Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 9291
Acord de Consell Executiu del Consell Insular de Menorca de data 02.09.2019, relatiu a l'ampliació del termini per lliurar la justificació de diversos ajuts concedits dins la convocatòria d'ajuts a accions que millorin el coneixement, la salvaguarda i la difusió del patrimoni històric de Menorca any 2018 (Exp. 2112-2018-000001)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'apartat 12 de les Bases que regeixen la concessió d'ajuts a accions que millorin el coneixement, la salvaguarda i la difusió del patrimoni històric de Menorca per a l'any 2018 preveu que les persones o entitats beneficiàries resten obligades a justificar les despeses efectuades amb càrrec a l'ajut econòmic concedit en el termini màxim d'un any a comptar a partir del dia que es publiqui la concessió de l'ajut en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, tret que hi hagi causes excepcionals que ho impedeixin i que el beneficiari ha d'al·legar per escrit. A la vista de l'anterior, el CIM podrà ampliar el termini de justificació dels ajuts per un període de sis mesos, improrrogables, comptats a partir del dia que es notifiqui l'acord de l'ampliació.

L'acord de concessió dels ajuts es va publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 102 de 18 d'agost de 2018, de manera que en aquests moments ja ha finalitzat el termini de sol·licitud de pròrrogues.

Dins el termini previst han sol·licitat pròrroga diversos beneficiaris dels ajuts corresponents.

Atès l'informe de la TAE del Servei de Patrimoni Històric de dia 23 d'agost de 2019 que figura a l'expedient;

Atesa la proposta del conseller executiu del Departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports;

 

ACORD:

Ampliació el termini per lliurar l'informe i la justificació de l'ajut que van rebre l'any 2018, fins al 18 de febrer de 2020, als beneficiaris següents:

Línia 1 Restauracions

- Amics de la Mar de Menorca:Restauració del llaüt Maria Glòria

 

Línia 2 Intervencions arqueològiques i paleontològiques

- Societat per a la Investigació i la Recuperació del Patrimoni Cultural: Intervenció a Torre d'en Galmés en el marc del projecte d'Estudi sistemàtic dels processos constructius de l'arquitectura talaiòtica

- Universitat d'Alacant: Intervenció arqueològica a Son Catlar (Ciutadella) (V fase)

 

Línia 3 Investigacions de tipus històric, arqueològic i paleontològic

- Miquel López Gual: Testimonis d'una lluita incansable per la democràcia. Inventari i catalogació de l'arxiu d'Antoni Pons Melià

- Marta Portillo Ramírez: La microarqueologia dels fems a través de l'arqueologia experimental

- Bartomeu Vallori Márquez: Planimetria 2D i 3D i bioarqueologia: projecte d'investigació arqueològica al campament romà de Sanitja (es Mercadal)

 

Línia 4 Publicacions científiques

- Associació Sanisera: Article "El centre de culte cristià de Sanisera (Sanitja, Menorca). Segles V-IX"

Interposició de recursos

Contra aquest acord – que no exhaureix la via administrativa – es pot interposar un recurs d'alçada davant la Comissió de Govern en el termini d'un mes comptador des de l'endemà que s'hagi publicat, d'acord amb l'article 122 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques i l'article 22 de la Llei 8/2000, de 27 d'octubre, de consells insulars.

L'esmentat recurs s'entendrà desestimat, si no es notifica la resolució corresponent, quan hagin transcorregut tres mesos des de la seva interposició. Contra la desestimació del recurs d'alçada per silenci administratiu podreu interposar recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma

 

Maó, 13 de setembre de 2019

El secretari del Consell Executiu

Octavi Pons Castejón