Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'ALGAIDA

Núm. 10443
Aprovació d'esmena de deficiències del Catàleg de Protecció del Patrimoni de l'Ajuntament d'Algaida

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

1. Atès que mitjançant Decret de Batlia núm. 287, de 31 de juny de 2013, s'aprovà inicialment el Catàleg de Protecció del Patrimoni municipal d'Algaida. La documentació va estar oficialment exposada al públic durant 30 dies hàbils des de la publicació de l'anunci en el BOIB núm. 142, de 17 d'octubre de 2013. Com a resultat de la participació ciutadana es reberen un total de 48 al·legacions

2. Atès que en data 9 de juny de 2015 es presentà una nova versió del catàleg en resposta a les al·legacions presentades, i es va trametre al Consell Insular de Mallorca per a la seva aprovació provisional.

3. Atès que en data 29 de juliol de 2016, la Comissió Insular d'Ordenació del Territori i Urbanisme acordà la suspensió de la aprovació provisional de conformitat amb les consideracions obrants a l'informe dels serveis tècnics i jurídics d'Urbanisme de 15 de juliol de 2016, del Catàleg de protecció del patrimoni històric d'Algaida fins que s'esmenin determinades deficiències.

4. Atès que les deficiències s'han esmenat per l'arquitecte Jaume Lluís Salas i incorporat a la nova versió del Catàleg de Protecció del Patrimoni, del que es disposa d'un exemplar en format electrònic degudament signat pel tècnic redactor.

5. Atès que en data 27 de setembre s'han emès els informes tècnics i jurídics preceptius sobre el Catàleg de Protecció del Patrimoni.

6. Atès que en data 10 d'octubre de 2019, el Ple de l'Ajuntament d'Algaida acordà l'aprovació de l'esmena de deficiències del Catàleg de Protecció del Patrimoni del municipi d'Algaida, redactat per l'arquitecte Jaume Lluís Salas, en els termes que consta en l'expedient amb el degut diligenciat per la Secretaria de l'Entitat.

HE RESOLT:

1. Aprovar l'esmena de deficiències del Catàleg de Protecció del Patrimoni del municipi d'Algaida, redactat pel Sr. Jaume Lluís Salas, arquitecte, en els termes que consta en l'expedient amb el degut diligenciat per la Secretaria de l'Entitat.

2. Sotmetre l'expedient i, per tant, els documents del Catàleg de Protecció del Patrimoni, a informació pública per termini de trenta dies, mitjançant anunci en el tauló d'anuncis físic i de la seu electrònica (http://ajalgaida.sedelectronica.es), al Butlletí Oficial de les Illes Balears i en un dels diaris de major difusió de la província. Durant el període quedarà l'expedient de manifest al Servei d'Urbanisme, responsable de tramitació, en horari d'atenció al públic, de dilluns a divendres, de vuit hores a catorze hores. Els documents del Catàleg seran també accesibles electrònicament. En aquest termini, igualment els interessats podran formular les al·legacions que tinguin per convenient per a la defensa dels seus drets i interessos.

3. Donar audiència individualment al públic interessat perquè en un termini de trenta dies puguin examinar el Catàleg de Protecció del Patrimoni als efectes que puguin formular les observacions que estimin pertinents.

 

Algaida,  22 d'octubre de 2019

La Batlessa,

Maria Antònia Mulet Vich