Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI D'OCUPACIÓ DE LES ILLES BALEARS

Núm. 11216
Resolució de la directora del Servei d’Ocupació de les Illes Balears, de 31 d’octubre de 2019, per la qual es concedeixen els ajuts, s’autoritza i disposa la despesa, es reconeix l’obligació i es proposa el pagament de la primera mensualitat dels ajuts prevists a l’ Ordre del Conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball i president del SOIB, de 11 d’octubre de 2019, per la qual s’aproven les bases reguladores i la convocatòria d’ajuts puntuals per pal·liar els impactes econòmics produïts pel concurs de creditors als treballadors vinculats a empreses incurses a un procés de creditors a conseqüència del concurs de creditors de l’empresa Thomas Cook

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. En data 5 d'octubre de 2019 s'ha publicat al BOIB núm. 136, el Decret llei 2/2019, de 4 d'octubre, que té com a objecte d'establir, amb caràcter immediat, ajuts puntuals destinats a pal·liar els impactes econòmics que produeix el concurs de creditors de l'agència de viatges Thomas Cook sobre l'economia de les Illes Balears.

2. L'esmentat Decret llei regula el marc per establir i executar les ajudes corresponents a l'anomenat Programa II: En aquest programa es preveuen ajudes als treballadors afectats per un procediment concursal, mentre aquest procediment es tramita.

3. Així mateix, al darrer paràgraf de l'article 2 del Decret llei es preveu que la concreció de les ajudes, de l'import d'aquestes, com també dels requisits per ser-ne beneficiari i del procediment per atorgar-les s'ha de dur a terme mitjançant les bases reguladores i les convocatòries corresponents.

4. En compliment de la disposició anterior, Mitjançant l'Ordre del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball i president del Servei d'Ocupació de les Illes Balears, d'11 d'octubre de 2019, es van aprovar les bases reguladores i la convocatòria d'ajuts puntuals per pal·liar els impactes econòmics produïts pel concurs de creditors als treballadors vinculats a empreses incurses a un procés de creditors a conseqüència del concurs de creditors de l'empresa Thomas Cook (BOIB núm. 140 de 15 d'octubre de 2019).

5. En data 31 d'octubre de 2019, el Departament d'Orientació i Intermediació ha emès un informe favorable sobre la concessió d'ajuts a favor dels treballadors de l'agència de viatges a l'engròs Thomas Cook que consten en la llista de persones beneficiàries de l'annex d'aquesta Resolució. El Departament informa que s'ha comprovat que aquestes persones reuneixen els requisits establerts en l'apartat 2 de l'Ordre esmentada i determina de la quantia de l'ajut a percebre per les persones sol·licitants de l'annex de l'informe, en base a la situació d'alta a la Seguretat Social de les persones beneficiàries en una empresa distinta de la que es troba en procés concursal amb l'objectiu d'informar els dies treballats, en concret entre dia 1 i el 31 d'octubre.

6. L'apartat 4 de l'Ordre del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball i president del SOIB, d'11 d'octubre de 2019 estableix que el termini de presentació de sol·licituds és de 30 dies naturals comptadors de de l'endemà de l'inici del procediment concursal. L' Ordre es va publicar al BOIB dia 15 d'octubre de 2019.

L'empresa Thomas Cook va iniciar el procediment concursal dia 1 d'octubre de 2019. Malgrat això, els treballadors sol·licitant compleixen els requisits amb efectes al dia de l'inici del procediment concursal de l'empresa, per quan, encara que el termini de presentació de sol·licituds no estès obert, els treballadors de l'empresa, a través d'un equip del SOIB especific per l'atenció d'aquest treballadors, varen estar informats de les mesures que es durien a terme i dels procediments, rebent accions d'orientació i informació des de el 30 de setembre de 2019.

