Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 9081
Resolució del director general de 16 de setembre de 2019, per la qual es corregeixen els errors observats en la versió castellana de la resolució del director general del Servei de Salut de 9 de setembre de 2019 per la que es resol la convocatòria per a la provisió, pel procediment de concurs, del lloc de treball de cap de grup de Concerts de la plantilla orgànica autoritzada dels Serveis Centrals del Servei de Salut de les Illes Balears, publicada en el BOIB núm. 125, de 12 de setembre de 2019

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. El dia 12 de setembre de 2019 es va publicar en el BOIB. núm. 125 la resolució del director general del Servei de Salut de 9 de setembre de 2019 per la que es resol la convocatòria per a la provisió, pel procediment de concurs, del lloc de treball de cap de grup de Concerts de la plantilla orgànica autoritzada dels Serveis Centrals del Servei de Salut de les Illes Balears

2. S'han advertit una sèrie d'errors en la versió castellana de l'esmentada resolució.

Fonaments de dret

1. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú, estableix que “les Administracions públiques podran, així mateix, rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instàncies dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes”.

2. L'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que la revocació dels actes de gravamen o desfavorables i la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratives correspon a l'òrgan que ha dictat l'acte o la disposició.

Per tot això, dicto la següent

Resolució

1. Rectificar els errors observats en la versió castellana de la resolució del director general del Servei de Salut de 9 de setembre de 2019 per la que es resol la convocatòria per a la provisió, pel procediment de concurs, del lloc de treball de cap de grup de Concerts de la plantilla orgànica autoritzada dels Serveis Centrals del Servei de Salut de les Illes de la manera que s'indica:

On diu:

Resolución del Director General del Servicio de Salud de las Islas Baleares de 9 de septiembre de 2019 por la cual se resuelve la convocatoria para la provisión, por el procedimiento de concurso, del puesto de trabajo de ninguna/jefa de grupo de Conciertos de la plantilla orgánica autorizada de los Servicios Centrales del Servicio de Salud de las Islas Baleares (BOIB n.º 50, de 18 de abril de 2019)

 

Ha de dir:

Resolución del Director General del Servicio de Salud de las Islas Baleares de 9 de septiembre de 2019 por la cual se resuelve la convocatoria para la provisión, por el procedimiento de concurso, del puesto de trabajo de jefe/jefa de grupo de Conciertos de la plantilla orgánica autorizada de los Servicios Centrales del Servicio de Salud de las Islas Baleares (BOIB n.º 50, de 18 de abril de 2019)

 

On diu:

3. Una vez transcurrido el plazo de quince días naturales a contar desde el siguiente al de la publicación del Acuerdo citado en el punto anterior para presentar a alegaciones, no consta hacia alegación presentada.

 

 

Ha de dir:

3. Una vez transcurrido el plazo de quince días naturales a contar desde el siguiente al de la publicación del Acuerdo citado en el punto anterior para presentar alegaciones, no consta ninguna alegación presentada.

 

​​​​​​​​​​​​​​On diu:

1. Adjudicar, por el procedimiento de concurso, el lugar de jefe de grupo de Conciertos de la plantilla orgánica autorizada de los Servicios Centrales del Servicio de Salud de las Islas Baleares a la Sra. Nuria Morral Boladeras, con D.N.I. n.º ****1052Y, con una puntuación global de 61.75 puntos.                                                               

 

Ha de dir:

1. Adjudicar, por el procedimiento de concurso, el puesto de trabajo de jefe de grupo de Conciertos de la plantilla orgánica autorizada de los Servicios Centrales del Servicio de Salud de las Islas Baleares a la Sra. Nuria Morral Boladeras, con D.N.I. n.º ****1052Y, con una puntuación global de 61.75 puntos.

2. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 16 de setembre de 2019

El director general del Servei de Salut

Julio Miguel Fuster Culebras

Per delegació de la Consellera de Salut de (BOIB núm. 10 de 21 de gener de 2016)