Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE PALMA

Núm. 9811
Departament de Planejament i Gestió Urbanística. GCCE 15/01. Acceptació sol·licitud Patronat de la Fundació de l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears d'ampliar termini per complir finalitats concessió

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Junta de Govern de Palma, en la sessió que tingué lloc en data 25 de setembre de 2019 , adoptà, entre d'altres, les següents dades de l'acord:

PRIMER.-Acceptar la sol·licitud presentada pel Patronat de la Fundació de  l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears  d'ampliar el termini  per complir les finalitats de la concessió establert a la clàusula novena de l'acord de la Junta de Govern de Palma  de data 6 de Juliol de 2016, i fixar un nou termini de quatre anys  a comptar des del moment que s'atorgui la llicència integrada (expedient CN 2018/6335) referida al bé identificat com a demanial EQ sociocultural/assistencial., parcel·la 1-11A, ubicada al carrer Brotat.

SEGON.-Publicar al Butlletí Oficial de les Illes Balears el contingut del present acord.

TERCER.- Comunicar el present acord a l'Intervenció municipal, a la Secció de Patrimoni, al Departament Financer, i a l'IMI, pel seu coneixement i efectes oportuns.

QUART.- Notificar el present acord a la Fundació Orquestra Simfònica de les Illes Balears

La qual cosa es publica a efectes del que estableix el punt SEGON del present acord.

 

Palma, 2 de Setembre de 2019

El Cap de Departament,

p.d. Decret de Batlia núm. 3000, de 26 de febrer de

2014  publicat al BOIB 30 de 4-03-2014

Jaume Horrach Font