Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

CONSELL DE GOVERN

Núm. 10475
Correcció de l’errata advertida en la publicació de les versions catalana i castellana del Decret 17/2019, de 15 de març, pel qual s’aprova l’Estatut del personal investigador laboral al servei dels instituts d’investigació sanitària de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 35, de 16 de març de 2019, s'ha detectat una errata tant en la versió catalana com en la versió castellana de l'article 32 del Decret 17/2019, de 15 de març, respecte del text aprovat pel Consell de Govern.

Per això, d'acord amb els articles 19.2 i 19.4 del Decret 68/2012, de 27 de juliol, pel qual es regula el Butlletí Oficial de les Illes Balears, dict la següent

Resolució

Rectificar l'errata advertida en la publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears de les versions catalana i castellana de l'article 32 del Decret 17/2019, de 15 de març, pel qual s'aprova l'Estatut del personal investigador laboral al servei dels instituts d'investigació sanitària de les Illes Balears, en el sentit de rectificar la remissió a l'article 32 per la remissió a l'article 31.2 del mateix Decret. La rectificació es fa de la manera següent:

On hi diu:

Article 32

Modalitats d'accés del personal investigador titular

1. Les places de personal investigador titular creades en les relacions de llocs de feina dels instituts d'investigació sanitària de les Illes Balears i dotades prèviament poden ser cobertes per personal que accedeixi des de la categoria d'investigador associat, d'acord amb el que preveu l'article 32 d'aquest Decret.

2. Així mateix, aquests instituts, en funció de les necessitats constatades per al desenvolupament d'activitats investigadores estratègiques, poden convocar procediments de selecció per a la provisió de places de la categoria de personal investigador titular.

Hi ha de dir:

Article 32

Modalitats d'accés del personal investigador titular

1. Les places de personal investigador titular creades en les relacions de llocs de feina dels instituts d'investigació sanitària de les Illes Balears i dotades prèviament poden ser cobertes per personal que accedeixi des de la categoria d'investigador associat, d'acord amb el que preveu l'article 31.2 d'aquest Decret.

2. Així mateix, aquests instituts, en funció de les necessitats constatades per al desenvolupament d'activitats investigadores estratègiques, poden convocar procediments de selecció per a la provisió de places de la categoria de personal investigador titular.

 

Palma, 22 d'octubre de 2019

La secretària general María Asunción Sáez Amer