Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT DE SES SALINES

Núm. 9629
Elevació automàtica a definitius de l'acord provisional de modificació de l'Ordenança Fiscal. número núm. 22 reguladora de la taxa per la utilització privativa o aprofitament especial derivat de la instal·lació o existència de portades, balcons, elements constructius tancats, terrasses, miradors, marquesines, sostres, paraments i altres instal·lacions semblants sobre la via pública o que sobresurtin de la línia de façana

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El BOIB núm. 111, de 13 d'agost de 2019, va publicar el corresponent edicte d'exposició al públic de l'acord d'aprovació inicial del Ple de l'Ajuntament, en sessió extraordinària de dia 2 d'agost de 2019, de la modificació d'ordenança fiscal núm. 22 reguladora de la taxa per la utilització privativa o aprofitament especial derivat de la instal·lació o existència de portades, balcons, elements constructius tancats, terrasses, miradors, marquesines, sostres, paraments i altres instal·lacions semblants sobre la via pública o que sobresurtin de la línia de façana.

Havent finalitzat el termini per a la presentació de reclamacions contra l'acord adoptat per l'Ajuntament Ple, sense que s'hagi formulat reclamació, de conformitat amb el que s'estableix en l'article 17.3 del Reial decret legislatiu 2/2004, de 5 de març, pel qual s'aprova el text refós de la Llei reguladora de les Hisendes Locals, queda definitivament aprovat. El que es fa públic als efectes previnguts en l'article 17.4 del citat Reial decret legislatiu, amb la publicació del text íntegre dels acords d'aprovació i dels articles modificats:

"Article 1r.- Fet imposable

Constitueixen el fet imposable d'aquesta taxa la utilització privativa o l'aprofitament especial del domini públic local amb la instal·lació o existència de portades, balconades, elements constructius tancats, terrasses, miradors, marquesines, mostradors, tendals, paraments i altres instal·lacions fixes o desmuntables sobre la via pública o que sobresurtin de la línia de façana".

  

Ses Salines, 1 d'octubre de 2019

El batle Juan Rodríguez Ginard