Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT DE SON SERVERA

Núm. 9394
Nomenament de representants municipals al Consorci d’Infraestructures de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'Ajuntament de Son Servera, a la sessió ordinària de dia 19 de setembre de 2019, va adoptar l'acord que segueix:

“Vist l'acord que s'adoptà en la sessió extraordinària del Ple de l'Ajuntament de Son Servera de dia 2 de juliol de 2019, en relació al nomenament de representants municipals a diversos òrgans col·legiats entre els quals hi figura el nomenament dels representants municipals al Consorci d'Infraestructures de les Illes Balears, designant com a representant de l'Ajuntament a Natalia Troya Isern i com a representant suplent a Margarita Vives Andreu.

Vist el RGE núm. 2019-E-RC-4247, de dia 29 de juliol, pel qual el Consorci d'Infraestructures de les Illes Balears, atès el procés electoral celebrat recentment, sol·licita la designació per part de l'Ajuntament de Son Severa d'un representant titular i dos representants suplents per al Ple de l'Assemblea General del Consorci d'acord amb el disposat a l'article 13 dels Estatuts del Consorci; així com també sol·licita les dades de contacte d'una persona designada com a interlocutora de l'Ajuntament de Son Servera. 

Vist que, en el mateix registre d'entrada, s'adjunta un imprès relatiu a informació sobre protecció de dades que s'ha d'emplenar i signar per duplicat tant pel representant titular com per cada un dels representants suplents, així com per la persona designada interlocutora per l'Ajuntament, i es demana que es conservi un exemplar signat del mateix i es remeti l'altre exemplar per la seva custodia per la Secretaria de l'Assemblea General del Consorci.

Per això,

Propòs al Ple de l'Ajuntament l'adopció del següent,

ACORD :

Primer.- Nomenar com a segon representant suplent de l'Ajuntament de Son Servera al Ple del Consorci d'Infraestructures de les Illes Balears a Sergio Valbuena Pérez, resultant ser els representants de l'Ajuntament de Son Servera al Ple de l'Assemblea General del Consorci d'Infraestructures de les Illes Balears, els següents:

- Representant titular: Natalia Troya Isern

- 1r. Representant suplent: Margalida Vives Andreu

- 2n. Representant suplent: Sergio Valbuena Pérez

Segon.- Designar com a interlocutor de l'Ajuntament de Son Servera a Catalina Magdalena Servera Gual, secretària accidental d'aquest Ajuntament, les dades de la qual són les següents: email: catalina.servera@sonservera.es, telèfon: 971 56 70 02, ext. 1007, per tal de que la Secretaria del Consorci pugui efectuar les convocatòries i comunicacions corresponents als representants i, des de la qual, rebre qualsevol qüestió per part de l'Ajuntament, així com confirmar l'assistència del representant titular o dels suplents a les sessions del Consorci.

Tercer.- Emplenar i signar per duplicat tant pel representant titular, com pels representants suplents així com per l'interlocutor, l'annex adjunt a la sol·licitud tramesa pel Consorci d'Infraestructures amb núm. de RGE d'aquest Ajuntament 2019-E-RC-4247, de dia 29 de juliol, relatiu a informació sobre protecció de dades, i remetre'l a la Secretaria de l'Assemblea General del Consorci per a la seva custòdia.

Quart.- Publicar el present acord al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) i notificar-lo al Consorci d'Infraestructures de les Illes Balears.”

   

 Son Servera, 25 de setembre de 2019

 La batlessa,

Natalia Troya Isern