Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI D'INFORMACIÓ TERRITORIAL DE LES ILLES BALEARS

Núm. 10212
Ratificació del cessament de gerent i nomenament de gerent de SITIBSA

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Consell d'Administració de l'entitat pública empresarial Servei d'Informació Territorial de les Illes Balears (SITIBSA), en sessió extraordinària de 23 de setembre de 2019, segons consta a l'acta de la sessió aprovada a la mateixa sessió, va adoptar, a proposta del president i per unanimitat, entre d'altres, els acords següents:

  • Disposar el cessament del Sr. Francisco José Fernández Terrés com a titular de la Gerència de SITIBSA i considerar extingida la seva relació laboral.
  • Nomenar el Sr. Pere Fuster Nadal titular de la Gerència de SITIBSA, amb efectes des de la signatura del seu contracte laboral i amb una durada màxima fins als tres mesos posteriors al cessament del conseller de Medi Ambient i Territori de les Illes Balears.
  • Acordar, de conformitat amb la clàusula primera de l'Acord del Consell de Govern, de 9 de març de 2001, sobre la formalització de contractes d'alta direcció a les empreses públiques dependents de l'Administració de les Illes Balears, que la formalització del contracte laboral es dugui a terme d'acord amb el Reial decret 1382/1985, d'1 d'agost, pel qual es regula la relació laboral de caràcter especial de personal d'alta direcció.
  • Sol·licitar al Sr. Fuster l'acceptació del càrrec de titular de la Gerència de SITIBSA, sempre que no es trobi incurs en cap causa d'incompatibilitat de les previstes a la Llei 2/1996, de 19 de novembre, que regula el règim d'incompatibilitats dels membres del Govern i els alts càrrecs de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, o qualsevol altra que es prevegi a la normativa vigent.
  • Aprovar que la retribució bruta anual de la Gerència sigui de 48.197,80 euros (incloses la part fixa i la variable, i exclosa l'antiguitat).
  • Aprovar que, en el cas de vacant, absència, malaltia o qualsevol altre impediment de la persona titular de la Gerència, la substitueixi la persona titular de la direcció competent en matèria d'ordenació del territori.
  • Comunicar els anteriors acords de cessament i nomenament al Consell de Govern i publicar-los en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 3 d'octubre de 2019

La secretària del Consell d'Administració

Maria Antònia Vidal Massanet