Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 8811
Encàrrec de la gestió directa i eventual del Consell Insular d'Eivissa a un mitjà propi personificat (Fires, Congressos i esdeveniments d'Eivissa S.A.U. (FECOEV)) per dur a terme la prestació del servei per a la col·locació i posterior retirada de blocs de formigó i tanques de seguretat a diferents llocs de la zona portuària per delimitar les zones de seguretat marcades per l'Autoritat Portuària, neteja posterior de la zona de llançament dels focs, així com la col·locació de cartells informatius, papereres i lavabos portàtils necessaris amb motiu del llançament del castell de focs d'artifici el dia 8 d'agost de 2019, al municipi d'Eivissa

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Seguidament es fa pública la Resolució de la consellera executiva del Departament de Cultura, Educació i Patrimoni, número 2019000002 de data 2 d'agost de 2019, del tenor literal següent als efectes oportuns:

Resolució de la consellera executiva del Departament de Cultura, Educació i Patrimoni

És voluntat del Consell Insular d'Eivissa, a través del seu Departament de Cultura, Educació i Patrimoni, fomentar totes aquelles iniciatives que permeten, als habitants de l'illa i a tots aquells que la visitin, accedir a la cultura en les diverses manifestacions que aquesta es pot donar.

En aquest sentit, el dia 31 de juliol de 2019, es va disposar la incoació de l'expedient per a la prestació del servei per a la col·locació i posterior retirada de blocs de formigó i tanques de seguretat a diferents llocs de la zona portuària per delimitar les zones de seguretat marcades per l'Autoritat Portuària, neteja posterior de la zona de llançament dels focs, així com la col·locació de cartells informatius, papereres i lavabos portàtils necessaris amb motiu del llançament del castell de focs d'artifici el dia 8 d'agost de 2019, al municipi d'Eivissa.

El Consell exerceix competències en matèria d'animació i promoció cultural, assumides per la Llei 6/1994, de 13 de desembre, del Parlament de les Illes Balears d'atribució de competències als consells insulars en matèria de patrimoni històric, de promoció sociocultural, d'animació sociocultural, de dipòsit legal de llibres i d'esports.

El Decret de Presidència núm. 2019000471 d'estructura del Govern del Consell Insular d'Eivissa i creació de Departaments, (BOIB núm. 95, d'11-07-19) estableix que el Departament de Cultura, Educació i Patrimoni “Comprèn l'activitat competencial pròpia dels consells insulars en relació amb les matèries de cultura,activitats artístiques, educació, promoció i animació sociocultural, museus, arxius biblioteques, dipòsit legal de llibres, normalització lingüística i patrimoni cultural, històric i monumental [...] Aquest Departament també gestionarà els serveis propis del seu àmbit d'actuació prestats als diferents centres propietat del Consell Insular”.

Per això, és voluntat del Consell Insular d'Eivissa, fomentar totes aquelles iniciatives que a l'illa suposin un enriquiment cultural, tant per als seus habitants com per a les persones visitants, i que afavoreixin la promoció de la cultura en els seus diversos àmbits.

Així mateix, el Ple del Consell Insular d'Eivissa en sessió celebrada el dia 14 de juny de 2007, va adoptar l'acord de declarar les Festes de la Terra com a festa d'interès cultural (FIC) (BOIB 122 d'11/08/2007).

Dins de les activitats i característiques que componen la festa declarada d'interès cultural està la realització d'un castell de focs artificials el dia 8 d'agost, Sant Ciriac, en commemoració de la conquesta de l'any 1235.

La realització d'aquest espectacle pirotècnic implica que el Consell Insular hagi de buscar una empresa que s'encarregui de dur a terme la prestació del servei per a la col·locació i posterior retirada de blocs de formigó i tanques de seguretat a diferents llocs de la zona portuària per delimitar les zones de seguretat marcades per l'Autoritat Portuària, neteja posterior de la zona de llançament dels focs, així com la col·locació de cartells informatius, papereres i lavabos portàtils necessaris amb motiu del llançament del castell de focs d'artifici el dia 8 d'agost de 2019, al municipi d'Eivissa.

