Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE SANT ANTONI DE PORTMANY

Núm. 8224
Acord adoptat a la sessió plenària de 17 de juliol de 2019, sobre el règim d'assistències dels membres de la Corporació a les reunions dels seus òrgans col·legiats i complementaris i d'altres organismes

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Després de la celebració de les eleccions municipals el 26 de maig de 2019, i havent-se constituït el 15 de juny de 2019 la nova Corporació Local, es fa públic l'acord adoptat a la sessió plenària de 17 de juliol de 2019, sobre el el règim d'assistències dels membres de la Corporació a les reunions dels seus òrgans col·legiats i complementaris i d'altres organismes, de conformitat amb l'article 75.5 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local.

Atesa la Providència d'Alcaldia d'11 de juliol de 2019 i en compliment del que estableix l'article 3.a) del Reial decret 128/2018, de 16 de març, pel qual es regula el règim jurídic dels funcionaris de l'administració local amb habilitació de caràcter nacional, emet el següent informe.

Atès que, d'acord amb el que disposa l'article 75 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local, les corporacions locals han de consignar en els seus pressupostos les retribucions, indemnitzacions i assistències dels membres de la Corporació que no tenguin dedicació exclusiva ni dedicació parcial per la seua concurrència efectiva a les sessions dels òrgans col·legiats de la Corporació de què formin part, en la quantia que assenyali el Ple.

La Legislació aplicable ve determinada per:

— L'article 75 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local.

— L'article 7.2 de la Carta europea de l'autonomia local de 15 d'octubre de 1985.

— L'article 13.6 del Reglament d'organització, funcionament i règim jurídic dels ens locals.

Atès que el Ple de la Corporació reconeixerà aquests drets econòmics i fixarà la quantia que li correspon, dins de la consignació global continguda per a tal fi en el Pressupost i previ informe de la Intervenció, d'acord amb el que estableix l'article 75.5 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local.

Vist l'informe de fiscalització de 12 de juliol de 2019.

Vist l'informe amb proposta de resolució del secretari de la Corporació de 12 de juliol de 2019.

ACORD

PRIMER. Establir que els membres de la Corporació que no tenguin dedicació exclusiva ni dedicació parcial percebin les següents quanties en règim d'assistències per la seua concurrència efectiva a les sessions dels òrgans col·legiats de què formin part:

- Per l'assistència a les sessions del Ple: 300 euros.

- Per l'assistència a les sessions de la Junta de Govern: 300 euros.

- Per l'assistència a les sessions de les comissions informatives i la Comissió Especial de Comptes: 250 euros.

- Per l'assistència a les sessions de la Junta de Portaveus: 200 euros.

- Per l'assistència a les sessions de meses de contractació: 100 euros.

SEGON. Establir que l'efecte d'aquest acord es produeixi amb caràcter retroactiu des del 15 de juny de 2019.

TERCER. Publicar de forma íntegra en el Butlletí Oficial de les Illes Balears l'acord del Ple, a l'efecte del seu general coneixement, així com en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament.

 

Sant Antoni de Portmany, 14 d'agost de 2019

L'Alcalde Marcos Serra Colomar