Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE SANT LLORENÇ DES CARDASSAR

Núm. 8783
Modificació de les bases que han de regir el procediment selectiu per crear un borsí d´auxiliar administratiu/va de l´Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar mitjançant oposició en el sentit de modificar la composició del Tribunal Qualificador

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant el present anunci es fa públic que en sessió de data 5 de setembre de 2019, la Junta de Govern va adoptar el següent acord:

“Modificació de les bases que han de regir el procediment selectiu per crear un borsí d´auxiliar administratiu/va de l´Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar mitjançant oposició en el sentit de modificar la composició del Tribunal Qualificador

En sessió de data 1 d´agost de 2019 la Junta de Govern, en virtut de la delegació de competència conferida per la Batlia mitjançant Resolució 903/2019 de data 19 de juny de 2019 (BOIB núm. 85 de data 27 de juny de 2019), va acordar l´ aprovació de la convocatòria i de les bases que han de regir el procediment selectiu per crear un borsí d'auxiliar administratiu/va de l'Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar mitjançant oposició (BOIB núm. 108 de data 6 d´agost de 2019).

Vista la composició del Tribunal Qualificador i la llista provisional de persones admeses al procediment selectiu és considera procedent modificar la base sisena relativa a la composició del Tribunal Qualificador en el sentit de canviar el secretari suplent.  

Pel que s´ha exposat, en virtut de la delegació de competència conferida per la Batlia mitjançant Resolució 903/2019 de data 19 de juny de 2019 (BOIB núm. 85 de data 27 de juny de 2019), la Junta de Govern acorda per unanimitat:

Primer.  Modificar la base sisena de les bases que han de regir el procediment selectiu per crear un borsí d´auxiliar administratiu/va de l´Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar mitjançant oposició, aprovades per acord de data 1 d´agost de 2019 i publicades al BOIB núm.  108 de data 6 d´agost de 2019, en el sentit de modificar la composició del Tribunal Qualificador, la qual queda de la següent manera:

“SISENA. TRIBUNAL QUALIFICADOR 

El Tribunal Qualificador estarà integrat pels següents membres:

President/a: Antoni Crespí Serra, interventor de l'Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar.

Suplent: Victòria Massanet Noguera, administrativa de l'Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar.

Vocal: Catalina Terrassa Ginard, educadora social de l´Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar.

Suplent: Isabel Jareño Castillo, administrativa de l'Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar.

Vocal: Rafela Riera Pascual, tècnica de cultura de l'Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar.

Suplent: Rocío González Garabato, administrativa de l'Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar.

Vocal: Pere Santandreu Sureda, director de l'Auditori de Sa Màniga.

Suplent: Maria Francisca Forteza Truyols, administrativa de l'Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar.

Secretari/ària: Josep Lluís Obrador Esteva, secretari de l'Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar.

Suplent: Jerònia Mercè Massanet Sureda, administrativa de l'Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar. 

En el seu cas, l'abstenció i la recusació dels membres del Tribunal Qualificador s'han d'ajustar al que preveuen els articles 23 i 24 de la Llei 40/2015, de règim jurídic del sector públic.

El Tribunal Qualificador no podrà constituir-se ni actuar sense l'assistència de més de la meitat dels seus membres, ja siguin titulars o suplents, indistintament, ni sense l'assistència del president/a i del secretari/ària. Les decisions del Tribunal Qualificador s'adoptaran per majoria simple. El Tribunal Qualificador podrà disposar la incorporació d'assessors/res especialistes per tal que l'assessorin, si bé amb veu i sense vot.”

Segon. Publicar el present acord al BOIB així com a la seu electrònica de l´Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar.”

   

Sant Llorenç des Cardassar, 9 de setembre de 2019

El batle,

Mateu Puigròs Sureda