Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT DE SES SALINES

Núm. 9616
Elevació automática a definitiu de l’acord provisional de modificació de l'ordenança municipal general núm. 1 reguladora de les normes de convivència ciutadana, policia i bon govern del municipi de Ses Salines

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El BOIB núm. 111, de 13 d'agost de 2019, publicà el corresponent edicte d'exposició al públic de l'acord d'aprovació inicial del Ple de l'Ajuntament, en sessió extraordinària de dia 2 d'agost de 2019, de modificació de l'ordenança municipal general núm. 1 reguladora de les normes de convivència ciutadana, policia i bon govern del municipi de Ses Salines.

Havent finalitzat el termini per a la presentació de reclamacions contra l'acord adoptat per l'Ajuntament, sense que s'hagi formulat cap reclamació, queda definitivament aprovat. El que es fa públic, amb la publicació del text íntegre dels acords d'aprovació i dels articles modificats:

ORDENANÇA MUNICIPAL GENERAL NÚM. 1 REGULADORA DE LES NORMES DE CONVIVÈNCIA CIUTADANA, POLICIA I BON GOVERN DEL MUNICIPI DE SES SALINES

TÍTOL XI

SANCIONS

Art. 163.- Les sancions que es poden imposar per les infraccions del que estableix la present Ordenança seran les següents:

A) Quan la infracció comesa estigui prevista i penada per alguna llei o disposició d'àmbit nacional o autonòmic o per alguna Ordenança municipal específica aprovada per aquest Ajuntament, s'imposarà la sanció que correspongui d'acord amb aquella norma legal.

B) En els casos no previstos en l'apartat anterior, s'imposarà una multa per infracció d'Ordenances, a l'empara del que estableix la legislació de règim local.

Les infraccions se sancionaran d'acord amb la següent quantia:

a) Si es tracta de la primera sanció que se li imposa per la infracció comesa se li imposarà una multa de 200 euros.

b) Si la infracció comesa és residència d'una altra per la mateixa causa i encara no han transcorregut 12 mesos, se li imposarà una multa de 400 euros. Tindrà la consideració de reincident aquell infractor que hagi estat sancionat per una o més faltes, en el citat període de temps. Així mateix a qui reincidís novament se li imposarà consecutives multes de 800 euros.

Quan els autors d'una determinada infracció siguin diversos s'imposarà la sanció a cadascuns dels responsables o coautors de l'acte.

El denunciat es beneficiarà d'una bonificació del 50% si s'efectua el pagament de la sanció en els següents supòsits:

a- En el moment de ser denunciat per l'agent de l'autoritat, O BÉ,

b- En el termini màxim de 7 dies posteriors a la denúncia, mitjançant ingrés supòsit serà les dependències municipals o transferència bancària. En aquest últim supòsit serà requisit indispensable la presentació a les oficines municipals de resguard acreditatiu de la satisfacció de la sanció dins el termini anteriorment exposat.

El pagament de la sanció en els supòsits assenyalats suposa el reconeixement per part del subjecte infractor dels fets denunciats i la renúncia a presentar al·legacions, tenint a tots els efectes el caràcter de finalitzador del procediment sancionador.

 

Ses Salines, 1 d'octubre de 2019

L'Alcalde 

Juan Rodríguez Ginard