Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE MANACOR

Núm. 10788
Anul·lació procés selectiu de la convoctòria d'una plaça de subinspector/a de policia local amb caràcter de personal funcionari de carrera per promoció externa

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per resolució de Batlia de 24 d'octubre de 2019, s'ha resolt el següent:

«DECRET

Antecedents

Per Decret de Batlia núm. 2018/2408, de 19 de juny de 2018, es varen aprovar les bases i la convocatòria d'una plaça de subinspector/a de policia local amb caràcter de personal funcionari de carrera, per promoció externa.

Acta de la sessió 7/2019 del tribunal qualificador del procés selectiu de la convocatòria d'una plaça de subinspector/a de policia local amb caràcter de personal funcionari de carrera per promoció externa, que estima les al·legacions de declarar nul el procés selectiu i acorda anul·lar el procediment. 

Informe jurídic de la Tag cap de recursos humans, de data 22 d'octubre de 2019, on es detalla el procediment dut a terme des del moment en què es realitzà la prova psicològica i de personalitat fins a la sessió 7/2019, consistent en retrotraccions i repeticions de l'esmentada prova i al·legacions formulades pels aspirants. 

Fonaments de dret

1. Article 48 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment administratiu comú de les administracions públiques, que regula l'anul·labilitat dels actes de l'Administració que incorrin en qualsevol infracció de l'ordenament jurídic. 

2. Article 7 del RD 896/1991, de 7 de juny, que regula les regles bàsiques i els programes mínims a què s'ha d'ajustar el procediment de selecció dels funcionaris de l'administració local.

Preveu que la resolució de les proves selectives i els nomenaments s'hauran d'efectuar pel president de la corporació de conformitat amb la proposta del tribunal, que tendrà caràcter vinculant. 

Atès l'anterior i vist que l'Acta de la sessió 7/2019, del tribunal qualificador del procés selectiu de la convocatòria d'una plaça de subinspector/a de policia local amb caràcter de personal funcionari de carrera per promoció externa, acorda anul·lar el procediment. 

Vists els antecedents i fonaments jurídics esmentats i atès el caràcter vinculant de les propostes del tribunal qualificador, 

RESOLC

1. Anul·lar i, per tant, deixar sense efectes la convocatòria i les bases aprovades per Decret de Batlia núm. 2018/2408, de 19 de juny de 2018, d'una plaça de subinspector/a de policia local amb caràcter de personal funcionari de carrera, per promoció externa, vists els motius exposats a l'acta de la sessió 7/2019 del tribunal qualificador de l'esmentada convocatòria.

2. Comunicar aquesta resolució a les persones interessades en el procediment.»

Contra aquesta resolució - que posa fi a la via administrativa – podeu interposar, de forma alternativa, recurs potestatiu de reposició davant el mateix òrgan que dictà l'acte en el termini d'un mes comptador des de l'endemà a la publicació d'aquesta resolució en el BOIB, o recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà a la seva publicació en el BOIB, d'acord amb l'article 123 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Manacor, 30 d'octubre de 2019

El delegat especial de Personal Per delegació del batle (Decret 2029/2019) Joan Gaià i Mascaró