Vist l'article 11.1 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic, que estableix que la realització d'activitats de caràcter material o tècnic de la competència dels òrgans administratius o de les entitats de dret públic podrà ser encomanada a altres òrgans o entitats de dret públic de la mateixa o de distinta Administració, sempre que entre les seues competències estiguin aquestes activitats, per raons d'eficàcia o quan no es disposi dels mitjans tècnics idonis per al seu exercici, i l'article 32 de la Llei 9/2017, de 8 de novembre de contractes del sector públic. Atès que el Consell Insular d'Eivissa no compta amb mitjans suficients per dur a terme la dur a terme la prestació del servei per a la col·locació i posterior retirada de blocs de formigó i tanques de seguretat a diferents llocs de la zona portuària per delimitar les zones de seguretat marcades per l'Autoritat Portuària, neteja posterior de la zona de llançament dels focs, així com la col·locació de cartells informatius, papereres i lavabos portàtils necessaris amb motiu del llançament del castell de focs d'artifici el dia 8 d'agost de 2019, al municipi d'Eivissa.

Considerant que Fires, Congressos i Esdeveniments d'Eivissa SAU (FECOEV) és una societat mercantil de capital públic del Consell Insular d'Eivissa, i d'acord amb l'art. 1 bis dels seus estatuts té “la condició de mitjà propi del Consell insular d'Eivissa (...)”. Així mateix, l'art. 1.2 estableix que “El Consell insular d'Eivissa podrà encarregar a la societat l'execució de qualsevol actuació material relacionada amb l'objecte social esmentat a l'article 2 dels Estatuts (...)”, el qual disposa que,

Constitueix l'objecte de la societat:

1. La realització de les activitats precises per planificar, projectar, coordinar i gestionar amb les administracions públiques, empreses i particulars les següents àrees de treball:

  • Coordinació, impuls i direcció tècnica i facultativa dels processos de reconversió i ordenació d'activitats per impulsar la inversió i fomentar l'activitat econòmica pública i privada.

  • Coordinació, orientació i avaluació de programes i serveis d'ordenació i de reconversió turística.

2. Les activitats inherents a un centre integrat de serveis relacionats amb la promoció econòmica, social i cultural de l'illa d'Eivissa mitjançant:

  • La gestió integral d'esdeveniments relacionats amb la promoció econòmica, turística, social, esportiva i cultural, tant de caire públic com privat (...)”.

El Consell Executiu del Consell Insular d'Eivissa, en sessió celebrada el dia 13 de maig de 2013, va dictar una instrucció en relació a l'aprovació del procediment de tramitació i execució dels encàrrecs de gestió del Consell Insular d'Eivissa als seus mitjans propis.

Així mateix, l'encàrrec ha de complir l'establert a l'Acord de fiscalització limitada prèvia per a l'adaptació dels requisits addicionals prevists a l'acord del Consell de Ministres de 30 de maig de 2008, modificat el 7 de juliol de 2011, i el 20 de juliol de 2018, respecte a l'exercici de la funció interventora en règim de requisits bàsics, adoptat pel Ple del Consell Insular d'Eivissa en sessió de data 29.11.2018, en relació als expedients d'encàrrecs de gestió.

Vist que amb data 12 de març de 2019, expedient núm. 2/201900000638, es va fer el preceptiu RC que dota de crèdit l'encàrrec de gestió directa i eventual per dur a terme la terme la prestació del servei per a la col·locació i posterior retirada de blocs de formigó i tanques de seguretat a diferents llocs de la zona portuària per delimitar les zones de seguretat marcades per l'Autoritat Portuària, neteja posterior de la zona de llançament dels focs, així com la col·locació de cartells informatius, papereres i lavabos portàtils necessaris amb motiu del llançament del castell de focs d'artifici el dia 8 d'agost de 2019, al municipi d'Eivissa.

