Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'AFERS SOCIALS I ESPORTS

Núm. 10226
Correcció d’errors de l’Acord de Patronat de la Fundació per a l’Esport Balear de 8 d’octubre de 2019, pel qual s’aprova la convocatòria i les bases per a la selecció d’un director/a de l’àrea de Promoció i Patrocini de la Fundació per a l’Esport Balear

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

En el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 139, de 12 de octubre, es va publicar l'Acord de Patronat de 8 d'octubre de 2019 per la qual s'aprova la convocatòria i les bases per a la selecció d'un director/a de l'àrea de Promoció i Patrocini de la Fundació per a l'Esport Balear.

S'ha advertit un error en la publicació en el BOIB de l'acord abans esmentat. Concretament en el model de sol·licitud adjuntada.

Fonaments de dret

L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú, estableix que “les administracions públiques podran, així mateix, rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes”

L'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que la revocació dels actes de graven o desfavorables i la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratives correspon a l'òrgan que ha dictat l'acte o la disposició.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Rectificar el model de sol·licitud de la Convocatòria.

2. El termini de presentació de sol·licituds és el publicat inicialment i finalitza dia 4 de novembre de 2019.

3. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 14 d'octubre de 2019

La Presidenta del Patronat de la Fundació per a l'Esport Balear Fina Santiago Rodríguez

Documents adjunts