7. L'apartat 6 de l'Ordre del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball i president del SOIB, d'11 d'octubre de 2019 estableix que l'import de l'ajut és de 500 € mensuals màxim per persona beneficiària, amb una quantia màxima de 2.000 € per persona beneficiària que correspon a quatre mensualitats. En el cas que la persona beneficiària percebi una prestació laboral o salarial inferior a una mensualitat, l'ajut que ha de percebre ha de ser proporcional als dies que no hagi rebut aquest tipus de prestació i, en tot cas, el prorrateig s'ha d'aplicar sobre 30 dies.

Els pagaments dels ajuts seran mensuals, per mesos vençuts, prèvia comprovació que la persona beneficiària compleix o mantén els requisits de l'apartat 2 de l'Ordre.

8. Totes les persones que consten a l'annex d'aquesta Resolució són beneficiàries de la quantia que correspon a cada una d'elles en funció del compliment dels requisits de la convocatòria, l'ajut màxima o la quantia proporcional als dies que no hagin rebut cap prestació laboral o salarial inferior a una mensualitat completa

9. Hi ha crèdit adequat i suficient a la partida pressupostària 76101 322D02 48000 00 19020 dels pressuposts del SOIB per a l'any 2019. La despesa també s'imputa a la partida pressupostària 76101 322D02 48000 00 20020 del pressuposts del SOIB per l'exercici 2020, sota la condició suspensiva d'existència de crèdit adequat i suficient.

Aquesta convocatòria es finança amb fons provinents de Conferència Sectorial.

10. Les persones beneficiàries han de complir amb les obligacions estipulades a la normativa aplicable a aquests ajuts.

11. Els treballadors sol·licitants percebran els ajuts prevists a l'Ordre del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball i president del SOIB, d'11 d'octubre de 2019 mentre es tramita el procediment concursal, d'acord amb el disposat a l'art. 2 del Decret Llei 2/2019, de 4 d'octubre, i/o fins a un màxim de 4 mensualitats des de l'inici del procediment concursal.

12. Aquest ajut es incompatible amb la percepció d'una prestació laboral o salari complet amb còmput mensual que es generi dins aquest període del procediment concursal.

Fonaments de dret

1. El Decret llei 2/2019, de 4 d'octubre, pel qual s'estableixen ajuts puntuals per pal·liar els impactes econòmics produïts pel concurs de creditors de l'agència de viatges majorista Thomas Cook sobre l'economia de les Illes Balears (BOIB núm. 136, de 5 d'octubre de 2019).

2. L'Ordre del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball i president del Servei d'Ocupació de les Illes Balears, d'11 d'octubre de 2019, per la qual s'aprova les bases reguladores i la convocatòria d'ajuts puntuals per pal·liar els impactes econòmics produïts pel concurs de creditors als treballadors vinculats a empreses incurses a un procés de creditors a conseqüència del concurs de creditors de l'empresa Thomas Cook (BOIB núm. 140, de 15 d'octubre de 2019).

3. L'article 2.2 del Decret 37/2015, de 22 de maig, d'aprovació dels Estatuts del Servei d'Ocupació de les Illes Balears ‎(BOIB núm. 77, de 23 de maig) estableix que el SOIB, per a l'acompliment dels seus fins, pot dur a terme, entre altres, les funcions necessàries per gestionar les polítiques actives d'ocupació; gestionar el conjunt de programes i mesures d'orientació, ocupació, formació i formació amb alternança amb l'ocupació, que tenen per objecte millorar les possibilitats d'accés a la col·locació de les persones desocupades en el mercat de treball, per compte propi o d'altri; l'adaptació de la formació i requalificació per a l'ocupació dels treballadors, així com les altres accions destinades a fomentar l'esperit empresarial, l'economia social i a millorar les condicions dels treballadors.

4. D'acord amb l'article 3.3.c) del Decret llei 2/2019 en concordança amb l'article 5.5 de l'Ordre del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball i president del Servei d'Ocupació de les Illes Balears, d'11 d'octubre de 2019 correspon a la directora del SOIB dictar les Resolucions corresponents a aquesta Ordre.

