Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE PALMA

Núm. 9247
Departament d'Habitatge. Convocatòria de subvencions al lloguer per al 2019. Publicació de l’acord de substitució d’un membre de la comissió avaluadora

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Junta de Govern Local, en sessió de 18 de setembre de 2019, ha adoptat el següent acord:

1. Substituir al Sr. Félix Amorós Pizá en la seva qualitat de membre de la comissió avaluadora de les sol·licituds presentades a la convocatòria de subvencions al lloguer de l'Ajuntament de Palma per a l'any 2019, atès que s'ha produït la baixa del seu lloc de treball.

2. Nomenar al Sr. Francesc Antich Oliver, tècnic jurídic en representació del Patronat Municipal de l'Habitatge, en substitució del Sr. Amorós, com a membre titular (vocal 3) de la comissió avaluadora de les subvencions al lloguer de l'Ajuntament de Palma per a l'any 2019.

3. Ordenar la publicació d'aquest acord en les mateixes condicions i garanties que la convocatòria de les subvencions.

Contra aquesta resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant l'òrgan que l'ha dictada en el termini d'un mes, comptador des de l'endemà que s'hagi publicat, d'acord amb l'article 123 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'art. 52 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les bases del règim local.

D'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, també es pot interposar un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos, comptadors des de l'endemà de la publicació.

Sense perjudici que els interessats puguin exercitar, si escau, qualsevol altre acció que estimin procedent.

 

Palma, 19 de setembre de 219

El TAG cap de secció d'Habitatge

Juan García Lliteras