Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

PLE, COMISSIÓ DE GOVERN, CONSELL EXECUTIU I PRESIDÈNCIA

Núm. 8716
Decret sobre la publicació d’anuncis en els mitjans oficials, en el tauler d’edictes i en la seu electrònica

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El dia 27 d'agost de 2019 aquesta Presidència va decretar:

«L'article 9.2, lletra h), de la llei 8/2000, de 27 d'octubre, de consells insular atribueix a la Presidència del Consell Insular: «Ordenar la publicació de les normes i dels acords del Ple en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, quan sigui preceptiu.»

El dia 17 de juliol de 2015, es va dictar per la Presidència del Consell un Decret relatiu a la delegació de l'ordre de publicació de les normes i acords del Ple, de la Comissió de Govern i del Consell Executiu en el Butlletí Oficial de les Illes Balears. L'apartat 1 d'aquest Decret disposa:

«Delegar l'atribució d'ordre de publicació de les normes i dels acords del Ple, de la Comissió de Govern i del Consell Executiu, així com dels decrets i dels edictes en relació amb la matèria que m'és pròpia, en la persona titular de la Secretaria General, així com en les persones que el substitueixin per als supòsits de malaltia o absència legal o reglamentària. Això no obstant, la remissió telemàtica dels edictes es farà per les persones a favor de les quals la Secretaria va delegar les funcions de fe pública d'acord amb els decrets de 16 d'abril de 2014 i 17 de setembre de 2012, que corresponguin en funció del departament que hagi fet l'edicte corresponent en funció de la matèria.»

El dia 16 de juliol de 2019, aquesta Presidència ha dictar el Decret pel qual es determina l'organització del Consell Insular de Mallorca, que en el seu article 1, lletra b), atribueix als consellers executius i a les conselleres executives: «Ordenar la publicació de les resolucions i els edictes en relació a les matèries pròpies del departament, en publicacions oficials i altres mitjans de comunicació social.»

L'article 3.2, lletra j), del Reial decret 128/2018, de 16 de març, pel qual es regula el règim jurídic dels funcionaris d'Administració local amb habilitació de caràcter nacional, atribueix al titular de la Secretaria de les entitats locals: «Disposar que es publiquin, quan sigui preceptiu, els actes i acords de l'entitat local en els mitjans oficial de publicitat, en el tauler d'anuncis i en la seu electrònica…»

A l'efecte de clarificar aquesta situació normativa, i atesa la proposta de la Secretaria General, es dicta el Decret següent:

  1. Correspon als titular dels departaments ordenar la publicació de les resolucions i els edictes, en relació a les matèries pròpies del departament, en publicacions oficials i altres mitjans de comunicació social, així com en el tauler d'anuncis i en la seu electrònica del Consell de Mallorca.

  2. Correspon a les persones que ocupen el càrrec de cap de servei, d'acord amb  el Decret de 16 d'abril de 2014, pel qual es deleguen funcions de la Secretaria General, la remissió telemàtica dels edictes i anuncis a què es refereix el punt anterior.

  3. Es deixa sense efectes el Decret de 17 de juliol de 2015, relatiu a la delegació de l'ordre de publicació de les normes i dels actes del Ple, de la Comissió de Govern i del Consell Executiu en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

  4. Se suprimeix la lletra a), del subapartat 2.A), de l'apartat 1, del punt primer del Decret 16 d'abril de 2014, pel qual es deleguen funcions del secretari general en el secretari adjunt i en els caps de servei del Consell, segons la modificació introduïda pel Decret de 12 de novembre de 2018.

  5.  Aquest Decret entra en vigor el dia que es publica en el Butlletí Oficial de les Illes Balears

 

Palma, 2 de setembre de 2019

La presidenta

Catalina Cladera Crespí