5. La Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, té per objecte la regulació del règim jurídic general de les subvencions atorgades per les administracions públiques (BOE 276, de 18 de novembre).

6. El Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de subvencions (BOIB núm. 196, de 31 de desembre) té per objecte determinar el règim jurídic de les subvencions, la gestió de les quals correspon a l'Administració de la comunitat autònoma de les Illes Balears o a les entitats públiques que en depenen.

7. La concessió d'aquests ajuts s'ha de fer de manera directa mitjançant un procediment que no és de concurs, atès que no és necessària la comparació i la prelació en un únic procediment de totes les sol·licituds entre sí, en virtut de la urgència i del que disposa l'article 17.3 del Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de subvencions.

8. La Llei 13/2014, de 29 de desembre, de pressuposts generals de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears per l'any 2015, en la disposició final setena modifica l'article 1 de la Llei 7/2000, de 15 de juny, de creació del Servei d'Ocupació de les Illes Balears, i el defineix com un organisme autònom dotat de personalitat jurídica pròpia i plena capacitat d'obrar, adscrit a la conselleria competent en matèria de treball. D'acord amb el Decret 12/2019, de 2 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 88, de 3 de juliol) , el SOIB està adscrit Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball.

9. Les autoritzacions i disposicions de despeses objecte d'aquesta Resolució resten excloses de la prohibició d'adquirir nous compromisos de despesa en fase D establerta a l'article 5.1 de l'ordre de la consellera d'Hisenda i Relacions Exteriors, de 26 de setembre de 2019, per la qual es regulen les operacions de tancament i d'obertura de l'exercici pressupostari (BOIB núm. 132, de 28 de setembre de 2019), d'acord amb el seu article 5.2.f) en tractar-se de despeses finançades amb fons finalistes.

10. D'acord amb l'apartat 7 de l'Ordre del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball i president del Servei d'Ocupació de les Illes Balears, d'11 d'octubre de 2019, el SOIB ha de fer el pagament de l'ajut una vegada es dicti la resolució. La resolució de concessió reconeix el dret a l'ajut i ordena el primer pagament. Els pagaments són per mesos vençuts. Per al segon pagament i següents, el servei corresponent ha de comprovar, prèviament a la resolució de pagament, que la persona beneficiària mantén els requisits prevists en aquesta convocatòria. En el cas que es comprovi que no compleix els requisits, s'ha de suspendre el pagament i s'ha de requerir la persona interessada perquè esmeni la falta o acompanyi els documents preceptius, d'acord amb l'article. 73.2 de la Llei 39/2015, de 1 d'octubre.

En cas que la persona beneficiària esmeni amb temps i forma corresponent, l'òrgan competent ha de dictar una resolució de pagament.

En cas que no s'esmeni o s'incompleixin els requisits, aquest fet constitueix causa de pèrdua del dret a percebre l'ajut.

11. D'acord amb l'apartat 8 de l'Ordre del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball i president del Servei d'Ocupació de les Illes Balears, d'11 d'octubre de 2019, en el cas que es verifiqui l'incompliment de les condicions i obligacions previstes en aquesta Ordre, en la normativa aplicable, en aquesta convocatòria o en la resolució de concessió s'iniciarà un procediment de reintegrament de les quanties rebudes de forma indeguda, de conformitat amb el Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de subvencions.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Aprovar la concessió d'una subvenció per pal·liar els impactes econòmics del concurs de creditors de l'empresa Thomas Cook, a favor de les persones beneficiàries que figuren a l'annex, per un import total de 312.000,00€ en el marc de la convocatòria aprovada per Ordre del Conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball i president del SOIB, de 11 d'octubre de 2019, per la qual s'aproven les bases reguladores i la convocatòria d'ajuts puntuals ( BOIB núm. 140 de 15 d'octubre).

