Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'HISENDA I RELACIONS EXTERIORS

Núm. 8703
Correcció d’un error en la Resolució de la consellera d’Hisenda i Relacions Exteriors de 6 d’agost de 2019 de delegació de competències i de delegació de signatura en determinats òrgans de la Conselleria d’Hisenda i Relacions Exteriors, d’altres conselleries de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, de l’Agència Tributària de les Illes Balears i del Servei de Salut de les Illes Balears, i de suplència dels òrgans directius de la Conselleria d’Hisenda i Relacions Exteriors

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

1. El 10 d'agost de 2019 es va publicar en el Butlletí Oficial de les  Illes Balears, núm. 110, la Resolució de la consellera d'Hisenda i Relacions Exteriors de 6 d'agost de 2019 de delegació de competències i de delegació de signatura en determinats òrgans de la Conselleria d'Hisenda i Relacions Exteriors, d'altres conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, de l'Agència Tributària de les Illes Balears i del Servei de Salut de les Illes Balears, i de suplència dels òrgans directius de la Conselleria d'Hisenda i Relacions Exteriors.

2. Posteriorment a la publicació s'ha advertit un error en l'apartat 10 d'aquesta Resolució en la qual manca una de les seccions pressupostàries dels organismes autònoms, en concret, la secció 79, corresponent a l'Institut Balear de Seguretat i Salut Laboral (IBASSAL).

3. L'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, estableix que la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratives correspon a l'òrgan que ha dictat l'acte o la disposició. La rectificació d'errors ha d'especificar, si escau, els efectes jurídics que se'n deriven i s'ha de notificar o publicar preceptivament quan faci referència a actes que hagin estat notificats o publicats.

Atès tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

1. Rectificar la Resolució de la consellera d'Hisenda i Relacions Exteriors de 6 d'agost de 2019 de delegació de competències i de delegació de signatura en determinats òrgans de la Conselleria d'Hisenda i Relacions Exteriors, d'altres conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, de l'Agència Tributària de les Illes Balears i del Servei de Salut de les Illes Balears, i de suplència dels òrgans directius de la Conselleria d'Hisenda i Relacions Exteriors, en el sentit d'afegir en l'apartat 10, la secció pressupostària 79, corresponent a l'IBASSAL:

10. Delegar en els secretaris generals de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i en els òrgans equivalents o, si no n'hi ha, en el director de cada un dels organismes autònoms corresponents a les seccions pressupostàries 73, 76, 77, 78 i 79, la subscripció dels documents comptables que es derivin de les resolucions dels procediments de devolució d'ingressos indeguts a què es refereix l'article 63.4 c) del Decret 75/2004.

2. Disposar que aquesta Resolució tengui efectes, una vegada publicada en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, a partir del dia 5 d'agost de 2019.

 

Palma, 2 de setembre de 2019

La consellera d'Hisenda i Relacions Exteriors Rosario Sánchez Grau