Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT DE LLORET DE VISTALEGRE

Núm. 8531
Aprovació definitiva de la modificació de l'Ordenança fiscal reguladora de la taxa per a a prestació de serveis i realització d'activitats en les instal·lacions esportives municipals

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Aprovada definitivament la modificació de l'Ordenança Fiscal Reguladora de la TAXA PER LA PER LA PRESTACIÓ DE SERVEIS I REALITZACIÓ D'ACTIVITATS EN LES INSTAL·LACIONS ESPORTIVES MUNICIPALS DE LLORET DE VISTALEGRE, una vegada finalitzat el termini d'exposició pública, es publica el text íntegre de la mateixa per a la seva entrada en vigor i aplicació, en compliment del previst a l'article 17.4 del Reial Decret Legislatiu 2/2004 de 5 de març, pel qual s'aprova el Text Refós de la Llei Reguladora de les Hisendes Locals.

Contra aquest acord, que és definitiu en via administrativa, sols es pot interposar el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat del Contenciós Administratiu de Palma, en el termini de dos mesos, comptador a partir del dia següent al de la publicació d'aquest anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

No obstant l'anterior, es pot formular qualsevol altre recurs que es consideri adient.

ORDENANÇA FISCAL REGULADORA DE LA TAXA PER LA PRESTACIÓ DE SERVEIS I REALITZACIÓ D'ACTIVITATS EN LES INSTAL·LACIONS ESPORTIVES MUNICIPALS

Article 1.

Fonament i naturalesa

A l'empara del previst als articles 57 i 20.4 o) del text refós de la Llei Reguladora de les Hisendes Locals aprovat per Reial Decret Legislatiu 2/2004, de 5 de març (TRHL), de conformitat amb el que disposen els articles 15 a 19 d'aquest text legal, aquest Ajuntament estableix la taxa per la prestació de serveis i la realització d'activitats en les instal·lacions esportives municipals que es regirà per la present Ordenança fiscal.

Article 2.

Fet imposable

Constitueix el fet imposable de la taxa la utilització privativa o l'aprofitament especial del domini públic local, així com la prestació de serveis públics o la realització de activitats administratives de competència local en les instal·lacions esportives municipals.

Article 3.

Subjectes passius

Són subjectes passius de la taxa, en concepte de contribuents, les persones físiques i jurídiques, així com les entitats a que es refereix l'article 35.4 de la Llei 58/2003, de 17 de desembre General Tributària, que gaudeixin, utilitzin o aprofitin especialment el domini públic local en benefici particular; així com els qui sol·licitin o es beneficiïn de la prestació de serveis o la realització d'activitats en les instal·lacions esportives municipals.

Article 4.

Responsables

1. Són responsables tributaris les persones físiques i jurídiques determinades com a tals en els articles 41 i 42 de la Llei 58/2003, de 17 de desembre General Tributària.

2. La derivació de responsabilitat requerirà que, prèvia audiència de l'interessat, es dicti acte administratiu, en els termes previstos a la Llei General Tributària.

Article 5.

Quota tributària

1. La quantia de la taxa es determinarà aplicant les tarifes següents:

PISCINA

TARIFA

RESIDENTS

 

Usuaris fins a 5 anys

Gratuït

Usuaris de 6 anys fins a 65 anys

Gratuït

Jubilats i minusvàlids

Gratuït

NO RESIDENTS

 

Usuaris fins a 5 anys

Gratuït

Usuaris de 6  anys fins a 12 anys

3,00 euros/dia

Usuaris de 13 anys fins 65 anys  

6,00 euros/dia

Jubilats i minusvàlids

4,00 euros/dia

 

TENNIS

TARIFA

Usuaris residents

3,00 euros/hora

Usuaris residents (nocturn)

5,00 euros/hora

Usuaris no residents

5,00 euro/hora

Usuaris no residents (nocturn)

8,00 euros/hora

PADEL

TARIFA

Usuaris residents

8,00 euros/hora

Usuaris no residents

12,00 euros/hora

Usuaris (nocturn)

14,00 euros/hora

 

FUTBOL – per hora

TARIFA

Camp Futbol 7

 

Usuaris residents

7,00 euros/hora

Usuaris resident (nocturn)

14,00 euros/hora

Usuaris no residents

20,00 euros/hora

Usuaris no residents (nocturn)

25,00 euros/hora

Camp Futbol

 

Usuaris residents

14,00 euros/hora

Usuaris residents (nocturn)

25,00 euros/hora

Usuaris no residents

30,00 euros/hora

Usuaris no residents (nocturn)

40,00 euros/hora

L'Ajuntament emetrà carnets per l'ús de la piscina durant la temporada d'estiu:

Carnets individuals per residents ......................................... Exempt

Carnets individuals per no residents .................................... 40,00 €/temporada

Carnets familiars per residents............................................. Exempt

Carnets familiars per no residents....................................... 40,00 €/temporada

* S'atorgarà un carnet per unitat familiar, donant dret a utilitzar la piscina als membres integrants d'aquella amb un màxim d'un grau de parentesc. Es considerarà unitat familiar a les persones que acreditin una convivència en la mateixa residència mitjançant certificat municipal

 

Article 6.

Inici de la obligació

S'inicia l'obligació de contribuir quan es presenta la sol·licitud del servei i/o activitat – a les oficines municipals o a les instal·lacions situades en el recinte esportiu - o en el moment d'entrada en les instal·lacions esportives, el qual no es durà a terme sense que s'hagi efectuat el pagament corresponent.

Article 7.

Règim de declaració i d'ingrés

1. El pagament de les tarifes pels usuaris que no tenen cap abonament s'efectuarà en el moment de la sol·licitud del servei i/o activitat o en el moment d'entrada en el recinte esportiu per a la utilització de dites instal·lacions.

2. El pagament es farà a les oficines municipals i/o a les instal·lacions esportives situades en el recinte.

3. Els imports recaptats s'ingressaran mensualment als comptes restringits oberts a aquest objecte i es liquidaran a la Tresoreria municipal amb la periodicitat que determini l'Ajuntament.

Article 8.

Infraccions i sancions

1. Les infraccions i sancions en matèria tributària es regeixen pel que disposen els articles 178 i següents de la Llei 58/2003, de 17 de desembre, General Tributària.

2. El personal encarregat del cobrament de la taxa és responsable de la defraudació que es pugui produir en l'expedició dels comprovants, amb la penalització conseqüent d'acord amb les disposicions legals vigents.

Disposició final.

La present Ordenança fiscal entrarà en vigor l'endemà de la seva publicació íntegra en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, i regirà fins la seva modificació o derogació expressa.

 

Lloret de Vistalegre, 26 d'agost de 2019

El Batle

Antoni Bennasar Pol