2. Autoritzar i disposar una despesa a favor dels beneficiaris que figuren a l'annex d'aquesta resolució per import de 156.000,00€ a càrrec de la partida pressupostària 76101 322D02 48000 00 19020 a càrrec del pressupost del SOIB de l'any 2019.

3. Autoritzar i disposar una despesa a favor dels beneficiaris que figuren a l'annex d'aquesta resolució per import de 156.000,00€ a càrrec de la partida pressupostària 76101 322D02 48000 00 20020 a càrrec del pressupost del SOIB de l'any 2020.

4. Reconèixer l'obligació i proposar el pagament de la primera mensualitat de l'ajut, per l'import total de 78.000,00 €, a favor de les persones beneficiàries i pels imports que consten en l'annex d'aquesta Resolució, amb càrrec a la partida pressupostària 76101 322D02 48000 00 19020 dels pressuposts del SOIB per a l'any 2019.

5. Aquestes autoritzacions i disposicions de despeses resten excloses de la prohibició d'adquirir nous compromisos de despesa en fase D establerta a l'article 5.1 de l'ordre de la consellera d'Hisenda i Relacions Exteriors, de 26 de setembre de 2019, per la qual es regulen les operacions de tancament i d'obertura de l'exercici pressupostari (BOIB núm. 132, de 28 de setembre de 2019), d'acord amb el seu article 5.2.f) en tractar-se de despeses finançades amb fons finalistes

6. Aquests expedients comptables estan exempts de fiscalització prèvia segons el Decret llei 2/2019, de 4 d'octubre, pel qual s'estableixen ajuts puntuals per pal·liar els impactes econòmics produïts pel concurs de creditors de l'agència de viatges majorista Thomas Cook sobre l'economia de les Illes Balears (BOIB núm. 136, de 5 d'octubre de 2019)

7. Publicar aquesta Resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears i a la pàgina web del Servei d'Ocupació de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que no exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs administratiu d'alçada davant el conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball i president del Servei d'Ocupació de les Illes Balears en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la seva publicació, d'acord amb el que disposen l'article 58 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'administració de la comunitat autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 44, de 3 d'abril) i els articles 121 i 122 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques (BOE núm. 236, de 2 d'octubre).

Contra la resolució del recurs d'alçada, es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà d'haver-se publicat, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa (BOE núm. 167, de 14 de juliol).

 

Palma, 31 d'octubre de 2019

La directora del Servei d'Ocupació de les Illes Balears

Ana Aguaded Landero

 

ANNEX ​​​​​​​ PERSONES BENEFICIÀRIES

Ordre del Conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball i president del SOIB, de 11 d'octubre de 2019, per la qual s'aproven les bases reguladores i la convocatòria d'ajuts puntuals per pal·liar els impactes econòmics produïts pel concurs de creditors als treballadors vinculats a empreses incurses a un procés de creditors a conseqüència del concurs de creditors de l'empresa Thomas Cook (BOIB núm. 140, de 15 d'octubre

COD. EXP

LLINATGES

NOM

DNI

IMPORT

DIES D'ALTA A SEGURITAT SOCIAL A EMPRESA DISTINTA A L'EMPRESA IN DESTINATION INCOMING (01/10/2019-31/10/2019)

NÚM. CONCE.

