*375L

500,00 €

0

10373/2019

TC341

LOPEZ RIPOLL

ANGEL

*344W

500,00 €

0

10426/2019

TC343

BLANCO FERRANDO

ANDREU

*051X

500,00 €

0

10432/2019

TC344

REUS BALAGUER

MIQUEL ALEXANDRE

*086K

500,00 €

0

10434/2019

TC345

BARCELO RUEDAS

ANAHI

*661L

500,00 €

0

10436/2019

TC347

BAUZA ILLAN

ESTEFANIA

*887D

500,00 €

0

10438/2019

TC348

JANVARI

GABRIELLA

*524G

500,00 €

0

10440/2019

TC349

VAQUER CABA

NATALIA

*961V

500,00 €

0

10445/2019

TC350

HURST

STEPHAN

*756G

500,00 €

0

10450/2019

TC351

FIOL FIOL

JAVIER

*642M

500,00 €

0

10452/2019

TC352

CAPO MAS

MARIA VICTORIA

*920R

500,00 €

0

10454/2019

TC353

RAMON JAQUETE

MARCOS

*457N

500,00 €

0

10457/2019

TC354

LENTZ

MARION

*962F

500,00 €

0

10460/2019

TC355

SIEGEL

MARINA

*866E

500,00 €

0

10463/2019

TC357

SERRA MUÑOZ

MARIA ANGELES

*117D

500,00 €

0

10464/2019

TC358

PONS CLEMENTE

TERESA

*486T

500,00 €

0

10467/2019

TC359

DRECUN

MIRJANA

*561V

500,00 €

0

10468/2019

TC360

HERNANDEZ MOLINA

MARIA

*781E

500,00 €

0

10472/2019

TC361

AVELLANEDA FERNANDEZ CAÑAVERAL

LUCIA

*009J

500,00 €

0

10477/2019

TC365

BOUMA

EDITH

*637C

500,00 €

0

10488/2019

TC366

LEVIN

EVA

*881X

500,00 €

0

10681/2019

TC367

PANDELE

MARIA NEIGE

*369B

500,00 €

0

10682/2019

TC368

MELIA BONET

MIQUEL

*205V

500,00 €

0

10491/2019

TC369

LEHMANN

ANNA MARIA

*407V

500,00 €

0

10495/2019

TC370

CABANILLAS MENDY

LEANDRO MANUEL

*816B

500,00 €

0

10496/2019

TC373

VOLLMER

CHRISTIAN

*605F

500,00 €

0

10502/2019

TC374

CAÑELLAS ESTAN

MONSERRATE

*776G

500,00 €

0

10504/2019

TC377

BUSQUETS ESCOBAR

ANA

*966X

500,00 €

0

10642/2019

TC378

NADAL PADRON

TARA

*302X

500,00 €

0

10655/2019

TC379

TORRENS VIDAL

JOANA MARIA

*192Z

500,00 €

0

10657/2019

TC380

SCHRODER

DANIELA

*361P

500,00 €

0

10659/2019

TC383

SALVA ALBERTI

CATALINA

*177E

500,00 €

0

10674/2019

TC384

GONZALEZ ADAN

DAVID

*293K

500,00 €

0

10685/2019

TC385

BROKATE

GABRIELE BARBARA

*125B

500,00 €

0

10929/2019

TC386

WALLACE

SIMON

*596P

500,00 €

0

10687/2019

TC387

KASISKE

NINA

*626B

500,00 €

0

10688/2019

TC416

POMMER

HEIKO JOE

*366F

500,00 €

0

11069/2019

TC417

POMMER

BEATRICE

*633D

500,00 €

0

11070/2019

TC437

DE VRIES

WIM

*780R

500,00 €

0

10933/2019

TC438

SKALL

NADINE

*819M

500,00 €

0

10934/2019

TC451

PIEPER

GREGOR

*836T

500,00 €

0

11071/2019

TC452

MAYER

AGNES CHRISTINE

*116L

500,00 €

0

11074/2019

TC457

KALKO

ALEXANDER

*158A

500,00 €

0

11105/2019

TC460

WENZEL

MAIK

*242N

500,00 €

0

11108/2019

TC462

PUIG GUILLAUME

LAURA OLWEN

*077Z

500,00 €

0

11110/2019

TC464

MARTIN SERRANO MATA

MAGDALENA

*151Z

500,00 €

0

11112/2019

 

TOTAL                       96.500,00 €