Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

INSTITUT MALLORQUÍ D'AFERS SOCIALS

Núm. 8880
Resolució del president de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS) per la qual es nomena a la directora gerent de l'IMAS

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

I.    L'Institut Mallorquí d'Afers Socials, de conformitat amb el que preveu l'article 6b dels seus Estatuts, aprovats pel Ple del Consell de Mallorca en sessió celebrada  el dia 11 d'abril de 2019 (BOIB núm. 67, de 18-05-2019), adopta l'estructura bàsica següent: :  « b) Òrgan de direcció: la gerència...»

II.    D'acord amb l'article 12.1 dels nous Estatuts de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), aprovats per Acord del Ple del Consell de Mallorca de dia 11 d'abril de 2019 (BOIB núm.67, de 18 de maig de 2019), el/la gerent és la persona titular del màxim òrgan de direcció ordinària de l'IMAS ,  nomenada i cessada  per la presidència de l'IMAS.  

III.    D'acord amb l'article 12.2 dels nous Estatuts de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), aprovats per Acord del Ple del Consell de Mallorca de dia 11 d'abril de 2019 (BOIB núm.67, de 18 de maig de 2019), el director o la directora gerent té la consideració de personal directiu i queda equiparat a tots els efectes al càrrec de secretari tècnic.

IV.    Que en data 11 de juliol de 2019, el president de l'IMAS, va aprovar la convocatòria pública per a la designació del director o directora gerent de l'IMAS d'acord amb les característiques del lloc que s'indiquen a l'annex I. Així mateix, va aprovar les bases que han de regir l'esmentada convocatòria – annex II – i ordenar la publicació al  BOIB (núm. 96, de 13 de juliol de 2019) i seu electrònica del Consell de Mallorca, i la publicació de l'anunci  en el Butlletí Oficial de l'Estat (BOE).

V.    Valorats per l'òrgan competent el curriculum vitae i els mèrits aportats, de cada candidat que ha presentat la sol·licitud, i d'acord amb criteris de competència i experiència professionals, resulta que la senyora Mª Luisa Garnelo Luque és la candidata més idònia i compleix els requisits i especificacions exigits en la convocatòria.

VI.    A la  base cinquena de l'annex II de la convocatòria pública de referència es preveu que la     Presidència de l'IMAS disposa d'un termini d'un mes comptador des del dia de finalització     del termini de presentació de sol·licituds per resoldre la convocatòria.

VII.    El termini per prendre possessió  és de tres dies hàbils des de l'endemà de la publicació     en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, si no implica canvi de residència de la     persona nomenada, o d'un mes si aquesta resideix fora de l'illa de Mallorca. El     nomenament de la persona designada romandrà vigent mentre no es produeixi el     cessament exprés per la Presidència de l'IMAS.

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

Primer.- Nomenar a la senyora Mª Luisa Garnelo Luque amb DNI 07236921V per ocupar el lloc de directora gerent amb les característiques següents: 

CODI LLOC LLOC DE FEINA DESTINACIÓ  NL FP TH SOU ANUAL  OBSERVACIONS
AC0010001 DIRECTOR/A GERENT PALMA  1 PD 07 55772,80€ Requisits art.12  Estatuts IMAS  (BOIB núm. 67, de 18 de maig de 2019)

Segon.- Haguda compte que la directora gerent té la condició de personal laboral, queda sotmesa a la relació laboral de caràcter especial de personal d'alta direcció.

 

Tercer- Notificar aquesta resolució a la persona interessada i ordenar la seva publicació en el  Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) i a la seu electrònica del Consell de Mallorca.

 

Palma, 11 de setembre de 2019

El president

Javier de Juan Martin