TC097

GARRIDO GARCIA

VICTORIA

*133R

500,00 €

0

10803/2019

TC102

JIMENEZ LOPEZ

MARTA

*528L

500,00 €

0

10512/2019

TC103

COBOS MERINO

FRANCISCO JAVIER

*619C

500,00 €

0

10514/2019

TC104

CUEVAS OCHOA

CRISTINA

*149K

500,00 €

0

10515/2019

TC107

BONET HUGUET

MARIA

*949P

500,00 €

0

10518/2019

TC108

LLOMPART GARCIA

MARGARITA

*555Y

500,00 €

0

10519/2019

TC109

ARMIJOS FIGUEROA

JESSENIA ABIGAIL

*598K

500,00 €

0

10520/2019

TC111

MOREY DIAZ

LAURA

*771M

500,00 €

0

10521/2019

TC114

VELILLA DURAÑONA

ELSA

*545M

500,00 €

0

10524/2019

TC115

MANCEBO FERNANDEZ

RAQUEL

*116S

500,00 €

0

10526/2019

TC118

SOHN

MARION

*528L

500,00 €

0

10528/2019

TC119

LEON LOPEZ

RAFAEL DAVID

*317K

500,00 €

0

10529/2019

TC122

GUERREIRO NEIRO

SHEILA

*645Q

500,00 €

0

10535/2019

TC125

AQUINO

DIAFANA

*203D

500,00 €

0

10540/2019

TC126

ZURITA MIMENZA

SILVIA

*308M

500,00 €

0

10541/2019

TC128

SOCIAS POCOVI

BALTASAR

*775Z

500,00 €

0

10547/2019

TC131

BUENO RODRIGUEZ

MARTA

*874G

500,00 €

0

10555/2019

TC133

JAEN BAGUI

JENNIFFER PAOLA

*510V

500,00 €

0

10557/2019

TC134

BULLEJOS CHACON

SONIA

*015S

500,00 €

0

10559/2019

TC136

MORENO FERNANDEZ

ANA BELEN

*440V

500,00 €

0

10591/2019

TC137

DIAZ GARCIA

SARA PAULINA

*807E

500,00 €

0

10595/2019

TC139

SARTO BUZZI

CRISTINA

*358L

500,00 €

0

10601/2019

TC140

DURAN

SOLEDAD

*450J

500,00 €

0

10804/2019

TC141

SILVERO LOZANO

SANTIAGO

*869A

500,00 €

0

10604/2019

TC142

NAVARRO SITJAR

DANIEL ADRIAN

*031J

500,00 €

0

10609/2019

TC143

FORNARIS FERRER

HELENA

*461T

500,00 €

0

10611/2019

TC145

ALVAREZ ALVAREZ

SILVIA

*474R

500,00 €

0

10614/2019

TC149

RIERA SGRAI

DAVID JUAN

*265H

500,00 €

0

10618/2019

TC150

ROTGER VALLES

ROSA ANA

*985K

500,00 €

0

10620/2019

TC153

PHILIPPOTEAUX

CORINNE

*957Q

500,00 €

0

10581/2019

TC154

SOMMERFELD NIEMEYER

ANNE

*893S

500,00 €

0

10631/2019

TC156

BUENO RUIZ

JOSE MANUEL

*070X

500,00 €

0

10613/2019

TC158

CRUZ SORIA

ADRIAN

*512X

500,00 €

0

10622/2019

TC159

PARRA SALOM

RAQUEL

*178J

500,00 €

0

10639/2019

TC160

MONTERO GOMEZ

FUENSANTA

*435P

500,00 €

0

10650/2019

TC161

ROMERO BARCELO

VANESSA

*729X

500,00 €

0

10666/2019

TC163

ITAKODES

SATU LENA

*032X

500,00 €

0

10690/2019

TC164

SORIANO DIVINA

PAMELA JANE

*995G

500,00 €

0

10691/2019

TC165

HAGSTROM

ANNELIE

*914J

500,00 €

0

10693/2019

TC166

SUTIL RODRIGUEZ

MIRIAM

*587J