Vist l'informe tècnic favorable, de data 1 d'agost de 2019 sobre els criteris econòmics i d'eficàcia que justifiquen que s'encarregui a Fires, Congressos i Esdeveniments d'Eivissa SAU (FECOEV) dur a terme la prestació del servei per a la col·locació i posterior retirada de blocs de formigó i tanques de seguretat a diferents llocs de la zona portuària per delimitar les zones de seguretat marcades per l'Autoritat Portuària, neteja posterior de la zona de llançament dels focs, així com la col·locació de cartells informatius, papereres i lavabos portàtils necessaris amb motiu del llançament del castell de focs d'artifici el dia 8 d'agost de 2019, al municipi d'Eivissa, que preveu la possibilitat que el mitjà propi contracti prestacions parcials amb tercers, que l'import d'aquestes prestacions no excedeix del 50% de la quantia de l'encàrrec, amb les excepcions previstes a l'article 32.7 de la Llei 9/2017 de 8 de novembre, de contractes del sector públic.

En data 1 d'agost de 2019 s'emet memòria tècnica on es concreten tant les característiques dels treballs que s'han d'encarregar, com la justificació, els terminis, el pressupost, les formes de pagament, la possibilitat de modificacions i pròrrogues, etc.

Així mateix, vist l'informe jurídic favorable de data 1 d'agost de 2019, amb el vist i plau del secretari general de la corporació, en relació a l'encàrrec de la gestió directa i eventual del Consell Insular d'Eivissa a un mitja propi personificat, (Fires, Congressos i Esdeveniments d'Eivissa SAU, (FECOEV)) per dur a terme la prestació del servei per a la col·locació i posterior retirada de blocs de formigó i tanques de seguretat a diferents llocs de la zona portuària per delimitar les zones de seguretat marcades per l'Autoritat Portuària, neteja posterior de la zona de llançament dels focs, així com la col·locació de cartells informatius, papereres i lavabos portàtils necessaris amb motiu del llançament del castell de focs d'artifici el dia 8 d'agost de 2019, al municipi d'Eivissa.

De conformitat amb l'apartat primer c del Decret de Presidència núm. 2019000484, de data 16 de juliol, de determinació de les atribucions corresponents als diferents òrgans del Consell Insular d'Eivissa (BOIB núm. 98, de 17-07-19), per raó de l'import, correspon a la consellera executiva del Departament de Cultura, Educació i Patrimoni l'aprovació de l'encàrrec de la gestió a un mitjà propi personificat.

Vist, que aquest encàrrec de gestió a un mitja propi personificat (Fires, Congressos i Esdeveniments d'Eivissa SAU, (FECOEV) per a la prestació del servei per a la col·locació i posterior retirada de blocs de formigó i tanques de seguretat a diferents llocs de la zona portuària per delimitar les zones de seguretat marcades per l'Autoritat Portuària, neteja posterior de la zona de llançament dels focs, així com la col·locació de cartells informatius, papereres i lavabos portàtils necessaris amb motiu del llançament del castell de focs d'artifici el dia 8 d'agost de 2019, al municipi d'Eivissa, es realitzarà de conformitat amb la legislació vigent que hi sigui d'aplicació, i en tot cas, observant les prescripcions contingudes als articles, 11 i 86 Llei 40/2015, de 1 d'octubre, del Règim Jurídic del Sector Públic i als articles 6 i 32 de la Llei 9/2017, de 8 de novembre, de contractes del Sector Públic.

Vista la proposta de resolució de data 2 d'agost de 2019 i l'informe favorable de fiscalització previ, preceptiu i necessari, de data 2 d'agost de 2019.

