Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT D'INCA

Núm. 8674
Bases reguladores de la convocatòria per a l’atorgament de subvencions en règim de concurrència competitiva a les famílies d'Inca per a l'adquisició de llibres de text o material substitutori corresponent al curs escolar 2019/2020

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En Sessió ordinària celebrada dia 28 de març de 2019, el Plenari de l'Ajuntament d'Inca ha aprovat les bases de la convocatòria per l'atorgament de subvencions en règim de concurrència competitiva a les famílies d'Inca per a l'adquisició de llibres de text o material substitutori corresponent al curs escolar 2019/2020. 

D'acord amb l'article 9.3 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de subvencions, per mitjà del present edicte es publiquen les referides bases.

 

Inca, 3 de setembre de 2019

El batle Virgili Moreno Sarrió

 

 

BASES REGULADORES DE LA CONVOCATÒRIA PER A L'ATORGAMENT DE SUBVENCIONS EN RÈGIM DE CONCURRÈNCIA COMPETITIVA A LES FAMÍLIES D'INCA PER A L'ADQUISICIÓ DE LLIBRES DE TEXT O MATERIAL SUBSTITUTORI CORRESPONENT AL CURS ESCOLAR 2019/2020

 Extracte de les bases de la convocatòria per a l'atorgament de subvencions, en règim de concurrència competitiva de l'Ajuntament d'Inca, per a famílies d'Inca amb fills en edat escolar obligatòria que presentin dificultats econòmiques per fer front a la despesa que suposen els llibres de text o material substitutori.

 BND 472056

De conformitat amb el previst en els articles 17.3 i 20.8 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la Convocatòria, el text complet de la queal pot consultar-se en la Base de dades Nacional de Subvencions (httpwww.pap.minhap.gob.es/bndstrans/index):

 Primer. Beneficiaris

Poden ser beneficiàries d'aquestes subvencions les famílies d'Inca amb fills en edat escolar obligatòria.

 Sol·licitaran la subvenció el pare, la mare o el tutor legal en representació de l'alumne/a, que compleixin els requisits següents:

  • Tots els membres de la unitat familiar han d'estar empadronats al municipi d'Inca, amb una antiguitat mínima d'un any anterior a la sol·licitud, amb l'excepció d'aquells alumnes a qui, havent sol·licitat només un centre públic, se'ls ha assignat un centre concertat.
  • Haver realitzat l'adquisició dels llibres de text o material substitutori dintre del període comprès entre el dia 1 de juny de 2019 i l'11 d'octubre de 2019.
  • Estar matriculats els alumnes a centres escolars ubicats al municipi d'Inca.
  • Comprometre's a reutilitzar els llibres de text pels quals siguin subvencionats: si el centre escolar on estan matriculats els alumnes, o l'AMIPA, compta amb programa de reutilització de llibres de text, s'hi dipositaran en el mateix centre en acabar el curs.
  • Gaudir de capacitat jurídica i d'obrar.
  • No haver sol·licitat i/o rebut subvenció de l'Ajuntament d'Inca per al mateix concepte.
  • Haver justificat les subvencions concedides en exercicis anteriors.
  • Estar al corrent de les obligacions fiscals amb l'Ajuntament d'Inca i no trobar-se sotmès/esa a cap procediment de reintegrament de subvencions públiques o a cap procediment sancionador incoat per aquest motiu.
  • No incórrer en cap supòsit contemplat a l'art. 13.2 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions.

Segon. Finalitat

L'Ajuntament d'Inca, amb la finalitat d'avançar cap a la consecució de l'ensenyament escolar obligatori gratuït i per tal de contribuir a no privar cap infant del municipi d'accedir al sistema educatiu per motius econòmics, crea aquesta línia d'ajuts.

Tercer. Bases reguladores

Les bases reguladores generals per a la concessió de subvencions de l'Ajuntament d'Inca estan regulades en l'Ordenança General de Subvencions públiques en el BOIB núm. 66 de 26 de maig de 2016.

http://caib.es/eboibfront/es/2016/10494/580630/aprobacion-definitiva-de-la-ordenanza-general-de-subvenciones

Quart. Import

La quantia màxima que es destinarà amb càrrec al Pressupost general de l'exercici 2019 serà de SEIXANTA MIL EUROS (60.000,00 €)

Per a aquesta finalitat existeix crèdit adequat al Pressupost general de l'Ajuntament d'Inca de l'exercici 2019, a la partida pressupostària 320/48908, per un import de 60.000 €.

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds

El model normalitzat de la sol·licitud i la resta de documents annexos es troben a disposició de les persones interessades a la pàgina web de l'Ajuntament d'Inca www.incaciutat.com

 

​​​​​​​Les sol·licituds de subvencions es dirigiran al batle de l'Ajuntament d'Inca, i s'han de presentar, juntament amb la documentació que s'especifica al punt 6 d'aquestes bases, en el Registre General Municipal o per qualsevol dels mitjans i llocs assenyalats a l'article 16 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

El termini de presentació de sol·licituds serà del 16 de setembre a l'11 d'octubre de 2019 i finalitza a les 14 hores.

 

Inca, 3 de setembre de 2019

El batle ​​​​​​​Virgilio Moreno Sarrió