Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE PRESIDÈNCIA, CULTURA I IGUALTAT

Núm. 9526
Modificació de la Resolució de la presidenta de l’Institut d’Indústries Culturals de les Illes Balears per la qual s’aproven la convocatòria pública i les bases per a la selecció del director gerent de l’Institut d’Indústries Culturals de les Illes Balears (ICIB)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant Resolució de la presidenta de l'Institut d'Indústries Culturals de les Illes Balears de 23 de setembre de 2019 es va aprovar la convocatòria pública i les bases per a la selecció del director gerent de l'Institut d'Indústries Culturals de les Illes Balears (ICIB), publicat al BOIB núm. 130, de 24 de setembre.

Ateses les funcions del director gerent de l'ICIB (art. 20 dels seus Estatuts, aprovats pel Decret 50/2018, de 21 de desembre), com, entre d'altres, les de representar legalment l'ICIB davant les administracions públiques, institucions, entitats públiques i privades, i persones físiques i jurídiques, així com d'acord amb les funcions i competències de l'ICIB (art. 5 dels Estatuts), com fomentar el desenvolupament de les empreses relacionades amb les industries culturals i assessorar noves empreses; facilitar les relacions entre les industries culturals i les administracions públiques; difondre la informació relativa als ajuts i als serveis que les administracions destinen a les industries culturals, entre d'altres funcions, s'ha considerat adient incloure l'exigència d'un coneixement suficient de llengua catalana, i per una altra banda, valorar com a mèrit, els coneixements de català superiors als exigits com a requisit, així com el coneixement de l'anglès i d'altres llengües estrangeres.

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

Primer. Modificar l'annex 2 de la resolució en el següent sentit:

1. A la base segona (Requisits dels aspirants), s'afegeix un nou apartat:

g) Estar en possessió del nivell B2 de català.

2. A la base tercera (Mèrits dels aspirants), modificar l'apartat f, i afegir dos nous apartats:

f) Acreditar un nivell superior de català a l'exigit com a requisit.

g) Coneixements de la llengua anglesa.

h) Coneixements d'altres llengües estrangeres, distintes de l'anglès.

3. A la base vuitena (barems de puntuació), l'apartat A) queda redactat de la següent manera:

A) Mèrits (currículum): fins a 40 punts

1. Formació acadèmica (lletres a, b i c de la base tercera): 4 punts per cada grau i 2 punts per postgrau o màster, fins a un màxim de 10 punts; el títol que s'acrediti com a requisit no es tindrà en compte com a mèrit.

2. Experiència en la coordinació d'activitats (lletra d de la base tercera): 1 punt per cada activitat coordinada amb agents del sector cultural públic i privat per potenciar sinergies i incrementar la projecció pública local, nacional i internacional, fins a un màxim d'11 punts.

3. Experiència professional en llocs de direcció en el sector públic o privat en gestió cultural (lletra e de la base tercera): 1 punt per cada activitat de direcció, fins a un màxim de 10 punts.

4. Coneixements de llengua catalana: s'han d'acreditar documentalment els certificats de nivell C1 o C2 de coneixements de llengua catalana (lletra f de la base tercera) de la Junta Avaluadora de Català, de l'Escola Balear d'Administració Pública o un altre organisme reconegut a aquest efecte en la legislació vigent; es valorarà únicament el nivell superior de coneixements, no acumulables, d'acord amb la taula següent, fins a un màxim de 4 punts.

Nivell

C1

C2

Català

3

4

5. Coneixements de llengües estrangeres (lletres g i h de la base tercera): es valorarà únicament el nivell superior de coneixements, no acumulables, d'acord amb la següent taula, fins a un màxim de 5 punts.

Nivell

B1

B2

C1

C2

Anglès

0,5

1

2

3

Altres llengües estrangeres

0,25

0,5

1

2

Segona. Els aspirants que ja haguessin presentat la sol·licitud d'acord amb l'anterior convocatòria, poden presentar la documentació complementària que considerin adient dins el termini de 30 dies naturals establert a la base cinquena.

 

Palma, 27 de setembre de 2019

La presidenta

Pilar Costa i Serra