En virtut de tot l'anterior, i de les atribucions que tenc conferides pel Decret de Presidència núm. 2019000484, de data 16 de juliol de 2019, de determinació de les atribucions corresponents als diferents òrgans del Consell Insular d'Eivissa (BOIB núm. 98 de 17/07/19)

RESOLC:

Primer. APROVAR l'encàrrec de la gestió directa i eventual del Consell Insular d'Eivissa a un mitja propi personificat (Fires, Congressos i Esdeveniments d'Eivissa SAU, FECOEV) per a la prestació del servei per a la col·locació i posterior retirada de blocs de formigó i tanques de seguretat a diferents llocs de la zona portuària per delimitar les zones de seguretat marcades per l'Autoritat Portuària, neteja posterior de la zona de llançament dels focs, així com la col·locació de cartells informatius, papereres i lavabos portàtils necessaris amb motiu del llançament del castell de focs d'artifici el dia 8 d'agost de 2019, al municipi d'Eivissa, amb un import màxim de 19.058,36 € (DINOU MIL CINQUANTA-VUIT EUROS AMB TRENTA-SIS CÈNTIMS), en els termes establerts a la memòria tècnica següent:

 

"MEMÒRIA TÈCNICA

1. Objecte

El Departament de Cultura, Educació i Patrimoni, dins dels actes commemoratius de les Festes de la Terra 2019, té previst dur a terme la realització d'un espectacle pirotècnic de focs d'artifici, el dia 8 d'agost de 2019, a les 24.00 hores al mur vell del Port d'Eivissa.

Amb motiu del llançament d'aquest castell de focs d'artifici, es fa necessària la realització d'una sèrie de feines marcades per l'Autoritat Portuària per al compliment del dispositiu de seguretat.

L'objecte d'aquest encàrrec és la prestació del servei per a la col·locació i posterior retirada de blocs de formigó i tanques de seguretat a diferents indrets de la zona portuària per delimitar les zones de seguretat marcades per l'Autoritat Portuària, neteja posterior de la zona de llançament dels focs, així com la col·locació de cartells informatius, papereres i lavabos portàtils necessaris amb motiu del llançament del castell de focs d'artifici que tendrà lloc el dia 8 d'agost de 2019, a les 24.00 hores al mur vell del Port d'Eivissa. Aquestes feines s'hauran de realitzar conforme a les següents instruccions marcades per l'Autoritat Portuària:

1.1. Pel que respecta a la zona del mur vell del Port d'Eivissa (Moll Sud):

- subministrament, col·locació i posterior retirada de 350 metres lineals de tanques a lo llarg del port que s'hauran de col·locar en les zones marcades a la fotografia núm. 1 per delimitar el vial d'emergència, el límit de seguretat del públic, delimitació de la zona d'organització i el límit de la zona de llançament.

- col·locació i posterior retirada de cartells indicadors amb recomanacions pel públic, subministrats pel Consell Insular d'Eivissa, als llocs marcats a les fotografies núm. 1 i 3.

- subministrament, col·locació i posterior retirada d'una carpa de 4,5 x 3m, amb una taula i quatre cadires al costat de l'ET situada a la zona del límit de seguretat del públic.

- neteja posterior de la zona de llançament dels focs artificials (zona del mur vell del port d'Eivissa, fins a la barrera de color taronja de la fotografia núm. 1 que s'adjunta). La prohibició d'accés a la zona finalitza a les 02:00 h del dia 09/08/19, moment a partir del qual s'haurà de procedir a la neteja de la zona.

Aquestes feines s'hauran de realitzar en dues fases:

Fase 1 - Tancament de seguretat zona Moll Adossat i instal·lació d'una carpa amb una taula i quatre cadires junt a l'ET. Col·locació dels corresponents cartells indicadors.

El dia 07/08, a l'hora que s'haurà de coordinar amb l'Autoritat Portuària, s'iniciaran les feines de tancament de seguretat a la zona on s'instal·laran els artefactes per al llançament dels focs d'artifici. Durant aquesta fase no podran atracar vaixells en aquesta zona fins a la finalització de l'operatiu, que es preveu a les 2.00 h del dia 09/08. La zona haurà de quedar totalment neta i recollida el dia 09/08, a l'hora que s'haurà de coordinar amb l'Autoritat Portuària.

Les empreses que realitzaran les feines en aquesta fase seran FECOEV, l'empresa de neteja, l'empresa de pirotècnia i l'empresa de vigilància privada contractades per a l'esdeveniment.

