Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE CAMPANET

Núm. 9773
Modificació acord carrera professional empleats

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fent públic que el Ple d'aquesta Corporació, en sessió ordinària de dia 2 d'octubre de 2019, tot atenent les sol·licituds del personal municipal subscrites a l'efecte,  va acordar la modificació de l'acord regulador de la carrera professional horitzontal dels empleats de l'Ajuntament en la forma que es detalla:

Es modifiquen les clàusules 3.1 i 3.2: incloent al personal indefinit no fix dins l'àmbit d'aplicació de l'acord de carrera professional de l'Ajuntament de Campanet com a personal que té dret a percebre el complement de carrera professional.

I s'acorda: 1r.-Habilitar un termini extraordinari fins el dia 30/12/2019 perquè els empleats públics municipals presentin la documentació a que fa referència el punt 4 de l'acord d'aprovació de la carrera professional adoptat en sessió del passat 09/10/2018 que se modifica. 2n.-Notificar el present acord als empleats públics locals. 3r.-Publicar el present acord en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament i en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

El que es fa públic per a general coneixement.

  

Campanet, 3 de octubre de 2019

La Batlessa – Presidenta,

Rosa Maria Bestard Pons