Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE MEDI AMBIENT I TERRITORI

Núm. 10447
Resolució del conseller de Medi Ambient i Territori de 17 d’octubre de 2019 per la qual se sotmet a informació pública l’Avantprojecte de Decret Legislatiu pel qual s’aprova el Text Refós de la Llei 12/2016, de17 d’agost, d’Avaluació Ambiental de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. En data 8 d'octubre de 2019, es va ordenar l'inici del procediment i de la tramitació de l'Avantprojecte de Decret Legislatiu pel qual s'aprova el Text Refós de la Llei 12/2016, de17 d'agost, d'Avaluació Ambiental de les Illes Balears, i es va designar la Comissió de Medi Ambient de les Illes Balears com a òrgan responsable d'aquest procediment.

2. En data 14 d'octubre de 2019, s'ha dut a terme la memòria de l'anàlisi de l'impacte normatiu, d'acord amb la Llei 1/2019, de 31 de gener, del Govern de les Illes Balears.

Fonaments de dret

1. El Títol IV de la Llei 1/2019, del Govern de les Illes Balears.

2. L'Acord de Consell de Govern de 28 de desembre de 2004 pel qual s'aproven les Instruccions sobre el procediment per a l'exercici de la iniciativa del Govern.

3. La Llei 39/2015, del procediment administratiu comú de les Administracions Públiques.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Sotmetre l'Avantprojecte de Decret Legislatiu pel qual s'aprova el Text Refós de la Llei 12/2016, de17 d'agost, d'Avaluació Ambiental de les Illes Balears a l'audiència de la ciutadania i posar-lo a disposició de les persones interessades a la Conselleria de Medi Ambient i territori (c/ del Gremi de Corredors, 10, 07009 Palma) i a la pàgina web Participació Ciutadana del Govern de les Illes Balears (<http://participaciociutadana.caib.es>).

2. Fixar el termini d'audiència en quinze dies hàbils des de l'endemà d'haver-se publicat aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears. Les al·legacions s'han de presentar a la seu de la Conselleria de Medi Ambient i Territori (c/ del Gremi de Corredors, 10, 07009 Palma) o a qualsevol dels llocs que determina la Llei 39/2015, del procediment administratiu comú.

3. Habilitar la possibilitat de presentar-hi al·legacions per mitjans telemàtics mitjançant l'apartat “participació en l'elaboració de normativa” 3. de la pàgina web Participació Ciutadana del Govern de les Illes Balears (<http://participaciociutadana.caib.es>), en el termini que estableix l'apartat anterior, d'acord amb l'article 34.2 f de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

4. Sempre que les al·legacions presentades mitjançant la web incloguin la identificació de la persona o entitat que fa les al·legacions s'han d'incloure en l'expedient d'elaboració normativa, encara que no constin en el registre d'entrada electrònic de l'Administració de la Comunitat Autònoma. A aquest efecte, el funcionari o funcionària de l'òrgan competent de la tramitació del procediment normatiu que les rebi electrònicament ha d'emetre una diligència de les al·legacions presentades.

5. Ordenar la publicació d'aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Palma, 17 d'octubre de 2019

 

El conseller

Miquel Mir Gual