Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ, UNIVERSITAT I RECERCA

Núm. 11166
Resolució del conseller d’Educació, Universitat i Recerca de 8 de novembre de 2019 per la qual es modifica la Resolució del conseller d’Educació, Universitat i Recerca de 26 d’agost de 2019 de delegació de competències en determinats òrgans d’aquesta Conselleria

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. Mitjançant la Resolució del conseller d'Educació, Universitat i Recerca de 26 d'agost de 2019, publicada en el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 118, de 27 d'agost, es varen delegar competències en determinats òrgans d'aquesta Conselleria.

2. L'experiència aconsella modificar el règim de delegacions esmentat, en el sentit d'afegir la delegació en el secretari general de les resolucions que es dictin en matèria d'accés a la informació pública, amb la finalitat d'agilitar els procediments que se segueixen per garantir la transparència de l'activitat pública.

Per tot això, i d'acord amb les atribucions que tenc conferides per l'article 11 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, dict la següent

RESOLUCIÓ

1. Afegir un apartat 1.6 a la Resolució del conseller d'Educació, Universitat i Recerca de 26 d'agost de 2019 de delegació de competències en determinats òrgans d'aquesta Conselleria, amb la redacció següent:

1.6. En matèria d'accés a la informació pública: totes les resolucions que es dictin en aquesta matèria.

2. Ordenar la publicació d'aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

3. Disposar que aquesta Resolució tingui efectes a partir de l'endemà d'haver-se publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 8 de novembre de 2019

El conseller d'Educació, Universitat i Recerca

Martí X. March i Cerdà