Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'INCA

Núm. 8977
Extracte de les bases de la convocatòria per a l'atorgament de subvencions, en règim de concurrència competitiva a estudiants empadronats al municipi d'Inca, que hagin gaudit d'una beca Erasmus + al llarg del peíode comprés entre l'1 de gener i l'1 de setembre de 2019

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En Sessió ordinària celebrada dia 25 d'abril de 2019, el Plenari de l'Ajuntament d'Inca ha aprovat les bases de la convocatòria per l'atorgament de subvencions en règim de concurrència competitiva per a completar les beques del programa europeu de mobilitat Erasmus +, per a estudiants d'Inca al llarg de l'any 2019.

D'acord amb l'article 9.3 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de subvencions, per mitjà del present edicte es publiquen les referides bases.

 

Inca, 13 de setembre de 2019

El batle Virgilio Moreno Sarrió

 

BASES REGULADORES DE LA CONVOCATÒRIA PER A L'ATORGAMENT DE SUBVENCIONS EN RÈGIM DE CONCURRÈNCIA COMPETITIVA DE L'AJUNTAMENT D'INCA PER COMPLEMENTAR LES BEQUES DEL PROGRAMA EUROPEU DE MOBILITAT ERASMUS+, PER A ESTUDIANTS D'INCA AL LLARG DE L'ANY 2019.

Extracte de les bases de la convocatòria per a l'atorgament de subvencions, en règim de concurrència competitiva a estudiants empadronats al municipi d'Inca, que hagin gaudit d'una beca Erasmus + al llarg del peíode comprés entre l'1 de gener i l'1 de setembre de 2019.

BND: 473087

De conformitat amb el previst en els articles 17.3 i 20.8 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la Convocatòria, el text complet de la qual pot consultar-se en la Base de dades Nacional de Subvencions

(httpwww.pap.minhap.gob.es/bndstrans/index):

Primer. Beneficiaris

Poden ser beneficiàries d'aquestes subvencions les persones físiques que compleixin els següents requisits:

  • Estar empadronat/ada al municipi d'Inca amb una antiguitat mínima d'un any.

  • Estar matriculat/ada durant el curs 2018/19 i haver gaudit d'una beca Erasmus+ havent realitzat una estada a l'exterior dins el període comprès entre l'1 de gener i l'1 de setembre de 2019.

  • Gaudir de capacitat jurídica i d'obrar.

  • No haver sol·licitat i/o rebut subvenció de l'Ajuntament d'Inca per al mateix concepte.

  • Haver justificat les subvencions concedides en exercicis anteriors.

  • Estar al corrent de les obligacions fiscals amb l'Ajuntament d'Inca i no trobar-se sotmès/esa a cap procediment de reintegrament de subvencions públiques o cap procediment sancionador incoat per aquest motiu.

  • No incórrer en cap supòsit contemplat a l'article 13.2 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions.

  • Haver realitzat l'activitat en una data compresa, entre l'1 de gener i l'1 de setembre de 2019.

Segon. Finalitat

L'Ajuntament d'Inca, amb la finalitat de potenciar l'educació superior dels estudiants del municipi i conscient de la importància de la internacionalització a la formació, crea aquesta línia d'ajuts.

Tercer. Bases reguladores

Les bases reguladores generals per a la concessió de subvencions de l'Ajuntament d'Inca estan regulades en l'Ordenança General de Subvencions públiques en el BOIB núm. 66 de 26 de maig de 2016.

http://caib.es/eboibfront/es/2016/10494/580630/aprobacion-definitiva-de-la-ordenanza-general-de-subvenciones

Quart. Import

Per a aquesta finalitat existeix crèdit adequat al Pressupost general de l'Ajuntament d'Inca de l'exercici 2019, a la partida pressupostària núm. 320-48918, per un import de 4.000 €.

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds

El model normalitzat de la sol·licitud i la resta de documents annexos es troben a disposició de les persones interessades a la pàgina web de l'Ajuntament d'Inca www.incaciutat.com

Les sol·licituds de subvencions es dirigiran al batle de l'Ajuntament d'Inca, i s'han de presentar, juntament amb la documentació que s'especifica al punt 6 d'aquestes bases, en el Registre General Municipal o per qualsevol dels mitjans i llocs assenyalats a l'article 16 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

El termini de presentació de sol·licituds serà del 16 al 27 de setembre de 2019, i finalitza a les 14 hores.

 

Inca, 13 de setembre de 2019

El batle Virgilio Moreno Sarrió