Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'ANDRATX

Núm. 9302
Extracte de la Convocatòria d'ajudes i subvencions de l’àrea d’esports per a l'any 2019 a esportistes individuals

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Aprovada per la Junta de Govern Local, en sessió ordinària celebrada dia 6 de setembre de 2019, la convocatòria per ajudes i subvencions a esportives individuals per a l'any 2019, es fa públic el present extracte de la convocatòria:

Codi de la Convocatòria: 474253

De conformitat amb el previst en els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet de la qual pot consultar-se en la Base de dades Nacional de Subvencions

(http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index)

Primer. Beneficiaris.

Podran sol·licitar subvenció aquells esportistes individuals empadronats al terme municipal d'Andratx, que durant la temporada 2018/19 hagin participat o vagin a participar en les competicions oficials:

- Campionat de Balears.

- Campionat d'Espanya.

- Campionats d'Europa o Mundials.

- Excepcionalment, competicions nacionals o internacionals similars o de rellevància significativa, sempre que aquella similitud o rellevància sigui degudament justificada pel Tècnic d'Esports de l'Ajuntament d'Andratx.

Segon. Objecte.

L'objecte d'aquesta convocatòria és regular ajudes i subvencions públiques que concedeix l'Ajuntament d'Andratx durant l'any 2019, a fi de promocionar la pràctica de l'esport local. Amb aquesta finalitat, es pretén promocionar la participació dels esportistes locals en competicions oficials d'àmbit autonòmic, estatal i internacional fora de l'illa de Mallorca, durant l'any 2019, entenent-se per temporada 2018/2019, les competicions celebrades entre els mesos d'agost de 2018 fins a juliol de 2019.

Tercer. Bases reguladores.

Ordenança General de Subvencions de l'Ajuntament d'Andratx publicada al BOIB núm. 47 de dia 20/04/2017.

http://www.caib.es/eboibfront/ca/2017/10643

Quart. Quantia.

Durant l'exercici pressupostari de 2019, es destina la quantitat de 10.000.- euros amb càrrec en la partida 341.48918 per a les subvencions d'aquesta convocatòria.

En el cas que la suma total de les quantitats acceptades, fos superior a la quantitat pressupostada, s'aplicarà una reducció percentual entre tots els beneficiaris fins a arribar al total de la quantitat destinada a aquesta subvenció.

Cinquè. Termini de presentació de les sol·licituds

Una vegada aprovades les presents bases de la convocatòria per la Junta de Govern Local, seran objecte de publicació en el BOIB.

Les sol·licituds de subvenció d'aquesta convocatòria es podran presentar en el termini màxim de 15 dies hàbils, computables a partir de l'endemà a la seva publicació en el BOIB. Si l'últim dia fos dissabte, diumenge o festiu, el termini finalitzarà el següent dia hàbil.

Hauran de ser presentades en el Registre general de l'Ajuntament d'Andratx o en qualsevol dels llocs establerts en els articles 4 i 5 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

Si la sol·licitud s'enviés per correu, haurà de presentar-se en l'oficina de Correus amb el sobre obert perquè la segellin, a fi d'acreditar que s'ha enviat dins del termini fixat en la convocatòria."

La qual cosa es fa públic pel seu general coneixement.

 

Andratx, 23 de setembre de 2019

La Batlessa

Katia Rouarch