Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE MANCOR DE LA VALL

Núm. 11187
Acord d'aprovació provisional de la modificació de la Ordenança fiscal reguladora de la taxa del servei de recollida, transferència i tractament final de residus urbans

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Primer. El Ple de l'Ajuntament, de Mancor de la Vall en sessió celebrada el dia 08 de novembre de 2019 ha adoptat l'acord d'aprovació provisional de modificació de l'ordenança fiscal reguladora de la taxa del servei de recollida, transferència i tractament final de residus urbans (BOIB nº163, de 29 de desembre de 2019), per incloure una nova tarifa destinada a gravar els habitatges de lloguer vacacional.

Segon. Se sotmet l'expedient d'aprovació de la modificació de l'ordenança fiscal esmentada a exposició pública i audiència dels interessats pel termini de trenta dies perquè puguin presentar-se reclamacions i suggeriments, de conformitat amb l'exposat a l'art. 17 del Reial Decret Legislatiu 2/2004, de 5 de març, pel que s'aprova el Text Refós de la Llei Reguladora de les Hisendes Locals. Cas de no produir-se reclamacions s'entendrà definitivament adoptat l'acord fins aleshores provisional.

Tercer. A tals efectes, es transcriu el text de la modificació l'ordenança fiscal reguladora de la taxa del servei de recollida, transferència i tractament final de residus urbans, , havent-se d'afegir al quadre de tarifes de l'Annex, la següent:

 

Tarifa

Habitatges vacacionals

12 €/per plaça

 

Mancor de la Vall, 11 de novembre de 2019

El batle

Guillem Villalonga Ramonell