Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 10115
Acord del Consell de Direcció del Servei de Salut de les Illes Balears pel qual s’accepta una donació de 1.500 € per destinar-la a la Gerència del Servei d’Atenció Mèdica Urgent 061

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El 29 de gener de 2019, la Subdirecció de Pressuposts i Control de la Despesa del Servei de Salut de les Illes Balears va rebre per correu electrònic un informe del coordinador mèdic de la Gerència del Servei d'Atenció Mèdica Urgent a Eivissa i Formentera en el qual notificava una donació anònima de 1.500 €, efectuada per un familiar d'una pacient, per destinar-la a la Gerència. El 20 d'agost de 2019, el subdirector de Pressuposts i Control de la Despesa va informar favorablement sobre l'acceptació d'aquesta donació.

Per tot això el Consell de Direcció del Servei de Salut de les Illes Balears adopta el següent

Acord

1. Autoritzar l'acceptació de la donació dinerària en qüestió per destinar-la a la Gerència del Servei d'Atenció Mèdica Urgent 061.

2. Determinar que aquesta donació no suposa per al Servei de Salut de les Illes Balears assumir cap obligació addicional.

3. Facultar el director general del Servei de Salut per signar els documents relatius a la donació que siguin pertinents.

4. Publicar aquest acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 26 de setembre de 2019

La presidenta del Consell de Direcció

Patricia Gómez Picard