Fase 2 - Tancament del Moll de Llevant, alineació carril bici i línia de faroles. Es començarà a muntar el dia 08/08 a l'hora que s'haurà de coordinar amb l'Autoritat Portuària. El desmuntatge es realitzarà el dia 09/08 a l'hora que s'haurà de coordinar amb l'Autoritat Portuària.

1.2. Pel que respecta a la zona del Moll comercial:

 

- subministrament, col·locació i posterior retirada de 330 metres lineals de tanques a la zona marcada a la fotografia núm. 2 per delimitar l'espai pel públic.

- col·locació i posterior retirada de blocs de formigó (tancat New Jersey) subministrat per l'Autoritat Portuària per delimitar la zona de vianants de la de vehicles

- col·locació i posterior retirada de cartells indicadors amb recomanacions pel públic i delimitant el vial pels vianants i el vial pels vehicles, subministrats pel Consell Insular d'Eivissa, als llocs marcats a les fotografies núm. 2 i 3.

- col·locació i posterior retirada de papereres a la zona d'ocupació.

- instal·lació i posterior retirada d'11 banys portàtils (5 per homes, 5 per dones + 1 bany adaptat) a la zona marcada a la fotografia núm. 2.

- Neteja posterior de la zona

Aquestes feines s'hauran de realitzar en tres fases:

Fase 1 - Tancament amb New Jersey existent, neteja i retirada d'altres New Jersey. Instal·lació de banys portàtils. Es pot començar amb aquestes tasques quan es consideri oportú. El desmuntatge s'haurà de realitzar el dia 09/08 a l'hora que s'haurà de coordinar amb l'Autoritat Portuària, moment en què haurà d'estar tot el tancament New Jersey col·locat retirat i arreplegat en l'alineació existent inicialment.

Fase 2 - Tancament del carril per vianants en tota la seua longitud (excepte a la zona de gir de plataformes, que es farà en la fase 3). Aquestes feines es poden iniciar el dia 07/08. El desmuntatge es farà el dia 09/08 a l'hora que s'haurà de coordinar amb l'Autoritat Portuària

Fase 3 - Tancament amb New Jersey per impedir l'accés a la zona autoritzada de vehicles. S'haurà de procedir a la instal·lació del tancament per vianants d'accés als penya-segats dels molls Ro-ro Llevant i Ro-ro Sud i a la col·locació de les papereres a la zona d'ocupació. Aquestes tasques s'hauran d'iniciar el mateix dia 08/08 a l'hora que s'haurà de coordinar amb l'Autoritat Portuària i haurà de quedar desmuntat el dia 09/08 a l'hora que s'haurà de coordinar amb l'Autoritat Portuària i sempre que s'hagi donat per finalitzat el dispositiu de seguretat.

Per a la realització de les feines anteriors i posteriors al llançament del castell de focs d'artifici s'haurà d'estar sempre en coordinació amb l'Autoritat Portuària, amb la finalitat de produir les menors molèsties possibles a tercers i per tal de complir amb el dispositiu de seguretat marcat per a l'esdeveniment. Així mateix, per indicació d'Autoritat Portuària les feines de neteja i retirada de material posteriors al llançament de castell de focs d'artifici s'hauran de realitzar al més aviat possible per tal que al matí següent la zona estigui recollida i operativa

2. Mitjà propi destinatari de l'encàrrec

L'empresa pública Fires, Congressos i Esdeveniments d'Eivissa SAU (en endavant FECOEV), amb NIF: A-07837602, és una entitat mercantil de capital públic del Consell Insular d'Eivissa, que té com objecte, entre altres, la realització de les activitats precises per planificar, projectar, coordinar i gestionar amb les administracions públiques les activitats inherents a un centre integrat de serveis relacionats amb la promoció econòmica, social i cultural mitjançant la gestió integral d'esdeveniments relacionats amb la promoció cultural.

