Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE CALVIÀ

Núm. 10450
Canvi de denominació del Carrer Marçal a Calvià Vila

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Junta de Govern Local, en sessió celebrada el 28 de març de 2019 va aprovar el canvi de denominació del carrer Marçal a Calvià i es procedeix a publicar en el Butlletí Oficial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears l'acord adoptat,  per a la seva difusió i el seu coneixement públic

Acord

1er.- Aprovar provisionalment el canvi de denominació de Carrer Can Marçal dividir-lo en dos  i denominar a cada una de les vies resultats els noms de  Maria  Calabuig Tomàs i  Maria Salvador Senchermés.

2n.- Exposar al públic per un termini de trenta dies hàbils l'expedient que es tramita durant els quals els interessant podran presentar les al·legacions i objeccions que estimin oportunes i que hauran de ser ateses i resoltes abans de la seva aprovació definitiva.

3er.- Les al·legaciones i objeccions que es presentin hauran de ser resoltes per la Corporació plenària. En el cas de què no es formulin al·legacions o objeccions el present acord s'entendrà aprovat definitivament sense necessitat d'un nou acord exprés".

 

 

Calvià, 11 d'octubre de 2019

El Tinent de Batle de Serveis Generals i Infraestructures  Juan Recasens Oliver