Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE PALMA

Núm. 8406
Departament de Planejament i Gestió urbanística. Servei juridicoadministratiu de Planejament. Exp: PJ 2018 0002. Aprovació definitiva del projecte de supressió de la UA 1 del Pla especial de Son Dameto, ubicada entre els carrers de Joan Ripoll Trobat i Josep Socias Gradolí

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Pel Ple de l'Ajuntament, en data de 25 de juliol de 2019, es va aprovar definitivament el projecte de supressió de la UA 1 del Pla especial de Son Dameto, ubicada entre els carrers de Joan Ripoll Trobat i Josep Socias Gradolí, mitjançant el següent ACORD:

“1r. Aprovar definitivament el projecte de supressió de l'UA 1 del Pla Especial de Son Dameto, ubicada entre els carrers Joan Ripoll Trobat i Josep Socias Gradolí, presentat per  Margarita Crespí Amengual en representació de CRESPI PLUS HABITAT S.L.U. i  elaborat per Raúl Fiestas Carrasquer (AgcAr, S.L.P.) i que va ser informada favorablement pels tècnics municipals.

2n. Publicar el present acord al Butlletí Oficial de les Illes Balears fent constar que el contengut íntegre del projecte constarà al Tauló d'edictes municipal (seu electrònica).

3r. Donar trasllat del present acord als Departaments i Serveis municipals que es puguin veure afectats així com a l'Oficina de la revisió del PGOU.

4t. Comunicar a l'Arxiu d'Urbanisme de les Illes Balears i al Consell Insular de Mallorca l'aprovació definitiva del present acord juntament amb el contingut del projecte.”

El contingut íntegre del projecte es pot consultar al Tauler d'edictes de la Seu Electrònica Municipal i accedint, amb navegador explorer, a l'enllaç:   

https://urbanisme.palmademallorca.es/IMI/URBANISME/PRD/Planejament_urbanistic_pdf/Images%20Arxiu/PJ-DELIMITACIO_U_A/PJ-201800020000/PJ-20180002_PORTADA.pdf

Contra aquesta resolució que posa fi a la via administrativa, es pot interposar recurs contenciós administratiu de conformitat amb l'article 114 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de Procediment Administratiu Comú, i els articles 45 i ss. de la Llei 29/98, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdic­ció contenciosa administrativa, modificada per la Llei orgànica 19/2003, de 23 de desembre, davant la Sala contenciosa administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, en el termini de dos mesos, comptats des de l'endemà de la seva publicació. Tot això sense perjudici de qualsevol altre recurs o acció que es consideri pertinent.

 

Palma, 23 d'agost de 2019

La cap del servei

p.d. Decret de batlia núm 3000/2014, de 26/02/2014

(BOIB núm. 30 de  4-03-2014)

Teresa Solsona Espriu