Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SA POBLA

Núm. 11180
Extracte subvencions esportives infants i joves fora horari escolar 2019

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Extracte de l'aprovació per Junta de govern de dia 5 de novembre de 2019 pel qual es convoquen les subvencions per a la pràctica esportiva d'infants i joves fora de l'horari escolar, curs 2019.

BDNS (Identif.):53890

De conformitat amb el que es preveu en els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet el qual pot consultar-se en la Base de dades Nacional de Subvencions.

(http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index):

Primer. Beneficiaris:

1. En poden ser beneficiaris els infants i joves que tenguin entre 3 i 16 anys, o que els compleixin dins el 2019, i que practiquin algun tipus d'activitat física o esportiva, com estableix la base quarta.

2. Per poder atorgar la subvenció és condició imprescindible que la unitat familiar compleixi els requisits que es detallen a les bases i en la convocatòria corresponent.

3. En qualsevol cas, no poden ser-ne beneficiàries les persones en les quals concorri alguna de les prohibicions establertes en l'art. 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions.

4. Només poden ser-ne beneficiàries les persones que estiguin empadronades a Sa Pobla, sempre que l'empadronament s'hagi produït abans de la publicació de la convocatòria.

Segon. Finalitat:

Fomentar la pràctica esportiva amb aquesta convocatòria d'ajudes, la finalitat de la qual és la concessió de beques per al foment de la pràctica esportiva dels infants i joves amb menys recursos econòmics, a través de la subvenció en un percentatge de les quotes dels clubs esportius i altres centres esportius.

Tercer. Bases reguladores:

Pendents de publicació en el BOIB.

Quart. Import:

La dotació de la convocatòria de subvencions serà de 3.000 euros. Repartits segons els criteris que determinen les bases en el seu punt deu.

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds:

El període per presentar les sol·licituds es de 20 dies naturals comptadors a partir del dia següent al de la publicació d'aquesta convocatòria en el BOIB. Si el darrer dia d'aquest termini és dissabte, diumenge o festiu, s'entendrà prorrogat fins al primer dia hàbil següent. No es pot presentar cap model de sol·licitud de subvenció fora del termini establert.

 

Sa Pobla, 6 de novembre de 2019

El batle-president

Llorenç Gelabert Crespí