500,00 €

0

10694/2019

TC167

GOHL OSTERKAMP

MARCEL ALEXANDER

*807Z

500,00 €

0

10696/2019

TC168

JUAREZ TOMAS

CIPRIANO

*766R

500,00 €

0

10699/2019

TC170

JIMENEZ JIMENEZ

CARLOS

*980P

500,00 €

0

10700/2019

TC172

CANALES MEDRANO

SONIA

*314V

500,00 €

0

10704/2019

TC175

MORALES RODRIGUEZ

MIGUEL

*057T

500,00 €

0

10709/2019

TC176

RUBIO FEMENIAS

JUDITH

*200G

500,00 €

0

10712/2019

TC178

LAINE

JENNIFER MARIE

*962S

500,00 €

0

10718/2019

TC180

GONZALEZ GARCÍA

MARIA DE LOS ANGELES

*922L

500,00 €

0

10721/2019

TC181

KOWALSKA

JOLANTA

*943T

500,00 €

0

10724/2019

TC182

FUSTER DE AGUILAR

CARLOS

*885E

500,00 €

0

10725/2019

TC183

RODRIGUEZ MARTINEZ

SERGIO

*298N

500,00 €

0

10727/2019

TC184

MORETTI CARRASQUILLA

LUCAS

*904C

500,00 €

0

10730/2019

TC185

PEREZ CALDERON

ANTONIA

*623Z

500,00 €

0

10732/2019

TC187

PLANAS SANCHEZ

CATALINA

*339P

500,00 €

0

10733/2019

TC188

ZAHINOS ROZALEN

YOLANDA

*813V

500,00 €

0

10766/2019

TC189

BARCELO BARCELO

PAU

*154Q

500,00 €

0

10768/2019

TC190

BELTRAN GALLEGO

SANDRA

*827G

500,00 €

0

10769/2019

TC191

MORENO MORENO

CATHERINE

*933Q

500,00 €

0

10772/2019

TC195

VERD SERRA

CATALINA

*219Y

500,00 €

0

10773/2019

TC196

ROSSELLO RAMIS

MARIA NOELIA

*466S

500,00 €

0

10775/2019

TC197

MARTORELL CERRATO

JUAN

*999V

500,00 €

0

10776/2019

TC201

PEREZ MARTINEZ

SERGIO

*426V

500,00 €

0

10782/2019

TC202

FRUCTUOSO COLOM

SERGIO

*697E

500,00 €

0

10785/2019

TC219

STARODUBTSEVA

NATALIA

*682W

500,00 €

0

10737/2019

TC220

ROMERO SAN MILLAN

ENRIQUE

*851S

500,00 €

0

10741/2019

TC221

MOYA FERNANDEZ

JOSE

*877Y

500,00 €

0

10743/2019

TC222

PERELLO RAMIS

FRANCISCO

*141Y

500,00 €

0

10745/2019

TC223

ARANA TORRES

ISAAC

*392S

500,00 €

0

10747/2019

TC224

SERRA SEGURA

MARIA JOSE

*220M

500,00 €

0

10749/2019

TC225

QUESADA TRUYOL

RAQUEL

*116E

500,00 €

0

10751/2019

TC226

TEJERO DELGADO

FRANCISCO

*913W

500,00 €

0

10753/2019

TC227

MITCHELL LOZANO

ALEXANDER

*749Y

500,00 €

0

10754/2019

TC231

ARENA CAVALLER

MARCOS

*391T

500,00 €

0

10762/2019

TC232

ROMERO NAVARRO

JUANA

*290B

500,00 €

0

10767/2019

TC235

TSVETELINOVA ALEKSANDROVA

GABRIELA

*886G

500,00 €

0

10451/2019

TC236

FERRER OSMA

SANTIAGO

*052B

500,00 €

0

10455/2019

TC237

RODRIGUEZ LLABRES

MARTA

*839K

500,00 €

0

10458/2019

TC238

VERGARECHE DELGADO

HORACIO

*607G

500,00 €

0

10462/2019

TC239

VECCHI

ANABELLA

