Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT D'ALARÓ

Núm. 10249
Desistiment del procediment per constituir una borsa d’aspirants a una plaça de graduat social (personal laboral, contracte temporal)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

(Exp. núm. 557/2019)

La junta de govern local d'aquest ajuntament, en sessió de 24 de setembre de 2019, adoptà el següent acord.:

Antecedents.

Per acord de la junta de govern local d'aquest ajuntament de 9 d'abril de 2019 (BOIB núm. 54, de 25.04.2019) s'aprovaren les bases de la convocatòria per constituir una borsa d'aspirants a una plaça de graduat social (contracte laboral temporal).

La relació provisional d'aspirants admesos i exclosos, aprovada per resolució de batlia de 24 de maig de 2019, es pública en aqueixa data a la pàgina web de l'ajuntament (www.ajalaro.net) i en el tauler d'anuncis.

El 27 de maig de 2019 el sr. PMA interposà recurs de reposició contra la convocatòria, per considerar que la causa del contracte, indicada a la base primera de la convocatòria, no s'ajusta a l'article 12,7 del Reial decret legislatiu 2/2015, de 23 d'octubre, text refós de la Llei de l'estatut dels treballadors, que regula els contractes a temps parcial i de relleu.

Fets; motiu de la proposta.

Es considera que la confecció de les nòmines del personal, la formalització dels contractes laborals i els butlletins de  cotització a la Seguretat Social, poden continuar gestionant-se mitjançant contracte administratiu de serveis; mentre s'estudia la modificació de la relació de llocs de treball i de la plantilla de personal per a la possible creació d'una plaça de funcionari de carrera de l'escala d'administració general, subescala tècnica.   

S'ha informat als delegats del personal municipal en el decurs de la reunió de negociació de 23 de setembre de 2019.

Fonaments de dret.

Article 19,dos de la llei 6/2018, de 3 de juliol, de Pressuposts Generals de l'Estat per a l'any 2018, sobre l'oferta d'ocupació pública.

Article 126 del Reial decret legislatiu 781/1986, de 18 d'abril, text refós de les disposicions legals vigents en matèria de règim local, sobre la plantilla de personal.

Article 92 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local, sobre les disposicions comuns als funcionaris de carrera.

Article 35,1,g de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, en relació al desistiment per part de l'administració en els procediments iniciats d'ofici.

Acord.

A proposta de batle, i en exercici de l'atribució delegada per resolució de batlia núm. 755-2019, de 25 de juny (BOIB núm. 101, de 23.07.2019), s'acorda per unanimitat

Desistir i posar fi al procediment de la convocatòria per constituir una borsa d'aspirants a una plaça de graduat social (personal laboral, contracte temporal).

Publicar aquest acord de conformitat amb allò disposat a l'article 45 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre.

Recursos.

Contra aquest acord, que és definitiu en via administrativa, es poden interposar,  alternativament, els recursos següents:

a) Directament el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat del Contenciós Administratiu de Palma, en el termini de dos mesos, comptadors a partir del dia següent de la notificació o publicació del present acord.

b) El recurs de reposició potestatiu davant la junta de govern local, en el termini d'un mes, comptador a partir del dia següent de la publicació del present acord. Contra la desestimació per silenci del recurs de reposició, que es produirà pel transcurs d'un mes des de la seva presentació sense que s'hagi resolt expressament ni s'hagi notificat, podrà interposar-se el recurs contenciós administratiu, davant el Jutjat del Contenciós Administratiu de Palma, en el termini de sis mesos, comptadors a partir del dia següent a la desestimació presumpta.

No obstant l'anterior, es pot exercitar, si n'és el cas, qualsevol altre recurs que s'estimi pertinent. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, i de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

Alaró, 9 d'octubre de 2019.

El batle, Llorenç Perelló Rosselló