Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT DE POLLENÇA

Núm. 8256
Nomenament de Tinent de Batle

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

RESOLUCIÓ DE BATLIA

Vista la Resolució de Batlia núm. 513/2019, de dia 22 de juny, mitjançant la qual es designaren els tinents de batle entre els membres de la Junta de Govern Local constituïda pel present mandat corporatiu 2019 – 2023  (BOIB núm. 91/2019, de 6 de juliol).                                                                          

Vista la Resolució de Batlia de dia d'avui mitjançant la qual es nomena membre de la Junta de Govern Local el regidor Sr. Josep Marquet Cerdà, d'acord amb el que disposen els articles 21.2 i 23.3 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local, en relació amb l'article 22 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears (LMRLIB), i els articles 46 i 47 del reglament d'organització, funcionament i règim jurídic de les entitats locals (ROF), fent ús de les facultats i atribucions que legalment tinc conferides

RESOLC:

Primer.- Nomenar tinent de batle el regidor següent:

  1. Cinquè tinent de batle: Sr. Josep Marquet Cerdà

Segon.- Correspon al nomenat, per l'ordre designat en concordança amb la Resolució de Batlia núm. 513/2019, de dia 22 de juny, substituir-me en la totalitat de les meves funcions, en els casos d'absència, malaltia o impediment que m'impossibiliti per a l'exercici de les meves atribucions, així com en els supòsits de vacant fins que prengui possessió el nou batle.

Tercer.- Donar compte d'aquesta resolució a la primera sessió plenària que se celebri, en compliment del que disposa l'article 38.d) del ROF, i publicar-la en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB), sense perjudici de la seva efectivitat des del dia següent de la signatura de la present resolució.

 

Pollença, 13 d'agost de 2019

El Batle Bartomeu Cifre Ochogavia

N'he pres raó, La Secretària Francisca M. Adrover Cànaves