*966F

500,00 €

0

10465/2019

TC240

YEPES PEÑA

JULIANA ANDREA

*135T

500,00 €

0

10469/2019

TC241

BARCELO MARTORELL

FRANCISCA

*139A

500,00 €

0

10474/2019

TC242

FROILAN PUIGSERVER

ANDREU

*702Z

500,00 €

0

10479/2019

TC243

ALMAGRO CARRILLO

NICOLAS

*652M

500,00 €

0

10487/2019

TC244

SPYRA

KLAUDIA MONIKA

*416L

500,00 €

0

10494/2019

TC245

MUNTANER VIVES

JOAN

*627D

500,00 €

0

10498/2019

TC246

CERDA NADAL

JUAN

*094J

500,00 €

0

10770/2019

TC247

VIVER SALORT

FRANCISCA ANGELES

*141B

500,00 €

0

10774/2019

TC249

BENITEZ GALLARDO

ALBA

*416L

500,00 €

0

10780/2019

TC258

SALORT FUSTER

JOAN

*821Y

500,00 €

0

10523/2019

TC259

DE LA CRUZ ALONSO

ELENA MARIA

*940R

500,00 €

0

10527/2019

TC260

CERDA MARCH

MARIA ANTONIA

*541M

500,00 €

0

10530/2019

TC263

MODINO COLOM

CLARA

*718P

500,00 €

0

10546/2019

TC264

POL NORLING

SUSANA

*013G

500,00 €

0

10552/2019

TC265

PIQUERAS BAUTISTA

MARIA NAIMA

*943J

500,00 €

0

10553/2019

TC268

HERNANDEZ ZAPATA

LUISA VICTORIA

*456P

500,00 €

0

10605/2019

TC269

MORAGUES CARBONELL

ESTEVE

*239Z

500,00 €

0

10608/2019

TC270

CASTELLET GINARD

RAFAEL

*852R

500,00 €

0

10612/2019

TC271

CANEDO CARRILLO

PILAR

*958M

500,00 €

0

10615/2019

TC272

MARCOS SANCHEZ

LAURA

*798R

500,00 €

0

10617/2019

TC273

PUJALS HARO

MARIA DEL MAR

*792F

500,00 €

0

10619/2019

TC275

VILLALONGA MORELL

FELIPE

*574M

500,00 €

0

10621/2019

TC277

PONS DUSTER

MARGARITA

*800X

500,00 €

0

10628/2019

TC278

ROCA TORRES

JUAN MARCOS

*957N

500,00 €

0

10630/2019

TC279

MARTOS MACKOW

MARCELA CECILIA

*649P

500,00 €

0

10634/2019

TC280

ADAMUZ JIMENEZ

MARIA ISABEL

*026C

500,00 €

0

10638/2019

TC281

MARTINS COSTA

ALCINO TOMAS

*078X

500,00 €

0

10648/2019

TC283

BINIMELIS JAUME

PEDRO ANTONIO

*773C

500,00 €

0

10654/2019

TC286

ISERN MASCARO

JORGE

*940L

500,00 €

0

10660/2019

TC287

VALBUENA MORENO

DAVID

*288N

500,00 €

0

10661/2019

TC288

PARRA HIDALGO

ALBA

*479J

500,00 €

0

10698/2019

TC289

PAVEL

BONDAREV

*535H

500,00 €

0

10695/2019

TC291

SHEKOUFNDEH

HALEH

*065L

500,00 €

0

10703/2019

TC292

SISMANIDOU

IOANNA

*796H

500,00 €

0

10707/2019

TC293

VALADO FERRER

JOSE M

*652S

500,00 €

0

10710/2019

TC294

BAOS ZILBAUER

MARTIN

*046A

500,00 €

0

10717/2019

TC295

MAIMO BLANCO

LAURA

*285S

500,00 €

0

10720/2019

TC296

ZAIA BERTOLINI

MARIA LILA

*955Z

500,00 €

0

10723/2019

TC297

POLINTANG ANCHETA

