Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'AGRICULTURA, PESCA I ALIMENTACIÓ

Núm. 10172
Resolució de la consellera d’Agricultura, Pesca i Alimentació de 10 d’octubre de 2019, per la qual s’estableix la suplència dels titulars dels òrgans directius de la Conselleria

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'article 32 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears preveu que els titulars del òrgans de l'Administració autonòmica siguin substituïts en les seves funcions, de manera temporal, en els supòsits d'absència, de malaltia o de vacant, d'acord amb el que estableix aquesta Llei, llevat del que disposa la normativa específica per als membres del Govern.

Així mateix, l'article 33 de l'esmentada Llei estableix com s'ha de dur a terme la suplència dels titulars dels òrgans directius, i l'article 42 la forma que han d'adoptar els actes dictats pel conseller.

Per tot això, d'acord amb el que disposen els articles 32, 33 i 42 de la Llei 3/2003, dict la següent

RESOLUCIÓ

1.- La suplència dels titulars dels òrgans directius de la Conselleria d'Agricultura, Pesca i Alimentació en els supòsits d'absència, malaltia o de vacant, és la següent:

  1. El secretari general, l'ha de suplir la directora general de Polítiques per a la Sobirania Alimentària.
  2. El director general d'Agricultura, Ramaderia i Desenvolupament Rural l'ha de suplir el director general de Pesca i Medi Marí.
  3. El director general de Pesca i Medi Marí l'ha de suplir el director general d'Agricultura, Ramaderia i Desenvolupament Rural.
  4. La directora general de Polítiques per a la Sobirania Alimentària l'ha de suplir el secretari general.

2.- En el supòsit que, per qualsevol causa, no es pugui dur a terme el règim de suplència que es preveu a l'apartat anterior, el secretari general supleix els titulars dels òrgans directius i, si no és possible, el director o directora general més antic en el càrrec, i si dos o més tenen la mateixa antiguitat, el de més edat.

3.- Aquesta resolució té eficàcia des del mateix dia d'haver-se publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

 Palma, 10 d'octubre de 2019

La consellera d'Agricultura, Pesca i Alimentació María Asunción Jacoba Pía de la Concha García- Mauriño