Aquesta entitat té el caràcter de mitjà propi i disposa de mitjans per poder executar aquestes tasques amb motiu del llançament del castell de focs d'artifici el dia 8 d'agost de 2019, dins del actes commemoratius de les FESTES DE LA TERRA 2019, tot tenint en compte que el Departament de Cultura, Educació i Patrimoni no compta amb els mitjans tècnics i humans idonis per portar a terme aquesta tasca.

De conformitat amb la instrucció de Secretaria del Consell Insular, aprovada pel Consell Executiu en data 13.05.2013, el Consell Insular pot encarregar a FECOEV directament la realització d'activitats de la seva competència per raons d'eficàcia. Així mateix, el present encàrrec compleix l'establert a l'Acord de fiscalització limitada prèvia per a l'adaptació dels requisits addicionals prevists a l'acord del Consell de Ministres de 30 de maig de 2008, modificat el 7 de juliol de 2011, i el 20 de juliol de 2018, respecte a l'exercici de la funció interventora en règim de requisits bàsics, adoptat pel Ple del Consell Insular d'Eivissa en sessió de data 29.11.2018, en relació als expedients d'encàrrecs de gestió.

 

És per tot l'anterior que el Consell Insular d'Eivissa, mitjançant el Departament de Cultura, Educació i Patrimoni proposa que s'encarregui a FECOEV la realització de les accions previstes i necessàries per a la prestació del servei per a la col·locació i posterior retirada de blocs de formigó i tanques de seguretat a diferents llocs de la zona portuària per delimitar les zones de seguretat marcades per l'Autoritat Portuària, neteja posterior de la zona de llançament dels focs, així com la col·locació de cartells informatius, papereres i lavabos portàtils necessaris amb motiu del llançament del castell de focs d'artifici el dia 8 d'agost de 2019, a la ciutat d'Eivissa, previst dins els actes commemoratius de les Festes de la Terra 2019.

3. Justificació i necessitat

La Llei 6/1994, de 13 de desembre, d'atribució de competències als consells insulars en matèria de patrimoni històric, de promoció sociocultural, d'animació sociocultural, de dipòsit legal de llibres i d'esports, estableix que els consells insulars assumiran les competències relacionades al Reial Decret 3040/1983, de 5 d'octubre, sobre traspàs de funcions i serveis de l'Estat a la comunitat autònoma de les Illes Balears en matèria de cultura, entre les que es troba el foment de totes aquelles iniciatives que a l'illa suposin un enriquiment cultural, tant per als seus habitants com per a les persones visitants, i que afavoreixin la promoció de la cultura en els seus diversos àmbits.

El Decret de Presidència núm. 2019000471 d'estructura del Govern del Consell Insular d'Eivissa i creació de Departaments, (BOIB núm. 95, d'11-07-19) estableix que el Departament de Cultura, Educació i Patrimoni “Comprèn l'activitat competencial pròpia dels consells insulars en relació amb les matèries de cultura,activitats artístiques, educació, promoció i animació sociocultural, museus, arxius biblioteques, dipòsit legal de llibres, normalització lingüística i patrimoni cultural, històric i monumental [...] Aquest Departament també gestionarà els serveis propis del seu àmbit d'actuació prestats als diferents centres propietat del Consell Insular”.

Per això, és voluntat del Consell Insular d'Eivissa, a través del seu Departament de Cultura, Educació i Patrimoni, fomentar totes aquelles iniciatives que a l'illa suposin la promoció de la cultura en els seus diversos àmbits.

Així mateix, el Ple del Consell Insular d'Eivissa en sessió celebrada el dia 14 de juny de 2007, va adoptar l'acord de declarar les Festes de la Terra com a festa d'interès cultural (FIC) (BOIB 122 d'11/08/2007).

Dins de les activitats i característiques que componen la festa declarada d'interès cultural està la realització d'un castell de focs artificials el dia 8 d'agost, Sant Ciriac, en commemoració de la conquesta de l'any 1235.

4. Termini de duració

La duració de les actuacions a encarregar són del 7 d'agost de 2019 al 9 d'agost de 2019 (ambdós inclosos). No obstant aquesta encomanda desplegarà els seus efectes des del moment de la notificació a l'entitat encarregada, la qual cosa suposarà l'ordre d'inici de les actuacions.