ANA PAMELA

*054A

500,00 €

0

10726/2019

TC302

TEJADA NAVARRO

MERCEDES

*498X

500,00 €

0

10792/2019

TC303

IZQUIERDO OCHOA

LORETO

*454K

500,00 €

0

10794/2019

TC304

ZDRAVKOVA

DODREVA GERGANA

*137R

500,00 €

0

10796/2019

TC306

RODRIGUEZ GOMEZ

JOSE ANTONIO

*330A

500,00 €

0

10263/2019

TC308

RICCO

FERNANDO MARTIN

*101G

500,00 €

0

10633/2019

TC309

CUELLAR MARTIN

MARC

*151Z

500,00 €

0

10636/2019

TC317

MARTORELL RIPOLL

CATERINA FRANCESCA

*077Y

500,00 €

0

10637/2019

TC320

FERRER MARTINEZ

ANTONIO DAVID

*053A

500,00 €

0

10645/2019

TC356

ORTUÑO PRESCOLI

JOAN JOSEP

*262X

500,00 €

0

10807/2019

TC364

MAS BARCELO

ALBERT

*605N

500,00 €

0

10791/2019

TC388

GALLARDO GIBERT

ANA MARIA

*725F

500,00 €

0

10799/2019

TC390

FRANSSON PANIAGUA

MONICA

*133A

500,00 €

0

10802/2019

TC391

BLANCO PLANAS

CRISTINA

*528A

500,00 €

0

10816/2019

TC393

JANER TOMAS

JUAN

*399k

500,00 €

0

10820/2019

TC394

FILIP BODUR

ANA MARIA

*308H

500,00 €

0

10821/2019

TC395

TRUJILLO OLARTE

MARIA PAULA

*840N

500,00 €

0

10823/2019

TC398

SCHUMANN

JULIA

*762D

500,00 €

0

10836/2019

TC399

HOERNIG GEB IRION

PETRA

*647S

500,00 €

0

10841/2019

TC400

KEIL

TORSTEN

*674L

500,00 €

0

10846/2019

TC405

LARA FERNANDEZ

FRANCISCO

*456D

500,00 €

0

10850/2019

TC406

KENNY WILEY

REBECCA

*061G

500,00 €

0

10851/2019

TC409

MOSBERGER OSWALD

VEIT ANDREAS

*303L

500,00 €

0

10853/2019

TC412

KALBITZER

MARTINA

*993D

500,00 €

0

10859/2019

TC413

SCHELFHOUT

ASTRID

*039X

500,00 €

0

10860/2019

TC415

VERDEJO GUERRERO

JOSEP ANTONI

*942Q

500,00 €

0

10862/2019

TC420

RAMIS ALOMAR

JORDI

*465J

500,00 €

0

10865/2019

TC421

ROMAGUERA ORDINAS

JUAN

*774M

500,00 €

0

10867/2019

TC422

SEGUI MESTRE

JOAN MIQUEL

*773V

500,00 €

0

10868/2019

TC423

MULLER

INES

*204T

500,00 €

0

10870/2019

TC424

BAÑUELOS BERASATEGUI

MARIA ESTIBALIZ

*006E

500,00 €

0

10869/2019

TC425

SEGUI MESTRE

MARIA ANTONIA

*355M

500,00 €

0

10871/2019

TC429

SANCHEZ LORENZO

ANDREA

*254M

500,00 €

0

10873/2019

TC431

MORANTE JIMENEZ

FRANCISCO

*830L

500,00 €

0

10810/2019

TC433

SOCIAS LLULL

JOANA MARIA

*846X

500,00 €

0

10812/2019

TC439

GUARDIOLA TEJEDOR

PEDRO ARNALDO

*512K

500,00 €

0

10938/2019

TC441

MAYORAL CALLEJA

RAQUEL

*440G

500,00 €

0

10942/2019

TC442

LINNKANP

DIRK

*546Q

500,00 €

0

10946/2019

TC443

PERELLO COMPANY

MARGALIDA

*233H

500,00 €

0

10947/2019

TOTAL 78.000,00 €