Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE SON SERVERA

Núm. 9361
Constitució d’una borsa de professorat de diverses especialitats musicals de l’Escola Municipal de Música de l’Ajuntament de Son Servera

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Batlia de l'Ajuntament de Son Servera (Illes Balears), mitjançant la Resolució núm. 2019-1282, de 16 de setembre, ha resolt el següent:

“ Resolució de la Batlia de l'Ajuntament de Son Servera (Illes Balears)

Expedient 2285/2019.

El Decret de la Batlia núm. 2019-1141, de data 28 d'agost, aprova la convocatòria, així com les bases (annex I) pel sistema de concurs, d'una borsa de treball de professorat de diverses especialitats musicals de l'Escola Municipal de Música de l'Ajuntament de Son Servera (Illes Balears), per als cursos que s'han impartir a la mateixa.

La convocatòria es publica al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) núm. 116, de data 24 d'agost de 2019.

Atesa la proposta definitiva del tribunal qualificador a l'acta del procés de selecció de data 10 de setembre de 2019 i, atès l'anunci de les qualificacions obtingudes i ordre de prelació i la seva exposició pública, en la mateixa data de 10 de setembre de 2019, a la seu electrònica municipal. Atès que no s'han presentat sol·licituds de revisió.

D'acord amb les bases de la convocatòria i d'acord també amb la legislació vigent en matèria de personal, i en ús de les atribucions conferides a l'article 21.1.g) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, de Bases del Règim Local i l'article 41.14 del Reial Decret 2568/1986, de 28 de novembre, pel qual s'aprova el Reglament d'Organització i funcionament de règim jurídic de les Entitats locals.

RESOLC 

Primer.- Constituir la BORSA DE TREBALL DE PROFESSORAT DE L'ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA, d'acord amb el Decret de la Batlia núm. 2019-1141, de data 28 d'agost, aprova la convocatòria, així com les bases (annex I) pel sistema de concurs, d'una borsa de treball de professorat de diverses especialitats musicals de l'Escola Municipal de Música de l'Ajuntament de Son Servera (Illes Balears), per als cursos que s'han impartir a la mateixa, i que tendrà una vigència de 3 anys, com segueix a continuació:

Ordre de prelació per especialitat

Nom i cognoms

DNI

Català B2

Especialitat

CONCURS

1

Catalina Capellà Duran

***0901**

C1

Flauta travessera

9

 

 

 

 

 

 

1

Patrícia Ordóñez Sancho

***8310**

Apte

Clarinet

16,6

 

 

 

 

 

 

1

Joan Palerm Espases

***1937**

C

Guitarra moderna

16,8

 

 

 

 

 

 

1

Maria Sebastiana Galmés Manresa

***1611**

C

Piano

17,1

 

 

 

 

 

 

1

Isis Montero Expósito

***2204**

Apte

Piano modern

1

 

 

 

 

 

 

1

Jordi García Salas

***1973**

C

Violí

19,5

 

 

 

 

 

 

1

Marina Moyà Flaquer

***2491**

C

Saxòfon

19,9

 

Segon.- Declarar desertes, atesa la manca de presentació de persones candidates, les següents especialitats següents:

Bateria

Trompa

Trompeta

Xeremies, flabiol i tamborí i instruments tradicionals

Ball de bot

Dansa clàssica

Tercer.- Publicar la present resolució a la seu electrònica de l'Ajuntament de Son Servera (sonservera.eadministracio.cat), i al Butlletí oficial de les Illes Balears (BOIB) i per tal de donar-ne coneixement públic.

Contra aquesta resolució que posa fi a la via administrativa, pot interposar alternativament recurs de reposició potestatiu davant l' Alcalde/essa d'aquest Ajuntament, en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà al de la recepció de la present notificació, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d' 1 d' octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques; o bé interposar directament recurs contenciós – administratiu, davant el Jutjat o la Sala que resulti competent, en el termini de dos mesos, comptadors a partir del dia següent al de la recepció de la present notificació, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la Jurisdicció Contenciós – Administrativa. Si s'optés per interposar el recurs de reposició potestatiu no podrà interposar recurs contenciós – administratiu fins que aquell sigui resolt expressament o s'hagi produït la seva desestimació per silenci. Tot això, sense perjudici que es pugui interposar qualsevol altre recurs estimi més convenient en el seu dret.”

 

Son Servera, 24 de setembre de 2019

La Batlessa

Natalia Troya Isern