Aquest encàrrec tindrà vigència fins al dia en que hagin quedat justificades totes les despeses davant l'òrgan gestor que farà el seguiment de la encomanda que, en qualsevol cas, no podrà superar la data del 30 de setembre de 2019.

 

​​​​​​​5. Pressupost i aplicació pressupostària

CONCEPTE

IMPORT

15 % proveïdor extern

TOTAL

FECOEV

PORT DE VILA

Col·locació d'uns 350 m lineals de tanques al llarg del port

1 envelat, taula i cadires per al personal d'organització i seguretat

MOLL COMERCIAL

Col·locació d'uns 330 m lineals de tanques

11 banys portàtils (10+ 1). No inclou manteniment de neteja durant l'esdeveniment

COL·LOCACIÓ DE CARTELLS INFORMATIUS PER AL PÚBLIC

Els cartells els proporciona el Consell i indica el lloc de col·locació

Es preveu fer el trasllat del material en els dies previs en horari de 8 a 14 h i la col·locació el mateix

dia 8 d'agost de matí segons les indicacions del Consell d'Eivissa

GESTIÓ

Tasca de coordinació entre Consell d'Eivissa, Autoritat Portuària, Valoriza i Fecoev

per a les feines encomanades

8.931,00 €

 

8.931,00 €

PROVEÏDOR EXTERN

Adequació d'infraestructures al moll comercial: barreres de formigó

Neteja posterior de la zona del llançament dels focs artificials

Neteja posterior del moll comercial i l'accés per als vianants

Col·locació de papereres al moll comercial i al llarg de l'accés per als vianants

8.806,40 €

1.320,96 €

10.127,36 €

TOTAL

17.737,40 €

1.320,96 €

19.058,36 €

Aquesta quantitat anirà amb càrrec a la retenció de crèdit núm. 2019000000638 realitzada en data 12/03/2019 a l'aplicació pressupostària 3340 22609 de l'exercici pressupostari de l'any 2019, per despeses vàries de programació cultural, entre d'altres, i tindrà el caràcter d'aportació màxima a les despeses que realitzi en execució de les accions objecte d'aquesta encomanda.El Consell Insular d'Eivissa destinarà a la prestació del servei per a la col·locació i posterior retirada de blocs de formigó i tanques de seguretat a diferents llocs de la zona portuària per delimitar les zones de seguretat marcades per l'Autoritat Portuària, neteja posterior de la zona de llançament dels focs, així com la col·locació de cartells informatius, papereres i lavabos portàtils necessaris amb motiu del llançament del castell de focs que tendrà lloc el dia 8 d'agost de 2019, a les 24.00hr al mur vell del Port d'Eivissa la quantitat de 19.058,36 € (DINOU MIL CINQUANTA-VUIT EUROS AMB TRENTA-SIS CÈNTIMS) per l'encàrrec de gestió directa i eventual a FECOEV, en els mateixos termes que s'han detallat abans.

6. Forma de pagament

L'abonament de les quantitats relatives a les despeses objecte d'aquest encàrrec es realitzarà quan es presenti la factura detallada, justificativa de les despeses realment realitzades.

No obstant això, el Consell Insular podrà requerir en qualsevol moment la documentació que estimi oportuna justificativa de les despeses facturades en cas de que no quedi prou detallat a la factura presentada.

En qualsevol cas, s'haurà d'estar al termini màxim de justificació previst al punt 4 d'aquest encàrrec.

La factura es presentarà a través del Punt General d'Entrada de Factures Electròniques del Consell Insular d'Eivissa (https://cie.face.gob.es/) amb els següents codis DIR3:

Denominació: Consell Insular d'Eivissa

                       Av. d'Espanya, 49

                       07800 Eivissa

                       NIF: S 0733001 B

 

Oficina comptable

Òrgan gestor

Unitat tramitadora

Consell Insular d'Eivissa

 

Promoció Cultural

L03070006

LA0007848

LA0005716

El Consell Insular d'Eivissa quedarà exclòs de qualsevol risc empresarial derivat de les accions previstes a l'objecte d'aquest encàrrec.

