Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE SALUT I CONSUM

Núm. 8768
Resolució del director general de Prestacions i Farmàcia de 4 de setembre de 2019 per la qual es nomenen els membres de la comissió de valoració per instruir i valorar els mèrits del concurs per a l’adjudicació de 34 oficines de farmàcia convocat per Resolució de 25 de novembre de 2015 (BOIB núm. 174, de 26 de novembre)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

 Antecedents

1. En data 25 de novembre de 2015 el director general de Planificació, Avaluació i Farmàcia va dictar resolució per la qual es va convocar un concurs de mèrits per a l'adjudicació de 34 oficines de farmàcia (BOIB núm. 174, de 26 de novembre).

2. D'acord amb la base 5 de l'annex 2 de la convocatòria del concurs de mèrits per a l'adjudicació de les oficines de farmàcia, per efectuar la instrucció del procediment i la valoració de mèrits al•legats pels sol•licitants admesos s'ha de constituir una comissió de valoració que ha d'estar integrada pels membres següents:

a) President: el cap del Servei d'Ordenació Farmacèutica de la Direcció General de Prestacions i Farmàcia.

b) Vocals:

  • Un representant del Departament de l'Àrea Jurídico-administrativa de la Conselleria de Salut i Consum, designat per la secretària general.
  • Dos tècnics de la Direcció General de Prestacions i Farmàcia, designats pel director general.
  • Un representant del Col•legi Oficial de Farmacèutics de les Illes Balears, designat pel director general de Prestacions i Farmàcia a proposta de la corporació esmentada.

c) El secretari de la Comissió, que tindrà veu i vot, l'ha de designar el director general de Prestacions i Farmàcia d'entre els vocals.

3. El Col·legi Oficial de Farmacèutics de les Illes Balears ha comunicat mitjançant un escrit de data 5 d'agost de 2019 que el seu representant en la comissió és el senyor Vicens Terrades Gayà y com a suplent la senyora Mª Antònia Febrer Bauzà.

Fonaments de dret

1. L'article 22 i següents de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.

2. La Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

3. La Resolució del director general de Planificació, Avaluació i Farmàcia de 25 de novembre de 2015 per la qual es convoca un concurs de mèrits per a l'adjudicació de 34 oficines de farmàcia (BOIB núm. 174, de 26 de novembre).

4. La base 5 de l'annex 2 de la convocatòria del concurs de mèrits referenciat.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Designar els membres de la comissió de valoració del concurs de mèrits que figuren en l'annex d'aquesta resolució, d'acord amb la base 5 de l'annex 2 de la Resolució del director general de Planificació, Avaluació i Farmàcia de 25 de novembre de 2015 per la qual es convoca un concurs de mèrits per a l'adjudicació de 34 oficines de farmàcia (BOIB núm. 174, de 26 de novembre).

2. Notificar aquesta resolució als membres de la comissió de valoració del concurs que es designen en l'annex.

3. Ordenar la publicació d'aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució —que no exhaureix la via administrativa— es pot interposar un recurs d'alçada davant la consellera de Salut i Consum, en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la seva publicació, d'acord amb el que preveuen l'article 114.1 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, i l'article 58 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

 

Palma, 4 de setembre de 2019

El director general ​​​​​​​Atanasio García Pineda

 

ANNEX Membres de la comissió de valoració

Presidenta: Isabel Iglesias Martín, cap del Servei d'Ordenació Farmacèutica

Vocals:

1. Sebastián Vanrell Sintes, membre titular del Departament Jurídic-administratiu de la Conselleria de Salut i Consum.

2. María Isabel Rodríguez Baos, membre suplent del Departament Jurídic-administratiu de la Conselleria de Salut i Consum.

3. Luisa Campos Gallego, tècnica de la Direcció General de Prestacions i Farmàcia.

4. María Jesús Martín Sánchez, tècnica de la Direcció General de Prestacions i Farmàcia.

5. Vicenç Terrades Gayà, com a membre titular, i Maria Antònia Febrer Bauzà, com a membre suplent, en representació del Col•legi Oficial de Farmacèutics de les Illes Balears.

Secretària: Luisa Campos Gallego