Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE PALMA

Núm. 9778
Departament de Personal. Servei de Selecció, Provisió i Gestió. Modificació dels criteris per adjudicar les comissions de serveis de caràcter voluntari a l’Ajuntament de Palma

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Junta de Govern per acord número 20191002_01_007  de data 2 d’octubre de 2019, ha resolt el següent:

PRIMER.- Modificar el document, aprovat per Junta de Govern de data 9 de maig de 2018 i publicat al BOIB núm.59,  de 12 de maig de 2018, que regula els criteris per adjudicar les comissions de serveis de caràcter voluntari a l’Ajuntament de Palma, en el sentit d'eliminar el següent :

De l’apartat 2 “Requisits de les persones aspirants”:

Punt 2.3 referent a la forma de nomenament del personal funcionari en adscripció provisional que pertoqui adjudicar una comissió de serveis.

Punt 2.5 referent al personal funcionari que no pot participar en les convocatòries de comissió de serveis.

De l’apartat  6 Convocatòries de comissions de serveis desertes:

Punt 6.2  que fa referència a les convocatòries de comissions de serveis per proveir llocs de prefectures orgàniques que resultin desertes i que aplica les restriccions de l'apartat 2.5.

SEGON.- Aquest acord entrarà en vigor l’endemà que s’aprovi, sense perjudici de la seva publicació al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

TERCER.- Publicar aquest acord al BOIB i a la intranet municipal.

Contra aquesta resolució, que exhaureix la via administrativa, es podrà interposar per part de les persones interessades recurs potestatiu de reposició en el termini d'un mes davant el mateix òrgan que l’hagi aprovat, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, de procediment administratiu comú de les administracions públiques. En cas de no interposar el recurs potestatiu de reposició es podrà interposar directament recurs contenciós administratiu, segons l'article abans esmentat i 45 i següents de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, davant el Jutjat contenciós Administratiu, en el termini de dos mesos a comptar de l'endemà de la publicació al BOIB.

 

Palma, 4 d'octubre de 2019

El cap de Departament de Personal Antoni Pol Coll