FECOEV inhibirà de tota responsabilitat al Consell Insular d'Eivissa.

7. Possibilitat de pròrroga o modificacions

Si mentre s'està executant l'encàrrec es produeixen circumstàncies que així ho aconsellin, el Consell Insular d'Eivissa podrà modificar l'encàrrec inicial bé a iniciativa pròpia, bé a petició del mitjà propi, sempre i quan aquesta modificació quedi acreditada i justificada, i es produeixi durant el termini de durada de l'encàrrec i no afecti a actuacions ja realitzades. Aquesta modificació suposarà la tramitació del corresponent expedient administratiu que requerirà dels mateixos actes que l'expedient inicial.

En quant a la possibilitat de pròrroga de l'encàrrec haurà de quedar acreditat que és necessària i justificada i es podrà realitzar en els mateixos termes establerts per a la modificació de la mateixa, sempre i quan s'exerciti abans de finalitzar l'encàrrec.

8.- Director de l'encomanda

Com a director per a la verificació de l'execució de l'encomanda es proposa el nomenament del funcionari del Consell Insular d'Eivissa, Juan Antonio Torres Planells.

9.- Règim jurídic aplicable

Aquest encàrrec de gestió a un mitja propi personificat (Fires, Congressos i Esdeveniments d'Eivissa S.A.U. (FECOEV) per dur a terme la prestació del servei per a la col·locació i posterior retirada de blocs de formigó i tanques de seguretat a diferents llocs de la zona portuària per delimitar les zones de seguretat marcades per l'Autoritat Portuària, neteja posterior de la zona de llançament dels focs, així com la col·locació de cartells informatius, papereres i lavabos portàtils necessaris amb motiu del llançament del castell de focs d'artifici el dia 8 d'agost de 2019, al municipi d'Eivissa, es realitzarà de conformitat amb la legislació vigent que hi sigui d'aplicació, I en tot cas, observant les prescripcions contingudes als articles, 11 i 86 Llei 40/2015, de 1 d'octubre, del Règim Jurídic del Sector Públic i als articles 6 i 32 de la Llei 9/2017, de 8 de novembre, de contractes del Sector Públic.

De conformitat amb l'article 11.2 de la Llei 40/2015, de 1 d'octubre, del Règim Jurídic del Sector Públic, l'òrgan encomanat té la condició d'encarregat del tractament de les dades de caràcter personal a les quals pugui tenir accés en execució de l'encàrrec de gestió, de conformitat amb l'establert a la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades personals i garantia de drets digitals, al Reglament (UE) 2016/679 del Parlament i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades (DOUE 4.5.2016), i a la resta de legislació vigent en matèria de protecció de dades personals, que hi sigui d'aplicació.

Segon. APROVAR l'autorització i compromís de despesa de la quantitat d'aquest encàrrec, amb un import màxim de 19.058,36 € (DINOU MIL CINQUANTA-VUIT EUROS AMB TRENTA-SIS CÈNTIMS) amb càrrec a l'expedient comptable núm. 2/201900000638, en els termes previstos a la memòria transcrita en el punt anterior.

Tercer. NOMENAR el Sr. Juan Antonio Torres Planells, funcionari del Consell Insular d'Eivissa, director per a la verificació de l'execució del encàrrec.

Quart.- NOTIFICAR l'acord que s'adopti a l'entitat interessada.

Cinquè. PUBLICAR aquest acord al Butlletí Oficial de les Illes Balears, tot de conformitat amb l'article 11.3.a de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic i l'article 8.1.b de la Llei 19/2013, de 9 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern, i al perfil del contractant de la Plataforma de contractació del sector públic, d'acord amb l'article 63.6 i 347 de la Llei 9/2017 de 8 de novembre, de contractes del sector públic.

 

Eivissa, 9 de setembre de 2019

El secretari general acctal , del Consell Insular d'Eivissa

Antoni Riera Buforn

Documents adjunts