Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT D'ALCÚDIA

Núm. 10149
Règim de compensacions per assistències als òrgans Municipals

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa públic que el Ple de l'Ajuntament en sessió ordinària de dia 3 d'octubre de 2019, ha adoptat l'acord relatiu a l'aprovació proposta règim de compensacions per assistències als òrgans Municipals, que tot seguit es fa públic:

6. EXAMEN I APROVACIÓ PROPOSTA RÈGIM DE COMPENSACIONS PER ASSISTÈNCIES ALS ÒRGANS MUNICIPALS.

Es presenta proposta del Batlia de data 25/09/2019, que a continuació es transcriu:

“En data 11.07.2019 aquesta Batlia va elevar al Plenari de l'Ajuntament una proposta (PRP2019/65) en la que s'adoptaven distints Acords. Un d'ells, en particular el SISÈ Acord, establia les imports i límits quantitatius a percebre per assistència als òrgans municipals. Aquest Acord fou aprovat pel Plenari de l'Ajuntament d'Alcúdia, en sessió extraordinària de dia 22.07.2019, com a Vuitè Punt de l'Orde del dia.

El seu Acord Sisè (referit a l'establiment del règim d'assistències) fou recorregut mitjançant recurs de reposició (R.e. 8022 de  21.08.2019)  en el seu apartat 1.a) i 2.a) (així com els seus límits respectius), i a dia d'avui consta informe jurídic favorable sobre l'estimació del recurs en el que es posa de manifest la invalidesa dels imports de quantia distinta fixats en els apartats 1.a) i 2.a), així com la necessitat d'interpretar els nous imports que han de venir a substituir aquells que eventualment es puguin declarar invàlids.

Així, tant la necessitat de salvar la igualtat entre els regidors, com la necessitat d'adequar les previsions plenàries a l'estructura que resulta d'aquest mateix expedient, com la adequada correcció d'errades materials en la redacció de l'Acord,  posa de manifest la necessitat de modificar l'Acord Sisè de la Proposta que figurava com a Punt Vuitè de l'ordre del dia de la sessió extraordinària del Plenari de dia 22.07.2019.

Tot això, fent ús de les potestats discrecionals de què es titular l'Ajuntament per a fixar els imports per assistències dels òrgans col·legiats municipals, sempre respectant els límits legals i la legalitat que es sotmet a consideració dels serveis jurídics municipals.

Consegüentment, d'acord amb les atribucions d'aquesta Batlia sotmet a la consideració del Plenari de l'Ajuntament d'Alcúdia l'adopció del següents                       

ACORDS 

PRIMER.- Modificar l'Acord Sisè de la Proposta aprovada per l'Ajuntament d'Alcúdia (referida al règim de dedicacions, retribucions i indemnitzacions dels membres de la Corporació) i, consegüentment,:

“Establir el règim d'assistències següents:

- Els membres de la corporació que no tinguin dedicació exclusiva ni parcial percebran per l'assistència efectiva a les sessions dels òrgans municipals de què formin part les quanties íntegres següents:

1) Sessions de Ple::...........................................................................426,02  €/ sessió  

2) Sessions de les comissions informatives:.....................................159,76 €/ sessió

El límit anual màxim per assistència a sessions del ple i de les comissions informatives serà de 8.201,03 €    

Pel que resta de l'exercici 2019 el límit anual màxim per assistència a sessions del ple i de les comissions informatives serà de 4.100'51 €   

3) Sessions de la Junta de Govern Local......153,32 €/sessió, amb un límit  màxim anual de 3.679,63 €.

Pel que resta de l'exercici 2019 el límit anual màxim per assistència a sessions de la Junta de Govern Local serà de 1.839'81.

4) Sessions de la Comissió Coordinadora de Competències Municipals, 325 €/sessió, amb un límit màxim anual de 10.400 €

Pel que resta de l'exercici 2019 el límit anual màxim per assistència a sessions de la Comissió Coordinadora de Competències Municipals serà de 5.126 €”

SEGON.- Publicar aquest acord en el tauler d'edictes de la corporació i en el BOIB, en compliment del que disposa l'article 75.5 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de bases de règim local

No obstant això, i de conformitat amb la seva competència el Plenari resoldrà el que millor consideri d'acord amb l'interès local.”

Cosa que fem pública

 

Alcúdia, 11 d'octubre de 2019

La Batlessa, Bàrbara Rebassa Bisbal